Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Οι επίσημες φωτογραφίες από την βάφτιση του γιου τους, Ερμή

Λίγες μόνο ώρες πριν την επική εμφάνιση της με τον Αντώνη Ρέμο στο #NammosLimassol, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε τις επίσημες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές με τον γιο τους, βίωσαν στις 8 Ιουνίου η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία.

Το ζευγάρι βάφτισε τον γιο του, Ερμή, κρατώντας όλες τις λεπτομέρειες μακριά από τα media, μιας και οι δυο τους ουδέποτε θέλησαν να απασχολήσουν με την προσωπική τους ζωή.

Τον μικρό Ερμή βάπτισαν η αδερφή της Ελένης Φουρέιρα, ο personal assistant της, Βασίλης Σιμσιρίκης και ο καλός της φίλος, Πέτρος Τσαπαρδώνης.

Μετά το τέλος της βάφτισης ακολούθησε ένα μεγάλο πάρτι στο χώρο εκδηλώσεων στο Σούνιο. Εκεί όπου συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού τίμησαν με την παρουσία τους την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία με τον νεοφότιστο γιο τους.

Η Ελένη Φουρέιρα λίγες ημέρες μετά την βάφτιση μοιράστηκε στα social media τις φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα αλλά και το εντυπωσιακό σημείο στο οποίο ακολούθησε το μεγάλο πάρτι, γεμάτο με μπλε μπαλόνια, αλλά και τη μεγάλη επιγραφή με το όνομα: Ερμής.

«Ερμής! Μια από τις ωραιότερες μέρες της ζωής μας! Ευχαριστώ πολύ όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας την έκαναν τόσο μαγική», ανέφερε η Ελένη Φουρέιρα στην ανάρτησή της.

Δες τις φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η Ελένη Φουρέιρα: 

Όπως θα δεις στο βίντεο, η τραγουδίστρια δεν κρύβει στιγμή τη συγκίνησή της, έχοντας στο πλευρό της οικογένεια και φίλους. Στο πάρτι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία μοιράστηκαν έναν υπέροχο χορό με τους καλεσμένους τους, ενώ στη συνέχεια η τραγουδίστρια ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες της.

Απόψε η Ελένη Φουρέιρα και Αντώνης Ρέμος στην συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο #NammosLimassol!

Ο Αντώνης Ρέμος και η Ελένη Φουρέιρα έρχονται για ένα μοναδικό live που θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και θα αφήσει εποχή!

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής και η Νο. 1 Pop Queen αναμένεται να απογειώσουν τη βραδιά με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες τους, χαρίζοντάς σας ένα ατελείωτο πάρτι στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Nammos Limassol, που θα μείνει αξέχαστο με κέφι και τραγούδι.

Και οι δύο τραγουδιστές έρχονται στο νησί μας και φέρνουν στις αποσκευές τους για πρώτη φορά τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους!

Τη βραδιά θα ανοίξει το ταλαντούχο και γεμάτο ζωντάνια party-band Goldsingers από το Μονακό που ενθουσιάζει σε κάθε του εμφάνιση.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ ή επικοινωνήστε στο: e-mail: giorgos.panayiotou@imhbusiness.com / +357 22505637 / +357 97853922

Χορηγοί Επικοινωνίας: SuperFM Radio, INBusiness, REPORTER

440730971_1078813380525392_9151773360966633760.width-800

Δειτε Επισης

Ξέσπασαν on air Μπέττυ Μαγγίρα και Σίσσυ Χρηστίδου για Απόστολο Λύτρα
Η Μάρω Κοντού έγινε 90 χρονών, θεότητα!
Κατερίνα Κακοσαίου: «Η στιγμή που έπεσα στην πίστα με έκανε να νιώσω μεγάλη ντροπή»
Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά σε ερωτικό τριήμερο στον Πόρο! Το «πρόδωσαν» μόνοι τους
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Δεν υπάρχει "τυχαίνει" στο θέμα της εγκυμοσύνης, είναι σοβαρό θέμα»
Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Η σύζυγος του με στήριξε πολύ! Έπεσαν να με φάνε που είπα για το ρέικι»
Θοδωρής Μαραντίνης για Απόστολο Λύτρα: «Οποιαδήποτε μορφή βίας, οποιαδήποτε στιγμή, είναι κατακριτέα»
Το μήνυμα της Ελισάβετ Σπανού για την μητρότητα: «Και μοναξιά έχει και κλεισούρα έχει και κούραση και αϋπνία»
Αναστασία: «Τα έχασα όταν έγινε τέτοια επιτυχία, μου ήρθε σαν σφαλιάρα»
Ρούλα Κορομηλά: «Δεν μπορούσα να περπατήσω καν, ούτε να φάω, ούτε να σηκώσω τα χέρια μου, ούτε τίποτα»