Κατερίνα Καινούργιου για Δανάη Μπάρκα: «Δεν το έκανα εγώ δημόσιο, αλλά κάποιοι άλλοι με τις πράξεις τους»

Η παρουσιάστρια απάντησε για τον Γιώργο Λιάγκα, τη Δανάη Μπάρκα, τη Φαίη Σκορδά: «Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Τέρψη Μαντζουράτου μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή. Νιώθω ότι και ο ίδιος είχε κουραστεί, υπήρχαν εντάσεις και φαινόταν ότι δεν περνάει καλά. Δεν θέλω να συνεργάζομαι με κάποιον άνθρωπο που δεν περνάει καλά και είναι εκεί με το ζόρι. Τον αγαπώ και θέλω να είναι καλά.

Τον θαυμάζω και τον ευγνωμονώ και ήταν μεγάλη μου τιμή που δουλέψαμε μαζί. Καλύτερα κάτι να τελειώνει από το να φτάνει στα άκρα. Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει λόγος να δουλέψουμε μαζί, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Για ποιο λόγο να πιέσουμε μια κατάσταση;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Για τη Δανάη Μπάρκα, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία, ο καθένας κάνει τη ζωή του και να είναι καλά. Ότι είχα να πω το είπα. Πολλές φορές έχω εκφραστεί όμορφα επαγγελματικά για εκείνη. Ήταν κάτι προσωπικό που βγήκε προς τα έξω όχι από μένα. Δεν το έκανα εγώ δημόσιο, αλλά κάποιοι άλλοι με τις πράξεις τους. Δεν κρατάω κακία».

Για τη Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Είχα ενοχληθεί από κάποια πράγματα που είχαν ειπωθεί στην εκπομπή της. Έχω ζητήσει δημόσια 100 φορές συγγνώμη. Να τελειώσει η σεζόν, να ηρεμήσουμε όλοι και με χαρά να βρεθούμε. Δεν έχω θέμα προσωπικό με κανέναν».

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Μακάρι να είναι καλά. Είναι νέοι και ελεύθεροι. Δεν ξέρω τι ισχύει και τι όχι. Εγώ και ο Λιάγκας είμαστε αυθόρμητοι και αυτό που νιώθουμε θα το πούμε, τίποτα δεν γίνεται κακοπροαίρετα. Μακάρι να είναι καλά κι ευτυχισμένος».

Κλείνοντας, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε: «Δεν είμαι ερωτευμένη στην παρούσα φάση, αλλά είμαι ανοικτή στο να ερωτευτώ. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα ήθελα να κοιτάξω και τη δική μου ζωή. Είμαι 39 χρονών και δεν έχω κάνει ακόμα οικογένεια».

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο με διάσειση και μικροτραυματισμούς η αδελφή του Βασιλιά Καρόλου
Oι celebrities βουλιαξαν τα νησιά και τις παραλίες - Που βρέθηκαν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Sean Penn: «Δεν είχα χτυπήσει τη Μadonna με μπαστούνι του μπέιζμπολ όταν ήμασταν παντρεμένοι»
Η συναυλία της Τaylor Swift προκάλεσε φρενίτιδα στην Βρετανία & έγινε πρώτη είδηση στην Αμερική
Καίτη Γαρμπή: «Η Άννα Βίσση, είναι ίσως η μόνη μου φίλη από τον χώρο. Την εκτιμώ, την αγαπώ και τη θαυμάζω»
Γιώργος Καραμίχος: «Δεν είχα για χρόνια την άδεια να δω το παιδί μου»
Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Απόστολο Λύτρα: «Όσα συνέβησαν είναι θλιβερά και απαράδεκτα, δεν έχω λόγια»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Πήγαινα κάθε μέρα στο γύρισμα, για να μπορώ να τρώω, δεν είχα τίποτα»
Γιάννης Αϊβάζης: «Όποιος σηκώνει το χέρι του, τότε κόψιμο και μεταφορικά και κυριολεκτικά»
Παυλίνα Βουλγαράκη: «Όταν ζεις την κακοποίηση μπερδεύεις το τι είναι φυσιολογικό και υγιές»