Η Νικολίνα Νικολούζου έγραψε τηλεοπτική ιστορία ως η πρώτη τρανς νικήτρια του #MSRgr - To μήνυμα της

Η Νικολίνα Νικολούζου αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια του φετινού #MyStyleRocksGR - Η αφιέρωση στην ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η 20χρονη, η πρώτη τρανς παίκτρια του ριάλιτι μόδας, κέρδισε τον τίτλο της «Βασίλισσας του στιλ» και το χρηματικό έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ.

Οι πέντε φιναλίστ του Τελικού ήταν οι: Δήμητρα Ζαφειρακοπούλου, Ζέτα Θεοδωροπούλου, Νικολίνα Νικολούζου, Βασιλική «Μπι» Τρανούλη και Casablanca.

Η νικήτρια του περσινού «My Style Rocks», Μορτασία βρέθηκε στο πλατό του διαγωνισμού, για να απονείμει στη Νικολίνα το στέμμα. «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι τόσο μεγάλη νίκη», είπε η Νικολίνα στις πρώτες της δηλώσεις, με την Κατερίνα Καραβάτου να την αγκαλιάζει, εμφανώς συγκινημένη.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι τόσο μεγάλη νίκη. Όχι μόνο για μένα, αλλά για όλα αυτά που πρεσβεύω», είπε με δάκρυα στα μάτια η Νικολίνα μετά τη στέψη της.

«Είναι τόσο μεγάλη νίκη για τα queer άτομα, για τα άτομα που δεν πίστευαν πάντα στον εαυτό τους, για όλα τα άτομα που έχουν κάτι μέσα τους και θέλουν αυτό να το δει αυτό κάποιος και να το πιστέψει», συμπλήρωσε εμφανώς συγκινημένη.

«Αυτή είναι μια ιστορική μέρα. Ως η πρώτη queer νικήτρια στην ελληνική τηλεόραση δεν εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου αλλά και ολόκληρη την LGBTQ+ κοινότητα. Αυτή η πρωτοπορία χρειαζόταν να συμβεί, γιατί η Ελλάδα είναι έτοιμη να αγκαλιάσει την διαφορετικότητα και να προχωρήσει μπροστά.

Η νίκη μου δείχνει ότι είμαστε έτοιμοι να σπάσουν τα στερεότυπα και να δημιουργήσουμε ένα κόσμο όπου όλοι μπορούν να είναι περήφανοι για το ποιοι είναι.

Ευχαριστώ από καρδιάς την κριτική επιτροπή για την ευκαιρία και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Η στήριξη σας είναι ανεκτίμητη.

Πάνω απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω εσάς τον κόσμο που με ψηφίσατε και με επιλέξατε νικήτρια. Η αγάπη και υποστήριξα σας μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να ονειρεύομαι. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά» έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση μετά την νίκη.

1 2 3 4 5 6 7
1 2 3 4 5 6 7

Ποια είναι η Νικολίνα Νικολούζου

Η Νικολίνα Νικολούζου είναι 20 ετών και μεγάλωσε σε μία οικογένεια που αγαπάει τη μόδα.

Η γιαγιά της όπως είχε πει ήταν μοδίστρα και θυμόταν μικρή να τρέχει στα υφάσματά της και να προσπαθεί να ράψει.

Η Νικολίνα  είχε αποκαλύψει μέσα από το ριάλιτι μόδας ότι είναι τρανς, καθώς γεννήθηκε αγόρι και ότι με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών της ξεκίνησε ορμονοθεραπεία σε ηλικία 12 ετών. 

Σε ένα επεισόδιο του My Style Rocks η Νικολίνα αποκάλυψε ότι είναι τρανς γυναίκα. 

«Αγαπητοί τηλεθεατές, θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία που ξεκινάει από όταν ήμουν 11 ετών. Δεν ήμουν πάντα το άτομο που βλέπετε μπροστά σας. Είμαι ένα κορίτσι που γεννήθηκε στο λάθος σώμα. Αυτό, δηλαδή, σημαίνει ότι είμαι μια διεμφυλική γυναίκα», είχε πει  η νεαρή παίκτρια του My Style Rocks. 

