Νίκος Κοκλώνης: «Μου λένε "ο τάδε χ@@@κε πάνω του” και κοιτάω και ήταν αλήθεια, μύριζε»

Καλεσμένος στην εκπομπή, #AfterDark, βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης - H ένωση Βίσση – Βανδή, o Αντώνης Ρέμος, η στρίγκλα Pamela Anderson, η Κατερίνα Καινούργιου η Δανάη Μπάρκα, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Τρύφωνας Σαμαράς: «Είμαι πολύ σχεσάκιας. Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν 10 χρόνια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Καλεσμένος στην εκπομπή, #AfterDark, βρέθηκε ο Νίκος Κοκλώνης και μιλά για την αγάπη του για το τραγούδι, το «εμπάργκο» του Αντώνη Ρέμου αλλά και την απίστευτη ιστορία με την άφιξη της Pamela Anderson στην Αθήνα για το J2US.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός θυμάται τις πιο σημαντικές στιγμές στην καριέρα του και αποκαλύπτει το παρασκήνιο της συνύπαρξης της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή στη σκηνή του J2US. Ακόμα, αναφέρει ποιους άλλους δύο καλλιτέχνες θα ήθελε να φέρει κοντά! Επίσης, μιλάει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, αλλά αποκαλύπτει και ποιοι ήταν εκείνοι οι οποίοι του στάθηκαν.

«Νομίζω ότι δεν έχω χρόνο για να σταματήσω, δεν μου φτάνουν 24 ώρες για να κάνω όλα αυτά που έχω βάλει κάτω από τη μασχάλη. Είναι τόσα πολλά που δεν βρίσκω χρόνο αλλά μου αρέσει. Όποιος μου πει να μην τραγουδάω, θα φύγω από τη χώρα. Είναι ο λόγος που ζω. Όλοι δεν έχουμε ένα χόμπι; Τι να κάνουμε που για εμένα είναι επάγγελμα επειδή έχω ωραία φωνή;

Με “απείλησε” ο Αντώνης Ρέμος να μην τραγουδήσω στο #FameStory και μου είπε ότι δεν είναι #J2US και πρέπει να φανούν τα παιδιά. Και για μην “κομπλάρουν” είπα να μην τραγουδάω. Τραγουδούσα από πολύ μικρός.

Υπάρχουν στιγμές που εκνευρίζομαι πολύ αλλά μετά από λίγο το ξεχνάω. Το πιο δημιουργικό μέρος της ημέρας μου είναι όταν σκεφτόμαστε νέα πρότζεκτ, σιχαίνομαι τις παραγωγές. Δεν ταιριάζει με εμένα, μου αρέσει το δημιουργικό κομμάτι. Δεν μου αρέσει καθόλου να αποφασίζω για το ποια λάμπα θα μπει που, αλλά μου αρέσει το δημιουργικό κομμάτι. Πεθαίνω για αυτό!».

Η θρυλική ένωση Βίσση – Βανδή

«Είχα το άγχος πώς θα προσφωνήσω την Άννα Βίσση. Ήθελα να κρατήσω την ισορροπία ανάμεσα στην Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή. Αντί να πω Άννα Βίσση είπα Άννα Βρύση, γιατί είχα το άγχος και την αγωνία μου. Την αγαπάω την Άννα , την ευχαριστώ, μου έδωσαν αυτές οι δύο γυναίκες με την τόσο μεγάλη ιστορία, τη δυνατότητα στις καλύτερες στιγμές της ελληνικής, ιδιωτικής τηλεόρασης να συμπεριλάβουν και τη στιγμή που παρουσίαζα το J2US και τις έφερα εκεί.

