#TvQueen: Αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια και πια διεκδικεί μια θέση στην ελληνική τηλεόραση

#TvQueen: Η Αναστασία από την Κύπρο αποκλείστηκε από τον τελικό και θέλησε να αναδείξει το πρόβλημα της Κύπρου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Αυλαία έριξε πρόωρα, το βράδυ της Κυριακής, το #TvQueen με οικοδέσποινα την Ιωάννα Μαλέσκου στο πρόγραμμα του OPEN.

Φυσικά, όπως σε κάθε live του ριάλιτι, πλάι στην παρουσιάστρια βρέθηκαν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Παντελής Τουτουντζής ενώ ο Τάσος Τρύφωνος απουσίαζε για επαγγελματικούς λόγους στην Κύπρο.

Ούτε μία ούτε δύο ούτε τρεις αλλά… εννέα ήταν οι φιναλίστ που διεκδικούσαν τον τίτλο της Tv Queen αυτή τη βραδιά. Γι’ αυτό και στα μισά περίπου του νέου επεισοδίου, η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε ποιες τέσσερις διαγωνιζόμενες περνούν στην τελική φάση και κατ’ επέκταση ποιες πέντε διαγωνιζόμενες δεν θα συνέχιζαν τη διεκδίκηση.

Έτσι, λίγο πριν τα μεσάνυχτα, η Ιωάννα Μαλέσκου κλήθηκε να ανακοινώσει στις διαγωνιζόμενες του Tv Queen ποιες τέσσερις θα έπαιρναν το εισιτήριο για την τελική φάση και ποιες πέντε θα ολοκλήρωναν το ταξίδι στο ριάλιτι σε εκείνο ακριβώς το χρονικό σημείο. Η Αναστασία από την Κύπρο δεν ήταν ανάμεσα στις παίκτριες που πήραν το εισιτήριο.

Προτού όμως καθίσει ξανά στη θέσης της, η γοητευτική διαγωνιζόμενη του Tv Queen θέλησε να στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα τόσο προς τους συντελεστές όσο και προς τους τηλεθεατές του Tv Queen που δεν επέλεξαν εκείνη για να διεκδικήσει το έπαθλο. «Θέλω να πω ότι ο λόγος που εμείς στην Κύπρο ξεχωρίζουμε, όχι μόνο με τη συμμετοχή μας στα τηλεοπτικά shows αλλά και σε άλλους τομείς, εννοώ πως σε σύγκριση με τον πληθυσμό μας είναι υψηλό το ποσοστό επιτυχίας, είναι επειδή ζούμε τόσα χρόνια σε μια ημι-κατεχόμενη χώρα και γενικά δεν ήμασταν ποτέ ιδιαίτερα ανεξάρτητοι».

«Αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, μια δίκαιη και ειρηνική λύση, που παλεύουμε, είναι πολύ δύσκολο να συμβεί. Γι’ αυτό προσπαθούμε να διαπρέψουμε σε άλλους τομείς και ταυτόχρονα να αναδείξουμε την χώρα μας και κατ’ επέκταση το πρόβλημα της χώρας μας» σημείωσε, κατά λέξη, η Αναστασία.

«Αναστασία μου, καταλαβαίνω πολύ αυτό που θέλεις να πεις. Απλά, επειδή πρέπει να προχωρήσουμε τη διαδικασία, θα πρέπει να συνεχίσω και γω» επισήμανε τότε, ελαφρώς στοργικά, η Ιωάννα Μαλέσκου στην γοητευτική παίκτρια του Tv Queen

Για τελευταία φορά στην φετινή, τουλάχιστον, σεζόν κάθισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πλατό του Tv Queen, το βράδυ της Κυριακής, μιας και το ριάλιτι του OPEN έμελλε να ρίξει πρόωρα την αυλαία του. Έτσι, η οικοδέσποινα Ιωάννα Μαλέσκου θέλησε να μάθει τι θα κρατήσει ο έμπειρος παρουσιαστής και καθηγητής της σχολής από αυτή την τηλεοπτική του στιγμή.

