Ανακοίνωση «βόμβα» του Γιώργου Μαζωνάκη για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του

Δελτίο Τύπου από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του έστειλε ο Γιώργος Μαζωνάκης: «Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά. Μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς σου ανθρώπους»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Συνεχίζεται, όπως όλα δείχνουν η δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του και επί χρόνια στενή του συνεργάτιδα, Βάσω Μαζωνάκη.

Ο γνωστός τραγουδιστής έδωσε προθεσμία στην προηγούμενη εταιρία που διαχειριζόταν τη καλλιτεχνική του πορεία να παραδώσει όλα τα στοιχεία της οικονομικής της δραστηριότητας, αφήνοντας παράλληλα βαρείς χαρακτηρισμούς για ανθρώπους που εμπιστεύθηκε από το στενό του περιβάλλον.

mazonakis-4.width-800

Ζητήματα οικονομικής φύσεως που προέκυψαν φαίνεται πως οδήγησαν τον τραγουδιστή να κινηθεί νομικά κατά της αδελφής του ενώ σήμερα, μέσω επιστολής προς τα Μέσα έκανε γνωστό ότι έστειλε εξώδικο και στην ίδια του την εταιρεία προκειμένου να εξασφαλίσει την περιουσία του.

Στην επιστολή αυτή, ο Γιώργος Μαζωνάκης αφήνει σοβαρές αιχμές για την αδελφή του ότι εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη και την αγάπη που της έδειξε.

«Προκειμένου να επιλυθεί αποτελεσματικά η διαφορά που έχει ανακύψει με την εταιρεία διαχείρισης του καλλιτεχνικού μου έργου, υποχρεώθηκα σήμερα να επιδώσω εξώδικη πρόσκληση τάσσοντας προθεσμία για την παράδοση όλων των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας μου από την απελθούσα Διοίκηση.

Εάν παρέλθει άπρακτη η προθεσμία αυτή, προτίθεμαι να εγείρω ενώπιον των αρμοδίων Δικαστηρίων αγωγή λογοδοσίας ώστε να καταστεί εφικτός ο έλεγχος της διαχείρισης των εταιρικών υποθέσεων.

Γιώργος Μαζωνάκης

ΥΓ: Η υπόθεση με θίγει σοβαρά οικονομικά, επαγγελματικά και προσωπικά. Είναι μεγάλη ματαίωση να εμπιστεύεσαι τους κοντινούς κι αγαπημένους ανθρώπους σου και να ανακαλύπτεις πως εκείνοι μόνο έτσι δε σε είδαν παρά μόνο ως αντικείμενο εκμετάλλευσης» αναφέρει χαρακτηριστικά σε αυτή την επιστολή ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Ο γόμπρος του Γιώργου Μαζωνάκη, chef Δημήτρης Μακρυνιώτης για τη δεύτερη εταιρία μαζί με την Bάσω Μαζωνάκη μίλησε στο #ToPrwino

Δειτε Επισης

Η Δέσποινα Βανδή θα κινηθεί νομικά μετά το επεισόδιο στην Τουρκία; Τι αναφέρει ο δικηγόρος της
Στράτος Τζώρτζογλου: «Οι γονείς μου είχαν πει: Μη γίνεις ηθοποιός, θα πρέπει να περάσεις από κρεβάτια. Ισχύει»
Ελεύθεροι με εγγύηση οι τράπερ Light και Thugslime για την υπόθεση Lamanif και τη διαρροή σεξουαλικού βίντεο
Κατερίνα Στανίση: «Δεν είναι ωραίο να μπλέκουν τη μουσική με αυτά. Να μην ζούμε με αυτά συνέχεια»
Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: «Ντρέπομαι για το ανθρώπινο είδος»
Έφυγε από τη ζωή ο πρωταγωνιστής του #BingBangTheory, Bob Newhart στα 94 του χρόνια!
Επική η απάντηση της Μαρία Μπακοδήμου στα κακεντρεχή σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνισή της
Γιώργος Καρκάς: «Από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο όλοι ήξεραν ποιος είμαι, ότι έχω... βιάσει»
Χαρίτα Μάντολες: «Νομίζω ότι δεν πέρασε ούτε ημέρα από τότε. Δεν πίστευα ότι ήμουν ζωντανή»
Μελέτης Ηλίας: «Ήμουν τρομερά κ@λόφαρδος, γιατί θα μπορούσα να είμαι στα θυμαράκια από τα ναρκωτικά»