Τι έχω τραβήξει με τον Γιώργο Αρσενάκο! Την ιδέα την είχε ο Γιώργος. Λέει θα φέρω την Άννα. Του λέω “αποκλείεται να έρθει η Άννα και να είναι και η Δέσποινα εδώ”. Έρχεται στο σπίτι η Δέσποινα να της πω ότι έχουμε κανονίσει με την Άννα, έρχεται και ο Αρσενάκος. Λέω “κοίτα Δέσποινα θα έρθει και η Άννα τώρα”. Χτυπάει η πόρτα μπαίνει με γλυκά η Άννα κοιτάει τη Δέσποινα, με βλέπει μου λέει “η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη!”. Αυτό ήταν κολλητές! Λέω δεν θα εμφανιστείτε μαζί πριν από το live, θα το δούμε στον αέρα. Σε πέντε λεπτά ήταν κολλητές. Και εγώ από εμένα μου κοιτούσα τον Αρσενάκο και έλεγα “Θεέ μου, τι γίνεται εδώ;”. Και Παραμονή είχαμε κι άλλο. Έχει έρθει η Καίτη Γαρμπή, παίρνει τηλέφωνο ο Γιώργος και λέει “Το βράδυ που θα έρθει η Άννα δεν το σηκώνει. Λες να μην έρθει; Μήπως να πάμε από εκεί;”. Ευτυχώς ξύπνησε! Φαντάσου να είχαμε βγάλει τρέιλερ και να μην ερχόταν. Ας είναι καλά ο Γιώργος».

«Δεν υπάρχει πιο στρίγκλα από την Pamela Anderson»

«Έχω κάνει κι άλλα πριν από το Just που ήταν εξίσου σημαντικά. Όταν ήρθε ο μπαμπάς-μαμά Kardashian, για την Ελλάδα ήταν huge. Θα ήθελα να ενώσω κι άλλους καλλιτέχνες. Θα ήθελα να ενώσω τον Αντώνη Ρέμο με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Μουσικά θα ήταν από τις καλύτερες μουσικές στιγμές του Just. Μου έχει πει η Pamela Anderson που ήταν ό,τι πιο δύσκολο μου έχει τύχει. Μου είπε να πούμε ψέματα ότι γνωριζόμαστε καιρό. Κατεβαίνει από το αεροπλάνο, πεινάει, δεν βρίσκω κάτι vegan. Βγαίνουμε έξω, της λέω θα μπούμε μαζί στο αυτοκίνητο. Την παίρνει facetime ο σύντροφός της, εγώ δίπλα. Βλέπει εμένα και λέει “Ποιος είναι αυτός;”, λέει “είναι ο παρουσιαστής” και εκείνη επειδή τον φοβόταν μου λέει “βγες έξω από το αμάξι”, της λέω “πού να βγω; Θα ξεφτιλιστούμε”. Και φώναζε και λέω “εντάξει”. Πάει μετά στον Τρύφωνα για να τη χτενίσει. Τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω “Δεν υπάρχει πιο στρίγκλα”. Εγώ να βρίζω δεν καταλαβαίνεις. Την κάνει μέλι ο Τρύφωνας, γίνονται κολλητοί. Έρχονται στο σόου αγκαζέ! Έχω περάσει διάφορα. Δεν έχω γνωρίσει καλύτερο άνθρωπο από την Caitlyn Jenner. Έρχεται με την γκόμενά της, μου λέει “διάβασα την ιστορία σου και ήρθα”. Της είχα κανονίσει μια φανταστική είσοδο, βγήκε, τα είπε, κυρία».

Για τις δύσκολες περιόδους της ζωής του αλλά και τον έρωτα μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης στον Θέμη Γεωργαντά.

«Θα σε πήγαινα στο 2013, ίσως να μην είχα ποτέ από τη Νέα Υόρκη. Ένα πρωί ξύπνησα και αποφάσισα “Τι να κάνω στην Αμερική; Θέλω να είμαι στην Ελλάδα, τους φίλους μου”. Θεωρώ ότι είχα στα χέρια μου τόσες ευκαιρίες που τώρα θα τα έβλεπα διαφορετικά. Ήμουν πολύ επιπόλαιος στις αποφάσεις μου. Υπήρχε κάτι στη ζωή μου που τώρα δεν υπάρχει. Είμαι παρορμητικός 100%. Εκεί που δίνω την περισσότερη προσοχή είναι εκεί που με ενδιαφέρει. Κάνω το J2US και είναι το πάρτι μου. Είναι σαν να φωνάζω τους φίλους μου στο σπίτι μου να διασκεδάζουμε κάθε Σάββατο. Για αυτό και στο Fame Story δυσκολεύτηκα γιατί δεν θα κάνουμε πάρτι. Είναι μουσικό και για αυτό γκρίνιαζα! J2US θα κάνω μέχρι να πεθάνω!

