Γιορτή του Πατέρα: Τα social media πλημμύρισαν από αναρτήσεις και συγκινητικά λόγια

Η μοναχοκόρη του Καρρά, Αντετοκούνμπο, Ρουβάς, Τσουρός, Θρασκιά, Πετρετζίκης, Λιάγκας, Μπισμπίκης, Τσιμιτσέλης, Φουρέιρα για Μποτία, Demi Moore για Bruce Willis, Kate Middleton για William & William για Κάρολο σε δημόσιες αναρτήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Γιορτή του πατέρα ή ημέρα του πατέρα ονομάζεται η ετήσια κινητή εορτή προς τιμήν του πατέρα, των πατρικών δεσμών και γενικά της επιρροής των πατέρων στην κοινωνία. Στην Ελλάδα γιορτάζεται κάθε χρόνο την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, σε άλλες χώρες η ημερομηνία μπορεί να διαφέρει. Θεωρείται συμπληρωματική εορτή μαζί με τη γιορτή της μητέρας.

Φέτος γιορτάστηκε στις (16/6) η Παγκόσμια Ημέρα του Πατέρα και στα social media ανεβαίνουν συνεχώς από το πρωί πολύ τρυφερές αναρτήσεις μπαμπάδων με τα παιδιά τους.

Ανήμερα της γιορτής του πατέρα, η Ειρήνη Καρρά, μοναχοκόρη του αξέχαστου τραγουδιστή, σίγουρα θα νιώθει έντονα την έλλειψη του Βασίλη Καρρά στον οποίο είχε τεράστια αδυναμία, έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση με μία φωτογραφία και ένα βίντεο που χρονολογείται εδώ και 34 χρόνια. Όπως αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης:

«Για όλους τους μπαμπάδες που δεν είναι κοντά μας 🌷

Ο αγαπημένος μας Βασίλης Καρράς με την μικρή του Ειρήνη σε μια φωτογραφία από δεκαετία του 1990 και ένα σπάνιο βίντεο από την συναυλία του στη Θεσσαλονίκη που γιόρτασε τα 10 χρόνια στο τραγούδι παρέα με την μικρή του θαυμάστρια που ήταν εκεί για να γιορτάσει μαζί με τον μπαμπά της».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να εύχεται σε όλο τον κόσμο και δεν μην ξεχνά τον δικό του πατέρα, Τσαρλς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2017.

«Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες! Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εκεί για μένα μπαμπά» ήταν το μήνυμα του Greek Freak στο Twitter.

Ο Σάκης Ρουβάς έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram προς τιμήν της Γιορτής του Πατέρα.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε μερικές φωτογραφίες με τα 4 παιδιά του, με τα οποία απαθανατίζεται σε τρυφερές και παιχνιδιάρικες στιγμές. Τα παιδιά του, συγκεκριμένα την 16χρονη Αναστασία, τον 13χρονο Αλέξανδρο, την 11χρονη Αριάδνη και τον 8χρονο Απόλλωνα, έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη.

«Μεγαλώνετε, όμορφα. Μαθαίνετε τη ζωή. Κι εγώ μαθαίνω από εσάς», έγραψε ο Σάκης Ρουβάς στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Kαι η Ελένη Φουρέιρα τίμησε με μια ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagam.

Η pop Queen ανέβασε ένα στιγμιότυπο του συντρόφου της, Αλμπέρτο Μποτία, στο οποίο φαίνεται να παίζει μαζί με τον γιο τους, Ερμή.

Το παιδί του ζευγαριού ήρθε στον κόσμο τον Φεβρουάριο του 2022. Το Σάββατο 8 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η βάφτισή του σε κλειστό, οικογενειακό κύκλο. Οι αγαπημένοι άνθρωποι της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή παρευρέθηκαν για να γιορτάσουν το χαρμόσυνο γεγονός.

1

Τις ευχές του στον μπαμπά του με αφορμή τη Γιορτή του πατέρα θέλησε να στείλει ο Κώστας Τσουρός on air. 

Ο ίδιος, το μεσημέρι της Κυριακής 16/6 μέσα από την εκπομπή του #Ακόμαδενείδεςτίποτα έστειλε το δικό του μήνυμα στον πατέρα του.

«Καλησπέρα, καλωσήρθατε και σήμερα εδώ, στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα». «Σ’ αγαπάω αλλά», αφιερωμένο σε όλους τους πατεράδες σήμερα. Η γιορτή του πατέρα, χρόνια πολλά στους πατεράδες σας, χρόνια πολλά σε όλους και στον δικό μου μπαμπά που μας βλέπει τώρα», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Χρόνια πολλά, μπαμπά. Να ξέρεις ότι σ’ αγαπάω πολύ. Όσο και να με ταλαιπώρησες μικρό, τα βρήκαμε και τώρα είσαι ο καλύτερός μου φίλος. Να πείτε σε όλους τους πατεράδες σας «χρόνια πολλά», να τους δείξετε ότι τους αγαπάτε όσο τους έχετε ακόμα. Πρέπει να μην το ξεχνάμε και να το λέμε καθημερινά», συνέχισε ο Κώστας Τσουρός.