Και βεβαίως ο Ανδρέας Μικρούτσικος γνωστοποίησε, για μια ακόμα φορά, την αλήθεια του. «Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα 17 νέα κορίτσια που εναπόθεσαν ένα κομμάτι από τα όνειρα τους σε εμάς για να μπορέσουμε να τους τα προωθήσουμε. Ξέρει η κάθε μια, έχω πει ιδιαίτερες κουβέντες με την κάθε μια τους. Χάρηκα ιδιαίτερα για τις προσωπικότητες της τηλεόρασης που μαζί τους έχω συμπράξει για να γίνουν οι κριτικές, οι αναθέσεις και να βρισκόμαστε εδώ σε κάθε σόου. Χάρηκα ιδιαίτερα και όλους τους γνώριζα αλλά τέτοιου είδους συνεργασία δεν είχα κάνει».

«Θέλω όμως να πω και γιατί θα μου μείνει το Tv Queen. Το Tv Queen θα μου μείνει στο μυαλό γιατί, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, πήραμε το ευρωπαϊκό στο μπάσκετ. Και την Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της καθημερινής εκπομπής, πήραμε και το πρωτάθλημα Ελλάδος».

«Θα μείνει και σε εμάς αυτό» αναφώνησε χαμογελώντας η εκθαμβωτική παρουσιάστρια του τελικού του Tv Queen, Ιωάννα Μαλέσκου για το επικό εκείνο ομολογουμένως στιγμιότυπο κατά το οποίο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος πανηγύρισε live στο πλατό την ευρωπαϊκή αυτή διάκριση της αγαπημένης του ομάδας.

«Οπότε Tv Queenάρες μου τα σηκώσαμε» επισήμανε, με ενθουσιασμό, ο έμπειρος παρουσιαστής απευθυνόμενος στις διαγωνιζόμενες του ριάλιτι με την Ιωάννα Μαλέσκου να διευκρινίζει, με χιούμορ, πως «τα κύπελλα εννοεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο σημείο αυτό. Πάντως και το ηθικό θα είναι ανεβασμένο σε αυτόν τον τελικό».

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου αυτού επεισοδίου του ριάλιτι, ωστόσο, η έμπειρη κυρία της τηλεόρασης και καθηγήτρια της ακαδημίας θέλησε να κάνει μια αναφορά στα πυρά που δέχθηκε το εν λόγο πρότζεκτ.

Αφορμή γι’ αυτό στάθηκαν όσα είπε η Τζένη στην τελευταία της δοκιμασία, μια εξομολόγηση ψυχής για τα δύσκολα που πέρασε στη ζωή της η οποία δεν θα μπορούσε παρά να συγκινήσει σύσσωμη την επιτροπή. «Από τα πιο συγκλονιστικά περιστατικά που θυμάμαι είναι όταν μια μέρα με πέταξαν οι συμμαθητές μου από μεγάλο ύψος στη θάλασσα».

«Την ημέρα εκείνη έχασα την ακοή μου από το ένα μου αυτί και δεν επανήλθε ποτέ. Φοβόμουν, ένιωθα μοναξιά, απελπισία και ήμουν συνεχώς θλιμμένη» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η παίκτρια του Tv Queen.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Γκαγκάκη υπογράμμισε απευθυνόμενη στην παρουσιάστρια αλλά και στις διαγωνιζόμενες του TV Queen πως «έχουμε ακούσει πάρα πολλά σχόλια, έχουμε ακούσει κριτική, έχουμε ακούσει πολλά, πάρα πολλά. Έχουμε δει χαρακτηρισμούς πολεμικούς, μια ατμόσφαιρα μη φιλόξενη και θεωρώ ότι αυτό το οποίο είδαμε τώρα (σ.σ. η τελευταία δοκιμασία της Τζένης) είναι η απάντηση σε οτιδήποτε έχουμε ακούσει. Είναι από τα πράγματα που άξιζε τον κόπο να περάσουμε όλη αυτή τη διαδικασία».