Δεν ξέρω πώς θα είμαι σε δέκα χρόνια. Μου έχει αποδείξει η ζωή μέχρι τώρα ότι τα πάντα μπορεί να ανατραπούν. Αν γίνει κάτι στραβό, να έχω δέκα φίλους δίπλα μου, να πιαστώ μέχρι να ανέβω. Όταν βλέπω κόσμο να έχει ανάγκη, θέλω να τους βοηθήσω. Γιατί βλέπω εμένα και θα ήθελα να υπάρχει ένας Νίκος να με βοηθήσει. Πριν από 1,5 χρόνο ακούστηκαν τρελά πράγματα για εμένα και στάθηκαν δίπλα μου όλοι σχεδόν οι ιδιοκτήτες καναλιών, θα μπορούσαν να με είχαν πετάξει. Θα μπορούσε να μην υπάρχει η Barking, 600 οικογένειες να μην έχουν να φάνε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πάνο Κυριακόπουλο, στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Ιβάν Σαββίδη και μου είπαν “ξέρουμε ποιος είσαι, ξέρουμε που μπορείς να τα κάνεις χάλια, θα σε στηρίξουμε”».

«Δεν κρατάω κακία»

«Στο παρελθόν δεν είχα στήριξη από κανέναν. Είχα κάποιους φίλους μου, τον Τρύφωνα ανάμεσα σε αυτούς. Ήταν δύσκολα. Μια από τις μεγαλύτερες φοβίες είναι να μην ξαναβρεθώ σε αυτή τη θέση. Αν με ρωτάς αν έβαλα μυαλό, όχι. Είδα ανθρώπους που τους είχα ευεργετήσει να με βρίζουν. Είδα κόσμο να λένε “πόσο καλός είστε κ. Κοκλώνη” και μετά να λένε “άντε, με το λαμόγιο”. Είχα κόσμο που έκανα γιορτές για αυτούς, ανθρώπους που τους στήριζα και έλεγαν “Το περιμέναμε. Σιγά μην τα κατάφερνε ο Νικολάκης”. Όταν ξανανέβηκα, χαλάλι τα κλάματα αλλά πήρα μαθήματα. Πάλι τα ίδια κάνω. Είμαι ανοιχτός! Εμπιστεύομαι εύκολα, δεν είμαι ανόητος αλλά πιστεύω στην καλή πρόθεση των ανθρώπων. Αν μου πεις να κάνω ίντριγκα, δεν μπορώ. Για αυτό δεν κρατάω κακίες! Δεν μπορώ να δω ανταγωνιστικά κάποιον που θεωρώ φίλο μου. Πολλοί μου στέλνουν και μου λένε “Είμαι μαζί σου και όχι με αυτόν που είπε κάτι κακό για σένα”. Θα τσαντιστώ αν πει κάποιος κάτι για μένα, αλλά μετά το ξεχνάω. Δεν μπορώ τους δήθεν, που νομίζουν ότι είναι σταρ. Σταρ είναι ο μπαμπάς που κάνει δύο δουλειές για τα παιδιά του. Εμείς είμαστε ένα τίποτα, είμαστε διασκεδαστές. Ο κόσμος είναι σημαντικός, αυτοί είναι οι σταρ και να ευχόμαστε να είναι καλά και εμείς στη συνέχεια. Η εποχή που έβγαινε ο παρουσιαστής και έλεγα “εγώ είμαι”, εμείς είμαστε γιατί υπάρχουν εκείνοι. Με τους παρουσιαστές είμαι κοντά, για αυτό η Κατερίνα είναι φίλη μου, η Σίσσυ. Είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητα. Η τηλεόραση δεν θα ξαναβγάλει επώνυμους! Ο κόσμος θέλει ειλικρίνεια. Έχει τόσα προβλήματα που θέλει να γελάει. Για αυτό έχω βαρεθεί να βλέπω στην τηλεόραση δράματα, θέλω πάρτι.

Το IQ 160 το κάνω ακόμα, ξεκινάει τον Σεπτέμβρη, κάνουμε γυρίσματα. Και πάει και για τρίτο κύκλο! Ο Κοκλώνης μπορεί να είναι το J2US, το IQ160, το Secret Song, η Τσολάκη, ο Θέμης. Μπορεί να είναι πολλά πράγματα».

