Τάμτα: «Περνάω μία φάση της ζωής μου που δεν έχει μόνο ωραία χρώματα»

Το ultimate gay icon Τάμτα, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Αναστασία χάρισαν με τις φωνές τους αξέχαστες στιγμές σε όσους είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος, για το #AthensPride

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

«Ένας νόμος δεν αρκεί» ήταν το φετινό κεντρικό σύνθημα του #AthensPride, με τους χιλιάδες συμμετέχοντες να στέλνουν το μήνυμά τους για ισότητα προς όλους.

Το Athens Pride 2024 υπογραμμίζει τις ανεπάρκειες των διαφόρων νόμων που αφορούν την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, καθώς και τα εμπόδια στην κοινωνική ένταξη που τα ΛΟΑΤΚΙ+ άτομα αντιμετωπίζουν συστηματικά στην οικογένεια, στον εργασιακό χώρο, στον δημόσιο χώρο, στην υγεία, στην εκπαίδευση και σε όλες τις πτυχές του καθημερινού βίου.

Λίγο μετά τις 19.00 εχθές το απόγευμα ξεκίνησε η καθιερωμένη πορεία υπερηφάνειας στους δρόμους του κέντρου της πόλης, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη συναυλία, με την οποία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις του Athens Pride.

Ελεονώρα Ζουγανέλη, Τάμτα και Αναστασία χάρισαν με τις φωνές τους αξέχαστες στιγμές σε όσους είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Συντάγματος, ενώ το παρών στις εκδηλώσεις έδωσαν και γνωστά πρόσωπα της showbiz.

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Τάμτα. Η δημοφιλής pop τραγουδίστρια παραβρέθηκε στο Athens Pride 2024, ανεβαίνοντας στη σκηνή μετά το τέλος της παρέλασης, ξεσηκώνοντας το κοινό με την εμφάνισή της.

«Νιώθω τη στήριξη του κόσμου από τα πρώτα μου βήματα και χαίρομαι που με αποκαλούν gay icon. Είμαι καθαρά pop καλλιτέχνης που πειραματίζομαι με τον ήχο μου», είπε αρχικά η Τάμτα.

«Περνάω μία φάση της ζωής μου που ταιριάζει με αυτό που γίνεται σήμερα εδώ. Δεν είναι κανένας μόνο χρωματιστός. Δεν έχουμε μόνο ένα κομμάτι χαρούμενο αλλά και τα σκοτεινά μας μέρη μέσα μας», εξομολογείται στη συνέχεια η τραγουδίστρια.

«Η Μαρίνα Σάττι μου φάνηκε πολύ καλή, πολύ φρέσκια. Η επιτυχία της για μένα ήταν δεδομένη. Μπορεί να βγήκε 11η αλλά στην Ευρώπη και όχι μόνο η δουλειά της πηγαίνει καλά», απαντά η Τάμτα σε ερώτηση για την εμφάνιση της φετινής μας εκπροσώπου στη Eurovision τον προηγούμενο μήνα.

Στο line-up του φετινού Athens Pride συμμετείχε η Αναστασία.

«Η άποψή μου είναι ότι όλοι μπορούμε να νιώθουμε όπως θέλουμε, να είμαστε όπως θέλουμε, να κυκλοφορούμε έξω όπως θέλουμε. Εάν κάποιος έχει μία διαφορετική άποψη, το σέβομαι, το δέχομαι αλλά μέχρι εκεί. Αν θέλω να κάνω παρέα μαζί του, είναι δικαίωμά μου», δήλωσε η Αναστασία στα τηλεοπτικά συνεργεία που τη συνάντησαν στα παρασκήνια.

«Φοβάμαι πολύ μήπως ξυπνήσω μία μέρα και δεν είμαι στην κορυφή. Εννοείται πως το φοβάμαι. Επίσης, φοβάμαι μήπως ξυπνήσω μία μέρα και δεν έχω πολλά μηνύματα από τους θαυμαστές μου, γιατί έχω πάντα επαφή μαζί τους», παραδέχεται η τραγουδίστρια απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Οπότε αν μια μέρα ξυπνήσω και δεν έχω τόσα και έχω λιγότερα, λέω: ώπα, τι έγινε εδώ; Πάμε να ανεβάσουμε ένα στόρι τώρα», συμπληρώνει η Αναστασία στις δηλώσεις της.

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο με διάσειση και μικροτραυματισμούς η αδελφή του Βασιλιά Καρόλου
Oι celebrities βουλιαξαν τα νησιά και τις παραλίες - Που βρέθηκαν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Sean Penn: «Δεν είχα χτυπήσει τη Μadonna με μπαστούνι του μπέιζμπολ όταν ήμασταν παντρεμένοι»
Η συναυλία της Τaylor Swift προκάλεσε φρενίτιδα στην Βρετανία & έγινε πρώτη είδηση στην Αμερική
Καίτη Γαρμπή: «Η Άννα Βίσση, είναι ίσως η μόνη μου φίλη από τον χώρο. Την εκτιμώ, την αγαπώ και τη θαυμάζω»
Γιώργος Καραμίχος: «Δεν είχα για χρόνια την άδεια να δω το παιδί μου»
Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Απόστολο Λύτρα: «Όσα συνέβησαν είναι θλιβερά και απαράδεκτα, δεν έχω λόγια»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Πήγαινα κάθε μέρα στο γύρισμα, για να μπορώ να τρώω, δεν είχα τίποτα»
Γιάννης Αϊβάζης: «Όποιος σηκώνει το χέρι του, τότε κόψιμο και μεταφορικά και κυριολεκτικά»
Παυλίνα Βουλγαράκη: «Όταν ζεις την κακοποίηση μπερδεύεις το τι είναι φυσιολογικό και υγιές»