«Να χαίρεστε τους μπαμπάδες σας όσοι τους έχετε. Αυτό είναι το μήνυμα της ημέρας, γιατί συνήθως μιλάμε για την ημέρα της μητέρας αλλά μην ξεχνάμε και τους πατεράδες. Επειδή συνήθως στις οικογένειες οι πατεράδες είναι πιο σκληροί και πολλά παιδιά ταλαιπωρούνται, το θέμα είναι η ειλικρίνεια και κάποια στιγμή όλα φτιάχνουν. Σας το λέω από προσωπική εμπειρία».

tsoyros2

Ράνια Θρασκιά

«Σε ευχαριστώ κι εγώ μπαμπά μου που με άφησες να ονειρευτώ και με έκανες να πιστεύω ότι μπορώ να πετύχω όλους μου τους στόχους. Που δεν έβαλες χαμηλό ταβάνι στη ζωή μου, αλλά μου έδειξες τον ουρανό και με είπες Ουρανία σου. Που έκανες πάντα τα μαγικά σου για να κερδίζει ο ΠΑΟΚ μας, τις αμέτρητες φορές που πήγαμε μαζί στο γήπεδο. Που δεν με έκρινες ποτέ για τις επιλογές μου, ακόμα και για αυτές που σε δυσκόλεψαν απέναντι στη γνώμη των άλλων. Που με άφηνες πάντα να σε μεγαλώνω κι εγώ λίγο και να σε μαλώνω ενώ εσύ δεν με μάλωσες ποτέ. Που είσαι ένας υπέροχος παππούς για τα παιδιά μας. Που μπόρεσες να γίνεις μπαμπάς για μας, ενώ εσύ στερήθηκες -παιδί ακόμα- τον δικό σου. Σε ευχαριστώ, για όλα τα γέλια και τα κλάματα, για τον προεκλογικό αγώνα που έκανες ακούραστα για μένα. Για τον τρόπο που χαίρεσαι με κάθε καλό που μου συμβαίνει, για το κουράγιο που μου δίνεις στα δύσκολα. Που είσαι διακριτικός και γλυκός πάντα, που ξεκαρδίζεσαι με τα αστεία του Γιώργου. Που θα του λες τώρα: "πώς μπορώ να δω αυτό που έγραψε η Ράνια;" και δεν θα θυμώσεις ενώ εμείς θα σε πειράζουμε πάλι και θα γελάμε που σε δυσκολεύουν τόσο αυτές οι τεχνολογίες και δεν ξέρεις το διαδίκτυο. Ξέρεις πως να είσαι ο μπαμπάς μας και αυτό μας φτάνει μέχρι την αιωνιότητα...»

Άκης Πετρετζίκης

«Μπαμπάς: ο καλύτερος και ο πιο δημιουργικός ρόλος που είχα και θα έχω ποτέ! Σας αγαπώ πολύ, παιδάκια μου!😎 Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες! »

Με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε ότι την πέρασε με τον μικρό του γιο, Δημήτρη γιατί ο μεγάλος, ο Γιάννης ήταν εκτός Αθηνών, αφού είχε προπονήσεις με την ομάδα Πόλο στην οποία συμμετέχει.

Συγκεκριμένα ο περήφανος μπαμπάς είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ την γιορτή του πατέρα την πέρασα με τον ένα μου γιο γιατί ο άλλος ήταν στην Πάτρα. Το Σαββατοκύριακο που έρχεται έχουμε τους ημιτελικούς του πρωταθλήματος στους μίνι παίδες και είχαν πάει προετοιμασία με την ομάδα στην Πάτρα. Δεν τον βλέπω πολύ τον μεγάλο είναι 13 χρονών... ακολουθεί το δικό του δρόμο και έτσι πρέπει. Με το μικρό μου γιο ήμουν και κάναμε βόλτα με το τζετ σκι»!

Γιώργος Λιάγκας

«Χρονια μας πολλα…»

Βασίλης Μπισμπίκης

mpismpikis

Γιάννης Τσιμιτσέλης

«Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες :-)))».

Μία πολύ τρυφερή ανάρτηση για τον πρώην σύζυγό της Bruce Willis έκανε η Demi Moore η οποία βρίσκεται στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή που διαγνώστηκε με την σπάνια ασθένειά του. 

Ο διάσημος ηθοποιός πάσχει από αφασία, μία ασθένεια που του προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά του και από τότε έχει αποσυρθεί, με τους δικούς του ανθρώπους να τον φροντίζουν και να τον αγαπούν.

Ανάμεσά τους και η Demi Mooreρ η οποία μπορεί να έχει πάρει διαζύγιο εδώ και πολλά χρόνια από τον σταρ του Χόλιγουντ, όμως συνεχίζει να τον νιώθει ως οικογένειά της.

Άλλωστε απέκτησαν μαζί τρεις κόρες που υπήρξαν οι μεγάλες αδυναμίες του Bruce Willis, όπως βέβαια και οι δύο μικρότερες κόρες που έχει αποκτήσει από τον δεύτερο γάμο του.

Η Demi Moore, θέλοντας να τιμήσει τη σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Πατέρα, ανέβασε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση με φωτογραφίες από το παρελθόν αλλά και πιο πρόσφατα στις οποίες απεικονίζεται ο Bruce Willis σε όμορφες στιγμές με τα παιδιά του.

Aνήμερα της γιορτής του πατέρα και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας δημοσίευσε μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της οικογένειας στην οποία εμφανίζεται ο William με τα τρία τους παιδιά.

Ανάρτηση για τον πατέρα του έκανε όμως και ο διάδοχος του θρόνου. Με μία φωτογραφία των δυο τους από το παρελθόν ο William ευχήθηκε γράφοντας «χρόνια πολλά μπαμπά».

Τη Γιορτή του Πατέρα τίμησε και ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου με μια φωτογραφία του ίδιου με τον βασιλιά Κάρολο σε νεαρή ηλικία.

Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε στις 12 Ιουνίου του 1984 στους κήπους του παλατιού του Κένσιγκτον, ο μικρός τότε πρίγκιπας William παίζει μπάλα με τον πατέρα του.

Λίγους μήνες αργότερα, μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 1984 ο πρίγκιπας William θα υποδεχόταν και τον αδερφό του, πρίγκιπα Harry.

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»