Συγκλονίζει ο Liam Neeson: Η εξομολόγησή του για τη στιγμή που βρήκε τη σύζυγό του «κλινικά νεκρή»

Η ιστορία του Liam Neeson και της γυναίκας του, Natasha Richardson είχε τραγική κατάληξη, αλλά μας έδωσε ένα σπουδαίο μάθημα, αυτό της ανιδιοτελούς αγάπης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Για όσους δε το γνωρίζουν, η σύζυγος του Liam Neeson, Natasha Richardson, βρέθηκε κλινικά νεκρή ύστερα από ένα φαινομενικά μικρό ατύχημα που είχε.

Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2009 η Natasha Richardson επισκέφτηκε το χειμερινό θέρετρο Mont Tremblant στο Κεμπέκ του Καναδά, προκειμένου να εξασκήσει το αγαπημένο της άθλημα, το σκι.

Δυστυχώς όμως, είχε ένα ατύχημα το οποίο αποδείχθηκε μοιραίο. Ενώ ακολούθησε κατά γράμμα τις οδηγίες του εκπαιδευτή της, η γνωστή ηθοποιός δεν φόρεσε κράνος με αποτέλεσμα σε μία από τις καταβάσεις της να χτυπήσει, αλλά να βεβαιώνει τους πάντες, ακόμα και το ασθενοφόρο, ότι ήταν μια χαρά.

Μόλις γύρισε όμως στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα. Παραπονέθηκε για πονοκέφαλο, ενώ έδειχνε σημάδια σύγχυσης και αποπροσανατολισμού.

Έτσι μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, επειδή όμως η κατάσταση της υγείας της ήταν αρκετά σοβαρή τη μετέφεραν στο Μόντρεαλ, 88 περίπου χιλιόμετρα από εκεί που βρισκόταν.

Ο Liam Neeson βρέθηκε όσο πιο γρήγορα μπορούσε στο πλευρό της, αλλά οι γιατροί του είχαν μία δυσάρεστη ανακοίνωση. Του αποκάλυψαν πως η σύζυγός του ήταν κλινικά νεκρή. Τότε θυμήθηκε την υπόσχεση που είχαν δώσει κάποτε ο ένας στον άλλο. Αν βρεθούν ποτέ σε μηχανική υποστήριξη, απλά να δώσουν το ok για την αποσύνδεση.

«Πήγα μέσα στο δωμάτιο και της είπα ότι την αγαπάω. Αγάπη μου δεν θα επιστρέψεις από αυτό. Ο εγκέφαλός σου έχει υποστεί πολύ σοβαρό τραύμα. Δεν ξέρω αν μπορείς να με ακούσεις, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Θα σε φέρω πίσω στη Νέα Υόρκη, για να έρθουν οι αγαπημένοι σου να σε δουν», είπε ο Νίσον, ο οποίος δύο μέρες μετά το ατύχημα έδωσε εντολή να αποσυνδέσουν τη σύζυγό του.

liam-neeson-natasha-richardson-9-b2b9932b27ae4edfa9aa26539b23d7e0

Λίγα χρόνια μετά το ατύχημα της γυναίκας του έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στο Facebook.

Η ανάρτηση για τη σπουδαιότητα της αγάπης

«Λένε ότι το πιο δύσκολο πράγμα στον κόσμο είναι να χάσεις κάποιον που αγαπάς. Κάποιον που μεγάλωσες μαζί του και τον είδες να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Κάποιον που σου έδειξε πώς να αγαπάς. Είναι το χειρότερο πράγμα που συνέβη ποτέ σε κανέναν. Η σύζυγός μου πέθανε απροσδόκητα. Μου έφερε τόση χαρά. Ήταν τα πάντα για μένα. Αυτά τα 16 χρόνια που ήταν σύζυγός μου, με έμαθαν πώς να αγαπάω άνευ όρων.

Πρέπει να σταματάμε και να λέμε στους συντρόφους μας πόσο ευγνώμονες είμαστε. Επειδή, η ζωή είναι πολύ σύντομη. Περάστε χρόνο με τους συντρόφους σας.

Συμπεριφερθείτε τους καλά. Διότι, μια μέρα, όταν κοιτάξετε το τηλέφωνό σας, δεν θα είναι πια στις επαφές σας.

Αυτό που έμαθε περισσότερο από όλα είναι είναι να ζεις και να αγαπάς καθημερινά, σαν να είναι η τελευταία μέρα σου στη ζωή. Διότι, μια μέρα, θα είναι η τελευταία.

Ρισκάρετε και ζήστε τη ζωή σας. Πείτε καθημερινά σε εκείνους που αγαπάτε, ότι τους αγαπάτε. Μην θεωρείτε καμιά στιγμή δεδομένη. Η ζωή αξίζει να την ζεις».

liam-neeson-natasha-richardson-6-29daa1784cc64eb1a07d390e8f6e2e99 Liam-Neeson-Sweetest-Quotes-About-Wife-Natasha-Richardson-08 liam-neeson-natasha-richardson-11-bcb6e677afad4e80880e7429a8ed2e29 Liam-Neeson-Sweetest-Quotes-About-Wife-Natasha-Richardson-03 Liam-Neeson-Sweetest-Quotes-About-Wife-Natasha-Richardson-07 1510334336-pregnant-natsha-richardson Liam-Neeson-Sweetest-Quotes-About-Wife-Natasha-Richardson-10
liam-neeson-natasha-richardson-6-29daa1784cc64eb1a07d390e8f6e2e99 Liam-Neeson-Sweetest-Quotes-About-Wife-Natasha-Richardson-08 liam-neeson-natasha-richardson-11-bcb6e677afad4e80880e7429a8ed2e29 Liam-Neeson-Sweetest-Quotes-About-Wife-Natasha-Richardson-03 Liam-Neeson-Sweetest-Quotes-About-Wife-Natasha-Richardson-07 1510334336-pregnant-natsha-richardson Liam-Neeson-Sweetest-Quotes-About-Wife-Natasha-Richardson-10

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο με διάσειση και μικροτραυματισμούς η αδελφή του Βασιλιά Καρόλου
Oι celebrities βουλιαξαν τα νησιά και τις παραλίες - Που βρέθηκαν για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Sean Penn: «Δεν είχα χτυπήσει τη Μadonna με μπαστούνι του μπέιζμπολ όταν ήμασταν παντρεμένοι»
Η συναυλία της Τaylor Swift προκάλεσε φρενίτιδα στην Βρετανία & έγινε πρώτη είδηση στην Αμερική
Καίτη Γαρμπή: «Η Άννα Βίσση, είναι ίσως η μόνη μου φίλη από τον χώρο. Την εκτιμώ, την αγαπώ και τη θαυμάζω»
Γιώργος Καραμίχος: «Δεν είχα για χρόνια την άδεια να δω το παιδί μου»
Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Απόστολο Λύτρα: «Όσα συνέβησαν είναι θλιβερά και απαράδεκτα, δεν έχω λόγια»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Πήγαινα κάθε μέρα στο γύρισμα, για να μπορώ να τρώω, δεν είχα τίποτα»
Γιάννης Αϊβάζης: «Όποιος σηκώνει το χέρι του, τότε κόψιμο και μεταφορικά και κυριολεκτικά»
Παυλίνα Βουλγαράκη: «Όταν ζεις την κακοποίηση μπερδεύεις το τι είναι φυσιολογικό και υγιές»