To Σοφία για τα Παιδιά και η Partners Connected Communications μεγαλώνουν την αγάπη τους για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη.

«Elephant in the room» Art project; Για άλλη μια χρονιά το «Σοφία για τα Παιδιά» σε συνεργασία με την εταιρεία επικοινωνίας Partners Connected Communications συνδιοργανώνουν μια καλλιτεχνικής φύσης ενέργεια με τίτλο «Elephant in the room» Art project.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η ενέργεια αφορά στην ευαισθητοποίηση του κοινού για προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλά παιδιά, αλλά η κοινωνία τείνει να τα αγνοεί.

Μας καλεί να μην κλείνουμε τα μάτια μπροστά στις δυσκολίες των παιδιών που μας έχουν ανάγκη τόσο στην Κύπρο όσο και στην Κένυα όπου δραστηριοποιείται το «Σοφία για τα Παιδιά».

Αυτή τη φορά, 20 και πλέον ελέφαντες που κατασκευάστηκαν από fiber glass στην Κύπρο με τη βοήθεια του Πανίκου Τεμπριώτη, ο οποίος είχε και την καλλιτεχνική επιμέλεια, φιλοτεχνήθηκαν αφιλοκερδώς από αναγνωρισμένους Κύπριους καλλιτέχνες οι οποίοι υπογράφουν και τα έργα τους: Αθηνά Αντωνιάδου, Αντώνης Τζιαρρίδης, Δημήτρης Νεοκλέους, Ελίνα Θεοδότου, Θεόδουλος Γρηγορίου, Κωνσταντίνος Στεφάνου & Ελένη Τζιρκαλλή, Λήδα Θεοφυλάκτου, Λήδα Συμεωνίδου, Λία Λαπίθη, Marcela Sramkova, Marina Genadieva, Μυρτώ Μακρίδου, Νίτσα Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Πασάντας, Πανίκος Τεμπριώτης, Πάρης Σεργίου, Ρήνος Στεφανή & Susan Vargas, Σπύρος Αγαθού, Στέφανος Αθηαινίτης και Χρίστος Κυριακίδης.

448162982_1147880156416526_114293483157660810_n

Φέτος για πρώτη φορά, ένας επιπλέον ελέφαντας περιδιάβηκε πολλά σχολεία της Κύπρου όπου φιλοτεχνήθηκε από ομάδες δεκάδων μαθητών για να καταλήξει και αυτός μαζί με τους άλλους, δίνοντας τη χαρά στους μαθητές να συμμετέχουν οι ίδιοι στο σημαντικό αυτό γεγονός.

Καθένας από τους συλλεκτικούς ελέφαντες θα «υιοθετηθεί» από μία εταιρεία έναντι του ποσού των €5000, ποσό που θα ενισχύσει ουσιαστικά το πρόγραμμα «Μαγειρεύω και Προσφέρω» για τους μαθητές στην Κύπρο, όσο και τα παιδιά που πλήττονται από τη φτώχεια στην Κένυα.

Η κάθε εταιρεία, αφού έχει ήδη δηλώσει συμμετοχή, θα αποκτήσει τον δικό της ελάφαντα μέσω κλήρωσης σε κλειστή εκδήλωση που θα γίνει στις 26 Ιουνίου στο Προεδρικό Μέγαρο, υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας κ. Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη.

Οι εταιρείες που έχουν δηλώσει συμμετοχή για υιοθέτηση των ελεφάντων είναι οι εξής: Vassiliko Cement Works PLC, Eurobank Cyprus, Argosy Trading Company, Panglobe, Societe Generale Bank, Skylink, PwC Cyprus, El Greco Medical Centre, Caramondani Group, Psaras Construction, Ioannides Demetriou LLC, CIC Mercedes-Benz Cyprus, Karyatides Developments Ltd, ECOMMBX, Salt & Pepper και KARMA Developers, Wargaming, Chrysostomides Advocates and Legal Consultants, Cyfield Group και EFG Cyprus Limited.

Την επομένη της εκδήλωσης και για μόνο μία ημέρα, οι ελέφαντες θα παραμείνουν στο Προεδρικό Μέγαρο όπου θα υποδεχτούν το κοινό της Κύπρου με ελεύθερη είσοδο.

Το κοινό θα μπορεί να συμβάλει για τη συγκέντρωση επιπλέον χρηματικού ποσού, μέσα από διάφορες ενέργειες όπως βγάζοντας selfies με τους ελέφαντες αλλά και αγοράζοντας συλλεκτικά t-shirts που δημιούργησαν νέοι σχεδιαστές αλλά και οι designers της Partners Connected Communications με θέμα τους ελέφαντες.

Σε αυτήν την τόσο σημαντική προσπάθεια για τη στήριξη των παιδιών που έχουν ανάγκη, το «Σοφία για τα Παιδιά» έχει συμμάχους που κάνουν τη διαφορά. Εκτός από την εταιρεία Partners Connected Communications, βρίσκονται δίπλα του ο Διαχρονικός Υποστηρικτής, Φιλελεύθερος, και οι Χορηγοί Christoudias Logistics, Bottega Amaro, Φώτος Φωτιάδης Διανομείς ΛΤΔ και Landas Colour, καθώς και οι 20 εταιρείες της Κύπρου, μαζί με το κοινό που επέλεξε να μην γυρίσει την πλάτη στα προβλήματα των παιδιών.

Ας δούμε όλοι κατάματα τον «elephant in the room» και ας κάνουμε τη διαφορά. Μάθετε περισσότερα εδώ: https://elephant.sophiaforchildren.com/

448491904_3648382058759550_1551349406261715360_n

Δειτε Επισης

Introducing the stunning Swarovski Fall/Winter 2024 Collection!
Το λαμπερό πάρτι του Shoebox για τα 35χρονά του, συγκέντρωσε όλη την κοσμική ζωή του νησιού
Σάρωσε ξανά τα βραβεία ο καταξιωμένος Κύπριος κομμωτής, Μιχάλης Μιχαήλ (Mangelo)
Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το νέο project του Σοφία για τα Παιδιά «Elephant in the room»
Sands Beach Club Resto: Ο απόλυτος all-day προορισμός δίπλα στο κύμα!
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η ενημερωτική εκδήλωση του κοινού για την Πολλαπλή Σκλήρυνση «Σε κάθε φάση μαζί!»
Βιώσιμη πρόληψη του Καρκίνου το θέμα του Προγράμματος "Άκου Το Σώμα Σου" από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου με την Ευρ. Επίτροπο Υγείας
Βραβεία Ίρις 2024: Οι μεγάλοι νικητές και οι παρουσίες στην τελετή απονομής στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση
Λαμπερά εγκαίνια Versace Home στο Fashion Brand κατάστημα Exclusive by Andreotti
Σπάσαμε το ρεκόρ Guinness μαζί με το Yianis Christodoulou Foundation & τον Κωνσταντίνο Αργυρό!