«Είναι ένας από τους λόγους που λυπάμαι που τελειώνουμε σήμερα. Όσο για σένα, Τζένη, δεν έχω κάτι να σου πω. Δηλαδή σ’ ευχαριστούμε» πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένη η καθηγήτρια του Tv Queen στην μία εκ των εννιά φιναλίστ του τελικού, το βράδυ της Κυριακής, στο OPEN.

Έτσι, ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο της Tv Queen βρέθηκαν η Κατερίνα, η Αγάπη, η Καλομοίρα και η Μαριαλένα. Οι τηλεφωνικές γραμμές συνέχισαν να είναι ανοικτές για τις τέσσερις αυτές κυρίες μέχρι τις 1 παρά οπότε και η Ιωάννα Μαλέσκου ανακοίνωσε το κλείσιμο τους.

Η αγωνία στο πλατό του Tv Queen κορυφώθηκε και είχε φτάσει η στιγμή να ανακοινώσει ντυμένη στα λευκά, παρουσιάστρια το όνομα της μεγάλης νικήτριας. Τότε, όμως, η Ιωάννα Μαλέσκου κάλεσε μόνο την Μαριαλένα Βούλγαρη και την Κατερίνα Νάκου στο πλευρό της.

Κάτι που σήμαινε ότι μία εκ των δύο θα έπαιρνε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα την μεγάλη νίκη στο ριάλιτι μιας και η Καλομοίρα με την Αγάπη Λυδιώτη κάθισαν, ξανά, στις θέσεις τους.

«Η μεγάλη νικήτρια, η Tv Queen που κερδίσει το μεγάλο έπαθλο είναι η Κατερίνα» αναφώνησε η παρουσιάστρια με την Κατερίνα Νάκου να μην μπορεί να διαχειριστεί τον ενθουσιασμό της και να ξεσπά σε πανηγυρισμούς ενώ η καθηγητές έσπευσαν να τη συγχαρούν για αυτή τη νίκη.

«Την τελευταία μέρα μίλησα στο τηλέφωνο με τον μπαμπά μου και του είπα, «τα λέμε σε τρεις μήνες που θα κερδίσω» και το πίστεψα» εξομολογήθηκε, με χαμόγελο, η καλλονή 27χρονη διατροφολόγος και στο εξής νικήτρια του Tv Queen.

Δειτε Επισης

H Ζήνα Κουτσελίνη μιλησε τους τηλεθεατές με λυγμούς: «Οι φωτεινές αγκαλιές σας με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχα»
Σοφία Κουρτίδου & Γιάννης Σεβδικαλής οι νικητές του #J2US: «Αυτό το βραβείο είναι για όσους ζουν στο περιθώριο»
Ελένη Μενεγάκη: «Το studio άδειασε, οι καναπέδες σκεπάστηκαν, τα φώτα έσβησαν, μια τελευταία στάση στη θέση μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Οι στίχοι είναι η ιστορία μου, ο μήνας που ήμουν σε κώμα, που ξύπνησα ανάπηρος, που είμαι εδώ»
Κυκλοφόρησε το videoclip της Ελένης Φουρέιρα για το τραγούδι «Αεροπλάνο», με guest star την Κόνι Μεταξά
Η Ήβη Αδάμου έδωσε συναυλία σε Αλικαρνασσό και Μπόντρουμ της Τουρκίας και αποθεώθηκε
Λαοθάλασσα στην Πάτρα για την Άννα Βίσση - Διέκοψε την συναυλία μετά από αλλεπάλληλες λυποθυμίες
Η Έφη Θώδη από το…«γατοξέρασμα» του Ζαριού στην σκηνή με τη Μαρίνα Σάττι
Ντάνιελ Νούρκα: «Τα χρήματα που κέρδισα στο #SurvivorGR θα μου αλλάξουν τη ζωή»
Αντίνοος Αλμπάνης και Γιώργος Παπαγεωργίου τραγουδούν αγκαλιά το «Δώδεκα» & δίνουν on stage υποσχέσεις