#SurvivorGR: Τα περιθώρια στένεψαν ασφυκτικά και η κάλπη τον «πρόδωσε»

#SurvivorGR: Ο Γιώργος Γκιουλέκας «καίει» τη Δώρα Νικολή: «Και να κερδίσει τη δεύτερη ασυλία, θα ξαναψηφιστεί, τη θεωρώ υποδεέστερη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Ντάνιελ ήταν εκείνος που εχθές σημείωσε την καλύτερη επίδοση και κατάφερε να εξασφαλίσει την 1η ατομική ασυλία στο Survivor. Η Δώρα ψηφίστηκε ως η πρώτη υποψήφια μονομάχος, καθώς οι περισσότεροι παίκτες θεωρούν πως είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά και κατά συνέπεια η πιο εύκολη αντίπαλος αυτή τη στιγμή.

Oι πέντε Survivors μπαίνουν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν τη δεύτερη ασυλία. Ο καθένας μπορεί αν κερδίσει την ασυλία, να διώξει την υποψηφιότητα από πάνω του και να ορίσει άλλον υποψήφιο στη θέση του.

Η νίκη σε ένα ατομικό αγώνισμα ασυλίας έχει διαφορετική σημασία…

Ο αγώνας ασυλίας στο Survivor είναι κάτι που απασχολεί όλους τους παίκτες, καθώς προσπαθούν να εξασφαλίσουν μια θέση στην τετράδα του τελικού.

Υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε η Δώρα Νικολή, η οποία μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες θα αγωνιστεί για να κερδίσει την ασυλία και να μη βγει σε μονομαχία.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ανέφερε πόσο πολύ θέλει να κερδίσει, ενώ τόνισε πως η νίκη είναι κάτι που θέλουν όλοι οι παίκτες.

«Πάμε στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, όχι τόσο σημαντικός όσο ο τρίτος, αλλά νομίζω όλοι θα πάμε για να κερδίσουμε. Να κερδίσει ο καλύτερος», είπε χαρακτηριστικά.

Σε συζήτηση που είχε με την Κατερίνα Δαλάκα ωστόσο, παραδέχτηκε πως ενώ οι μονομαχίες τη «θέλουν», δηλαδή βγαίνει συνήθως νικήτρια, είναι κάτι πολύ ψυχοφθόρο για εκείνη.

«Δεν πειράζει, καλά μου έχουν πάει οι μονομαχίες. Μαθαίνεις και λίγο. Βέβαια, είναι ψυχοφθόρο κάθε φορά. Θα βάλω τα δυνατά μου όπως και να 'χει. Θα παλέψω για να μπορέσω να παραμείνω», δήλωσε.

Η Δώρα Νικολή ήταν εκείνη που ψηφίστηκε στο Συμβούλιο του Νησιού το βράδυ της Κυριακής. Ωστόσο, εάν κερδίσει τον τρίτο αγώνα ασυλίας, μπορεί να κάνει την ανατροπή και να υποδείξει έναν άλλο συμπαίκτη της ως υποψήφιο στη θέση της.

«Πρώτη υποψήφια μετά τα ατομικά. Είναι κάτι που το περίμενα ούτως ή άλλως. Αυτό που έχω να κάνω τώρα είναι να προστατευτώ για ενδεχόμενη μονομαχία. Δεν πειράζει μωρέ. Καλά μου έχουν πάει οι μονομαχίες. Μαθαίνεις και λίγο, αν και είναι ψυχοφθόρο κάθε φορά», δήλωσε η 46χρονη Survivor.

«Η λογική είναι ότι θέλεις κάποιον πιο αδύναμο στη μονομαχία, γιατί ξέρεις ότι υπάρχει τεράστια πιθανότητα να μονομαχήσεις. Τη θεωρώ υποδεέστερη αγωνιστικά από τους υπόλοιπους τρεις για μένα», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιώργος Γκιουλέκας.

«Φτάνει να δούμε, εάν πάρει την τρίτη ασυλία η Δώρα, αυτό θα έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον… ποιον θα υποδείξει και ποιοι τρεις θα απαρτίζουν τη μονομαχία. Γιατί θεωρώ ότι και τη δεύτερη ασυλία να πάρει η Δώρα, στο τρίτο συμβούλιο θα ψηφιστεί πάλι λογικά», τόνισε ο 29χρονος παίκτης του Survivor.

Οι Survivors δηλώνουν έτοιμοι και αποφασισμένοι για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας

Νικητής στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της προτελευταίας εβδομάδας αναδείχθηκε ο Φάνης Μπολέτσης, γλιτώνοντας από την ψήφισή του στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε.

Η Κατερίνα μας αποκαλύπτει πως προέκυψε να ασχοληθεί με τον αθλητισμό και το Survivor

Η Δώρα μας αποκαλύπτει τις δυσκολίες που έχει βιώσει στη ζωή της

Ο Ντάνιελ μας μιλάει για την καταγωγή του, την οικογένεια του και το επάγγελμα του ηθοποιού

Ο Φάνης μας αποκαλύπτει πράγματα από τα παιδικά του χρόνια και γενικά το παρελθόν του

Ο Γιώργος μας μιλάει για τα βιώματα του, το ραδιόφωνο και την προπονητική

Την ίδια τύχη δεν είχε ο Γιώργος Γκιουλέκας, που έλαβε τις ψήφους των συμπαικτών του και πλέον βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός παιχνιδιού.

«Το περίμενα, ήμουν προετοιμασμένος. Το επίπεδο είναι πολύ καλό, σίγουρα υπάρχουν και διαφορές. Τα μαθηματικά δεν βγαίνουν αλλιώς», δήλωσε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Γιώργος Γκιουλέκας στο Survivor.

Trailer | 18/06/2024

Δειτε Επισης

Γενέθλια για την σύντροφο του Δημήτρη Σταρόβα, Άννα Σταθάκη - Το τρυφερό του μήνυμα
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Την πρώτη φορά που κοιτάχτηκα στον καθρέφτη αισθάνθηκα πολύ άβολα»
Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Ανατριχιάζω που το λέω για τον πατέρα μου. Δεν του είχε μείνει το ξύλο & η κακοποίηση»
Κάτια Δανδουλάκη: «Από την φύση και από τον Θεό μου ανταποδόθηκε το παν. Δόθηκα κι εγώ ψυχή και σώμα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε»
Μαρίνα Σάττι: «Τέσσερις μέρες προσπαθώ να συνειδητοποιήσω τι έγινε! Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει»
Το reunion της Τατιάνας Μπλάτνικμε τον μεγαλύτερο αδερφό της - Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της
Η περιπέτεια της Δανάης Μπάρκα με την φωτιά στη Σέριφο: «Ήταν σοκαριστικό! Πέρασα δύσκολα!»
Διπλό χειρουργείο για τον Μανώλη Λιδάκη – Ακυρώνει όλες τις συναυλίες του
Δημήτρης Μακαλιάς και Δημήτρης Παπανώτας έλυσαν τις διαφορές τους on air: «Περασμένα, ξεχασμένα»