Οι δηλώσεις του Στέλιου Χανταμπάκη για τη ληστεία θρίλερ στον αδελφό του: «Είχαν όπλα»

Bίντεο ντοκουμέντο της ένοπλης ληστείας: «Είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους. Ευτυχώς τα παιδιά λείπανε. Tους δέσανε με tire ups, στα χέρια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Δύσκολες ώρες για τον αδελφό του Στέλιου Χανταμπάκη, Βαγγέλη, ο οποίος με τη σύζυγό του έπεσαν θύματα ληστείας, όταν άνδρες εισέβαλαν στο σπίτι τους στον Ωρωπό

Ένα αποκλειστικό βίντεο ντοκουμέντο με τους πέντε κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι του αδελφού του Στέλιου Χανταμπάκη, Βαγγέλη Χανταμπάκη φέρνει στο φως της δημοσιότητας η Ρένα Κουβελιώτη.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, φαίνεται η μηχανή με έναν από τους αδίστακτους ληστές που πριν από λίγο είχαν εισβάλει στο σπίτι του αδελφού του Στέλιου Χανταμπάκη.

Η μηχανή σταματά… Πλησιάζει ένα ασημί αυτοκίνητο, κόβει ταχύτητα και όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το T-live ο ληστής δίνει στους συνεργούς του τα κλοπιμαία…

Ο αδελφός του Στέλιου Χανταμπάκη, Βαγγέλης μαζί με τη σύζυγο του έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη όταν το απόγευμα της Πέμπτης έπεσαν στα χέρια των αδίστακτων ληστών…

Μόλις πήραν τα χρήματα οι ληστές έφυγαν από το σπίτι… ο ένας επιβιβάζεται στη μηχανή και άλλοι σε ένα ασημί αυτοκίνητο…

Μερικά χιλιόμετρα πιο κάτω ένας από αυτούς σταματά με τη μηχανή, δίπλα του κόβει ταχύτητα το ασημί αυτοκίνητο και τότε ο δικυκλιστής παραδίδει τα κλοπιμαία…

Τι δηλώνει ο Βαγγέλης Χανταμπάκης

«Είχαν όπλο, οι τέσσερις είχαν. Είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους. Το πρώτο πράγμα που είπαν είναι λεφτά, λεφτά, λεφτά… Εγώ τους λέω «ψάξτε όπου θέλετε. Ό, τι χρήματα έχω είναι στο χρηματοκιβώτιο». Απείλησαν λίγο τη γυναίκα μου χωρίς να την πειράξουν ότι θα μας πάρουν τα παιδιά και τέτοια… «Πείτε μου πού είναι τα χρήματα αλλιώς θα πάρουμε τα παιδιά» ανέφερε ο Βαγγέλης Χανταμπάκης, ο οποίος επεσήμανε ότι ευτυχώς τα παιδιά του δεν ήταν εκεί.

«Εντύπωση μου έκανε που πήδηξαν τη μάντρα που είναι πάνω από δύο μέτρα. Δεν παραβίασαν την πόρτα και σπάσανε με τσεκούρι τη μπαλκονόπορτα. Με τσεκούρια μπήκανε. Κρατούσαν ένα τσεκούρι κι ένα σίδερο, λοστό πώς τα λένε αυτά. Μας έδεσαν! Ζήτησαν χρήματα τους είπα «ψάξτε ο, τι θέλετε». Το θέμα ήταν ότι κάθισαν πάρα πολλή ώρα. Από την αστυνομία, που είδαν την πορεία τους κι αυτά, μέτρησαν περίπου 13-14 λεπτά ότι μείνανε μέσα στο σπίτι. Είναι θέμα χρόνου να πιαστούν» πρόσθεσε, επίσης ο Βαγγέλης Χανταμπάκης.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε στην Έφη Κουλοχέρη περιγράφοντας τις σοκαριστικές στιγμές που έζησαν ο αδελφός του με τη σύζυγό του.

«Με πήρε ο αδελφός μου και μου είπε τρέξε στο σπίτι. Χθες το απόγευμα στις 7μιση σπάσανε την τζαμαρία, περάσανε από εκεί, τους δέσανε, τώρα πόσοι ήταν δεν ξέρω, αλλά ήταν αρκετοί. Ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή. Είχαν όπλα και καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Ήταν ξαπλωμένοι στο δωμάτιο. Ευτυχώς δεν ήταν τα παιδιά εκεί. Ήταν πολύ φοβισμένοι και οι δύο, ήταν σε ταραχή. Η νύφη μου προσπάθησε να τους κλείσει την πόρτα να μην μπούνε, μπήκανε, τους δέσανε με tire ups, στα χέρια», ανέφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Ενώ πρόσθεσε: «Ευτυχώς τα παιδιά λείπανε. Μόλις είχαν φύγει δηλαδή  για τις κούνιες, πριν από κάνα 20λεπτο τους είχε πάρει ο παππούς τους στις κούνιες. Τα έχουν όλα γραμμένα από τις κάμερες, αλλά οι αστυνομικοί μου είπαν είναι σε καλό δρόμο. Δεν ήταν ένα από συμβάν. Από τη στιγμή που μπήκαν στο σπίτι με κόσμο μέσα, ήταν έτοιμοι για όλα», δήλωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Δείτε το βίντεο στο 00:15 ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Ξέσπασαν on air Μπέττυ Μαγγίρα και Σίσσυ Χρηστίδου για Απόστολο Λύτρα
Η Μάρω Κοντού έγινε 90 χρονών, θεότητα!
Κατερίνα Κακοσαίου: «Η στιγμή που έπεσα στην πίστα με έκανε να νιώσω μεγάλη ντροπή»
Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά σε ερωτικό τριήμερο στον Πόρο! Το «πρόδωσαν» μόνοι τους
Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Δεν υπάρχει "τυχαίνει" στο θέμα της εγκυμοσύνης, είναι σοβαρό θέμα»
Τραϊάνα Ανανία για Δημήτρη Κόκοτα: «Η σύζυγος του με στήριξε πολύ! Έπεσαν να με φάνε που είπα για το ρέικι»
Θοδωρής Μαραντίνης για Απόστολο Λύτρα: «Οποιαδήποτε μορφή βίας, οποιαδήποτε στιγμή, είναι κατακριτέα»
Το μήνυμα της Ελισάβετ Σπανού για την μητρότητα: «Και μοναξιά έχει και κλεισούρα έχει και κούραση και αϋπνία»
Αναστασία: «Τα έχασα όταν έγινε τέτοια επιτυχία, μου ήρθε σαν σφαλιάρα»
Ρούλα Κορομηλά: «Δεν μπορούσα να περπατήσω καν, ούτε να φάω, ούτε να σηκώσω τα χέρια μου, ούτε τίποτα»