«Η μεγαλύτερή μου σχέση ήταν 10 χρόνια»

«Μία σπίθα την έχω. Κάθε σεζόν το J2US μου ανάβει μια σπίθα. Ξεκινάει από την αρχή και πιάνει. Στο Fame Story καμία σπίθα, τίποτα. Θα δούμε τώρα πώς θα εξελιχθεί. Είμαι πολύ σχεσάκιας. Κάνω 4-5 χρόνια σχέση, το μίνιμουμ είναι αυτό. Η μεγαλύτερη σχέση μου ήταν 10 χρόνια. Στις σχέσεις μου είμαι ζηλιάρης, σπιτόγατος. Λένε ο Κοκλώνης πάρτι άνιμαλ, αλλά εγώ δεν βγαίνω! Έχω πάει κανονικά με φίλους μου σε μια ταβέρνα και είχαν στο μυαλό τους τον Κοκλώνη του J2US και εγώ ήμουν κανονικά. Έρχεται ο σερβιτόρος και μου λέει “είστε στεναχωρημένος. Δεν είστε όπως σας ξέρουμε”. Δεν μπορώ να είμαι όλο το 24ωρο ώπα».

Το καθιερωμένο παιχνίδι του #AfterDark, Δάγκωσε τη γλώσσα σου, έπαιξε ο Νίκος Κοκλώνης και σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα που του έδειξε ο Θέμης Γεωργαντάς.

Κατερίνα Καινούργιου

«Η καλύτερη καρδιά της ελληνικής τηλεόρασης. Είναι πολύ παρεξηγημένη γιατί είναι αυθόρμητη και παρορμητική και σπάει τα νεύρα, και τα δικά μου. Αν τη γνωρίσεις καλύτερα είναι το καλύτερο κορίτσι. Μέχρι να πεις το καλύτερο κορίτσι, λες διάολος. Η Κατερίνα μπορεί να εκνευριστεί μαζί σου, να γίνει χαμός, να καταστραφεί το στούντιο και μόλις την πάρεις αγκαλιά να πει “Συγγνώμη που το έκανα, σε αγαπάω”. Αλλά θα δώσει και το βρακί της αν έχεις ανάγκη. Μπορεί να πει πράγματα που αν το δεις σοβαρά, μπορεί να τσακωθείς».

Γιώργος Λιάγκας

«Ο Γιώργος Λιάγκας για μένα είναι πολύ καλός δημοσιογράφος. Δαιμόνιος με την τηλεθέαση. Το πρωί θα κάνει τα πάντα για να κάνει νούμερα. Ασχολείται με την εκπομπή, δεν βάφεται, ντύνεται και φεύγει. Είναι ο καλύτερος για το 8-10. Όταν κάνει το 8-10 θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης για τα επόμενα 60 χρόνια».

Δανάη Μπάρκα

«Τη λατρεύω τη Δανάη, είναι “κόρη” μου λόγω της Βίκυς. Δεν θέλω να δώσω συνέχεια σε αυτό το πράγμα. Η Δανάη είναι αγαπημένο μου κορίτσι, δεν με έφερε σε δύσκολη θέση. Η Κατερίνα είναι φίλη μου, είμαι παραγωγός της. Δεν θα πάω θέση γιατί; Από άποψη. Δεν πιστεύω ότι τα προσωπικά μας πρέπει να βγαίνουν στην ελληνική τηλεόραση. Η Κατερίνα παρεξηγήθηκε αλλά είναι παρορμητική. Έτσι όπως το είπε ήθελα να βγω στον αέρα αλλά είπα δεν θα είμαι παρορμητικός».

Τρύφωνας Σαμαράς

«Είναι φίλος μου πολύ, είναι αδερφός μου. Έχεις τις γκρίνιες του κι αυτός, μη νομίζεις ότι περνάω ωραία. Έχουμε γκρίνιες τέτοιου τύπου. Δεν κάνουμε παρέα γιατί δεν έχω χρόνο. Του κακοφαίνεται γιατί με αγαπάει πολύ. Ο Τρύφωνας κάνει παρέα με τους γονείς μου. Δεν έχω τον Τρύφωνα, έχω και τη μητέρα μου μαζί».

Άννα Βίσση

«Έχω περάσει τέλεια με την Άννα, τον Καρβέλα και την Αννίτα. Ανυπομονώ και για την επόμενη συνεργασία μου με την Άννα. Δεν έχω κάτι να σας πω αλλά δεν σημαίνει ότι δεν έχω προτείνει κάτι».