«Αυτό το ταξίδι ξεκίνησε όταν ήμουν μόλις 11 ετών. Όταν μοιράστηκα αυτά τα συναισθήματα με τους γονείς μου και με τη στήριξή τους και με τη βοήθεια ειδικών, κατανόησα τον εαυτό μου και στα 12 μου ξεκίνησα ορμονοθεραπεία και τότε ξεκίνησε το ταξίδι της φυλομετάβασής μου.

«Φυσικά, αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα χωρίς τον αγώνα και την στήριξη των γονιών μου και της οικογένειάς μου και γι’ αυτό τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να είμαι ο άνθρωπος που είμαι σήμερα και θέλω να τους πω ένα δημόσιο ευχαριστώ.

»Ο λόγος που μοιράζομαι αυτή την ιστορία είναι επειδή έχω παλέψει πάρα πολλά χρόνια για να νιώσω 100% ο εαυτός μου και αυτό δεν το άφησα ποτέ να με σταματήσει να διεκδικώ τα όνειρά μου. 

»Έχω την ελπίδα ότι η ιστορία μου θα εμπνεύσει και άλλα άτομα, τα οποία παλεύουν με την ταυτότητά τους, να διεκδικούν τα όνειρά τους, να παλεύουν για τη θέση τους σε αυτόν τον κόσμο, να είναι fighters και να κυνηγούν πάντα τους στόχους τους». 

Στη ζωή πάντα υπάρχουν εμπόδια, αλλά με αρκετή πυγμή και θέληση, όλοι μας πάντα μπορούμε να βρούμε τις λύσεις για αυτά. Κανένας δεν μπορεί να μας σταματήσει και κανένας δεν μπορεί να με σταματήσει από το να κάνω τη ζωή που μου αξίζει πραγματικότητα. αυτό ήθελα να μοιραστώ», ανέφερε στη συνέχεια η Νικολίνα Νικολούζου. 

«Νιώθω ότι στη ζωή μου έχω κερδίσει το λαχείο με την οικογένεια που έχω, και επειδή έχω σταθεί πάρα πολύ προνομιούχα με την αγάπη που έχω δεχτεί και τη στήριξη που δέχομαι μέχρι και σήμερα, ένιωθα ότι το οφείλω σε κορίτσια σαν εμένα να δείξω αυτό το κομμάτι του εαυτού μου, γιατί δεν είναι κάτι που ντρέπομαι, ούτε έρχομαι εδώ για να αποδείξω οτιδήποτε ή τη θηλυκότητά μου. Όχι, έρχομαι εδώ για να δείτε τις ικανότητές μου ως άνθρωπος», τόνισε στο τέλος η παίκτρια του My Style Rocks με την εξομολόγησή της να συγκινεί την Κατερίνα Καραβάτου, την κριτική επιτροπή, αλλά και τις συμπαίκτριές της. 

Δειτε Επισης

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Θα έβγαζα πολλά περισσότερα λεφτά αν έκανα αυτή τη δουλειά»
Ο Κωσταντίνος Αργυρός μας προσκαλεί να γράψουμε μαζί το κυπριακό «Ελεύθερος»!
Καίτη Γαρμπή: «Η Άννα Βίσση, είναι ίσως η μόνη μου φίλη από τον χώρο. Την εκτιμώ, την αγαπώ και τη θαυμάζω»
Ο Trannos αφότου αφέθηκε ελεύθερος, τραγούδησε στο WaterBoom: «Με θεωρούν κακό παιδί και αλήτη»
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Καταστράφηκα οικονομικά, ανάγκη μου, μου επιτάσσει να δουλεύω»
Η Αθηναΐς Νέγκα ξαναχτυπά για το «καρφί» της στη Μαρίνα Σάττι: «Θα το ξαναέλεγα…»
Το #AfterDark επιστρέφει στο Omega Channel, πιο αποκαλυπτικό από ποτέ, την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 23:25
Mahmood: «Ένιωσα καταπληκτικά, γιατί είναι η πρώτη διάκριση που λαμβάνω στην Ελλάδα. Αγαπώ την χώρα»
H on stage μπηχτή της Αθηναΐδας Νέγκα στην Μαρίνα Σάττι και η δικαιολογία μετά τον σάλο
Σοκαρισμένος ο Χρήστος Φερεντίνος με παίκτρια: «Με έβγαλαν από το πορτ μπαγκάζ, έχασα τις αισθήσεις μου»