#SurvivorGR: Ο Χριστόφορος Ταξίδης αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο - Αυτή είναι η τελική πεντάδα

#SurvivorGR: Η τουρκική αποχώρηση, οι προβλέψεις, η δυσαρέσκεια της Δώρας και η μονομαχία παραμονής

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Χριστόφορος Ταξίδης ήταν ο παίκτης που ηττήθηκε στην μονομαχία και αποχώρησε από το Survivor 2024 λίγο πριν το παιχνίδι γίνει ατομικό.

Ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Γιώργου Γκιουλέκα και της Δώρας Νικολή που βρέθηκαν απέναντί του την 23η εβδομάδα του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (14/6) είχαμε διπλή αποχώρηση αφού προβλήθηκε και η μονομαχία του Τουρκικού Survivor All Star με τον Hilmi να γνωρίζει την ήττα από τον Atakan και να αποχαιρετάει τους συμπαίκτες του.

Οι Τούρκοι παίκτες έκαναν και τις προβλέψεις τους για την ελληνική μονομαχία με τη Νεφισέ να... στέλνει σπίτι του τον Ταξίδη και τον Ογκεντάι να χρίζει φαβορί την Δώρα.

Από την άλλη οι Μπλε του ελληνικού Survivor, που την προηγούμενη ημέρα είχαν απολαύσει τόσο το έπαθλο επικοινωνίας, όσο και την μεξικάνικη γιορτή έχοντας πάρει μαζί τους και την Κατερίνα Δαλάκα, περιέγραψαν πως πέρασαν.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων η Δώρα Νικολή δεν έκρυψε την δυσαρέσκεια που τρέφει πια για ορισμένα χαρακτηριστικά που φέρει ο Γιώργος Γκιουλέκας. Γι’ αυτό και εξήγησε στους συμπαίκτες της τους λόγους για τους οποίους και δεν επιθυμεί να τον δει στον τελικό της Αθήνας.

«Στον αγώνα ο Χριστόφορος πήγαινε και εκείνος πιο σιγά. Έχουμε μια μονομαχία οπότε είναι λογικό. Προσπάθησε ο Χριστόφορος αλλά ο Γιώργος ήταν πολύ πιο νωχελικός και γκρίνιαζε από την αρχή γιατί δεν ήθελε ο αγώνας να πάει στα 10 αλλά ήθελε να πάει στα 8. Γκρίνια συνεχώς για το τι γίνεται, γκρίνια για τους αγώνες, γκρίνια για το να πάει ο αγώνας στα 8 και όχι στα 10. Δηλαδή δεν το βλέπετε εσείς; Μέχρι και η ίδια η ομάδα του μπορεί να ενοχλείται από αυτό το πράγμα. Δηλαδή μου μπαίνει στο μυαλό να σκέφτομαι, όπως σας το έχω πει, ότι δεν κάνουν όλοι για αυτό το παιχνίδι. Αυτοί που θα ήθελα να δω στην τετράδα του τελικού θα ήθελα να είναι άνθρωποι οι οποίοι κατάλαβα για ποιο λόγο έχουν έρθει».

«Εντάξει όλοι θα νευριάσουμε, όλοι θα γκρινιάξουμε, όλοι θα κλάψουμε αλλά να καταλάβουμε και για ποιο λόγο ήρθαμε εδώ. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γιώργο, τον συμπαθώ, αλλά αυτή η γκρίνια του δεν είναι για αυτό το παιχνίδι. Εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα να τον δω στην τετράδα του τελικού» πρόσθεσε ακόμα η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor στο νέο επεισόδιο που ήρθε εκτάκτως το βράδυ της Παρασκευής στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

«Με αυτά που συμβαίνουν και βλέπω στον Γιώργο, όσα έχει πει και πολύ νωρίς, δεν θα ήταν από τα παιδιά που θα ήθελα να δω στον τελικό πλέον. Πραγματικά η γκρίνια του είναι πάρα πολύ για τα πάντα που συμβαίνουν εδώ».

Ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο Γιώργος Γκιουλέκας και η Δώρα Νικολή βρέθηκαν στον στίβο μάχης για να αγωνιστούν για την παραμονή τους.

Εκείνη που μπόρεσε να νιώσει πρώτη την ασφάλεια ήταν η Δώρα που κατάφερε να φτάσει στις 6 νίκες και επέστρεψε ασφαλής στον πάγκο της Μπλε ομάδας.

Οι δυο παίκτες της κόκκινης ομάδας έπρεπε να συνεχίσουν να μονομαχούν προκειμένου να προκύψει η αποχώρηση.

Ο Γιώργος προηγήθηκε με 5-1 και παρότι ο Χριστόφορος δεν τα παράτησε, προσπαθώντας να μειώσει τη μεταξύ τους διαφορά, τελικά οι δυνάμεις του τον πρόδωσαν και ήταν αυτός που θα έπρεπε να πει «αντίο» λίγο πριν από την πεντάδα του Survivor.

«Μια χαρά, πολύ άντεξα! Το πάλεψα… Ήρθα εδώ για δυο τρεις εβδομάδες και έμεινα έξι. Στενοχωριέμαι που θα χάσω αυτά τα "λαμόγια", το ένα με έστειλε σπίτι. Η Δώρα ήταν εξαιρετική σήμερα. Δεν ξέρω τι κρατάω από το παιχνίδι, ξέρω όμως ότι πολλά κρατάει το παιχνίδι από μένα», σημείωσε ο Χριστόφορος Ταξίδης μετά την ήττα του στο Survivor. Όπως είπε χαρακτηριστικά, θέλει να δει στον τελικό την Κατερίνα Δαλάκα και τον Γιώργο Γκιουλέκα, που απέμειναν από τους Κόκκινους.

Trailer | 16/06/2024

Δειτε Επισης

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Καταστράφηκα οικονομικά, ανάγκη μου, μου επιτάσσει να δουλεύω»
Η Αθηναΐς Νέγκα ξαναχτυπά για το «καρφί» της στη Μαρίνα Σάττι: «Θα το ξαναέλεγα…»
#SurvivorGR: «Κλείδωσαν» τα δυο τελευταία εισιτήρια για τον ημιτελικό - H πιο άτυχη αποχώρηση
Το #AfterDark επιστρέφει στο Omega Channel, πιο αποκαλυπτικό από ποτέ, την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 23:25
Mahmood: «Ένιωσα καταπληκτικά, γιατί είναι η πρώτη διάκριση που λαμβάνω στην Ελλάδα. Αγαπώ την χώρα»
H on stage μπηχτή της Αθηναΐδας Νέγκα στην Μαρίνα Σάττι και η δικαιολογία μετά τον σάλο
Σοκαρισμένος ο Χρήστος Φερεντίνος με παίκτρια: «Με έβγαλαν από το πορτ μπαγκάζ, έχασα τις αισθήσεις μου»
#MadVMA 2024: Τα φαντασμαγορικά live act, οι ανατρεπτικές συνεργασίες, oι συγκινητικές βραβεύσεις & ο Mahmood!
#SurvivorGR: Ο τελευταίος ομαδικός αγώνας της χρονιάς και η νίκη του τελευταίου επάθλου επικοινωνίας
#MadVMA 2024: Απόψε η μεγάλη γιορτή της μουσικής – Οι υποψήφιοι και οι εκπλήξεις