Στο Εξομολογητήριο του #AfterDark πήγε ο Νίκος Κοκλώνης και απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις που του έκανε ο Θέμης Γεωργαντάς.

«Αν η ζωή μου ήταν ταινία θα είχε τίτλο Ο Ταξιδιώτης. Νομίζω ότι έχω ταξιδιάρα ψυχή κι αυτό πιάνει τα πάντα. Μου αρέσει να ταξιδεύω και μου αρέσει να γνωρίζω νέο κόσμο με διαφορετική κουλτούρα και προσωπικότητες και να μαθαίνω από αυτούς. Στο δικό μου ταξίδι σημασία έχει να βρίσκω νέα πράγματα, να ανακαλύπτω νέα πράγματα που δεν μπορούσα να φανταστώ», είπε αρχικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Έχει συνεργαστεί ποτέ με κάποιον που δεν είχε εξαρχής καλή εικόνα;

«Δεν μου έχει συμβεί αυτό. Δύσκολα κράζω κόσμο, οι αντιπάθειές μου είναι στα δάχτυλα του ενός χεριού, οπότε ευτυχώς δεν έχει βρεθεί ο δρόμος μας και εύχομαι να γίνει ποτέ. Θα συνεργαζόμουν με κάποιον που δεν συμπαθώ γιατί επαγγελματικά είναι το σωστό».

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα έκανε αν ήταν αόρατος για ένα 24ωρο;

«Θα ήθελα να βρεθώ σε σύσκεψη καναλιού, δεν θέλω να πω ποιου καναλιού. Για να ακούσω τι λένε! Να λένε “Κοίτα, ο Κοκλώνης τι κουλή πρόταση έφερε” και μπροστά μου να λένε “Τι υπέροχη πρόταση”.

Μεταξύ άλλων, παραδέχθηκε ότι το μεγαλύτερο διάστημα που έμεινε χωρίς σεξ ήταν μια εβδομάδα!

Ποια ήταν η πιο ντροπιαστική/ αμήχανη στιγμή έχει βιώσει on stage;

«Είμαι σε ένα από τα σόου που έχω παρουσιάσει και μου λένε από το ακουστικό “Ο/Η τάδε χ@στηκε από τη χαρά του”. Και έρχεται δίπλα μου και νομίζω ότι είναι από τη χαρά του. Και κοιτάω και ήταν στα αλήθεια, κανονικότατο σε live. Εγώ που ήμουν δίπλα και έπρεπε να διαχειριστικό αυτό που έβλεπα; Και το είδα και το αισθάνθηκα, μύριζε. Δεν ρώτησα αν είχε πρόβλημα!».

Και ποιος θα ήταν ο μόνος τρόπος να τραγουδήσει; Κάθε φορά που κάνει σ@ξ να τον βλέπουν οι κριτές του J2US.

Δειτε Επισης

Ξέσπασαν on air Μπέττυ Μαγγίρα και Σίσσυ Χρηστίδου για Απόστολο Λύτρα
Η Μάρω Κοντού έγινε 90 χρονών, θεότητα!
Κατερίνα Κακοσαίου: «Η στιγμή που έπεσα στην πίστα με έκανε να νιώσω μεγάλη ντροπή»
Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά σε ερωτικό τριήμερο στον Πόρο! Το «πρόδωσαν» μόνοι τους
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Δεν υπάρχει "τυχαίνει" στο θέμα της εγκυμοσύνης, είναι σοβαρό θέμα»
Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Η σύζυγος του με στήριξε πολύ! Έπεσαν να με φάνε που είπα για το ρέικι»
Θοδωρής Μαραντίνης για Απόστολο Λύτρα: «Οποιαδήποτε μορφή βίας, οποιαδήποτε στιγμή, είναι κατακριτέα»
Το μήνυμα της Ελισάβετ Σπανού για την μητρότητα: «Και μοναξιά έχει και κλεισούρα έχει και κούραση και αϋπνία»
Αναστασία: «Τα έχασα όταν έγινε τέτοια επιτυχία, μου ήρθε σαν σφαλιάρα»
Ρούλα Κορομηλά: «Δεν μπορούσα να περπατήσω καν, ούτε να φάω, ούτε να σηκώσω τα χέρια μου, ούτε τίποτα»