Αυτός είναι ο λόγος που o Αλέξης Κούγιας απουσιάζει από τη δίκη για τον ξυλοδαρμό το Λάκη Λαζόπουλου

Σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου, η εκδίκαση της υπόθεσης καταγγελίας περί ξυλοδαρμού του Λάκη Λαζόπουλου κατά του Αλέξη Κούγια στο Εφετείο - Η απάντησή του Σπύρου Μπιμπίλα μετά τις σοκαριστικές δηλώσεις του δικηγόρου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Πρόκειται για την καταγγελία που είχε κάνει πριν από αρκετά χρόνια ο Λάκης Λαζόπουλος εναντίον του Αλέξη Κούγια, όταν και οι δύο είχαν βρεθεί στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούσαν η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος.

Τότε, ο ηθοποιός είχε υποβάλει μήνυση για απλή σωματική βλάβη και εξίβρυση, όταν ο Αλέξης Κούγιας – σύμφωνα με τα λεγόμενα του Λάκη Λαζόπουλου- του είχε επιτεθεί πιάνοντάς τον από τον λαιμό με έντονες λεκτικές εκφράζει, υβρίζοντάς τον.

«Κι εγώ έχω κάνει μήνυση στον Λάκη Λαζόπουλο. Για τον ισχυρισμό του ότι δήθεν τον χτύπησα, έχω απαλλαγεί με το βούλευμα. Μου κάνει εντύπωση που ο Λαζόπουλος μετά από αυτήν, την επί έτη προσπάθειά του να με εξοντώσει ηθικά, έχει και το θράσος να κάνει και μηνύσεις εναντίον μου. Δε μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα υπάρχει άνθρωπος που έχει ευεργετηθεί από εμένα, που αντί να με ευγνωμονεί, θα προσπαθούσε να με καταστρέψει, όπως έκανε εκείνο το χρονικό διάστημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στην #SuperΚατερίνα και στην Ελισάβετ Οικονόμου.

Ο γνωστός ποινικολόγος εξήγησε πως δε θα βρίσκεται σήμερα στο δικαστήριο, καθώς θα παραστεί σε δικαστήριο στην Κατερίνη.

Πρωτοφανείς ήταν οι χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια κατά του Σπύρου Μπιμπίλα στη #SuperΚατερίνα.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή και στη Μένια Κούκου και ανέφερε ότι η μόνη του απάντηση θα είναι μόνο μέσω της νομικής οδού.

«Δεν κάνω καμία δήλωση με όσα λέει αυτός ο κύριος εδώ και πολύ καιρό. Ακούω ότι εγώ χρησιμοποιώ το όνομά του, εμ δεν το χρησιμοποιώ. Δεν θα με ρωτάτε τίποτα, εφόσον δεν θέλω να απαντήσω σε τίποτα παρά μόνο με τη νομική οδό. Καμία απάντηση δεν θα δίνω.» είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας και πρόσθεσε:

«Μην μου το αναλύετε, αδιαφορώ για το τι λέγεται, υπάρχουν τα δικαστήρια. Δεν ξέρω τι γίνεται, έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Θα δούμε τι θα γίνει. Εγώ δεν απαντώ, είμαι γρίφος. Είναι δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών να πιστεύουν αυτό που θέλουν. Εγώ κάνω αυτό που πρέπει βάσει της συνείδησής μου.»

Δείτε το βίντεο στο 00:38 ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

Βαθιά υπόκλιση στον κορυφαίο Μίμη Πλέσσα: «Ένας μύθος, ένας θρύλος πέρασε στην αιωνιότητα»
Νίκος Πουρσανίδης: «Σκέφτομαι με τρόπο που είναι περισσότερο γυναικείος και χαλάω την πιάτσα»
Αλέξης Κούγιας: «Έχω κάνει ένα... λάθος, να παντρευτώ μια λαμπερή γυναίκα που ήταν Σταρ Ελλάς…»
Βάνα Μπάρμπα: «Δέχομαι απειλές. Μας εκβιάζουν! Απευθύνθηκα σε αστυνομία και εισαγγελία»
Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ζούμε τον φασισμό της... ελευθερίας, της κοινής γνώμης! Είμαι ιδεολόγος τεμπέλης!»
Η Σμαράγδα Καρύδη «φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο» και βρέθηκε στην πρεμιέρα του Θοδωρή Αθερίδη
O Σωτήρης Κοντιζάς αποκαλύπτει τον λόγο που αποχώρησε από τα εστιατόρια του: «Θέλαμε άλλα πράγματα»
Το δημόσιο «ευχαριστώ» της Τατιάνας Μπλάτνικ «στην μία και μοναδική», Ελένη Φουρέιρα!
O αποχαιρετισμός του Μίμη Πλέσσα, από την σύζυγό του, Λουκίλα Καρρρέρ: «Καλό ταξίδι ψυχή μου, καλή αντάμωση»
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Μίμης Πλέσσας - Στις 12 Οκτωβρίου θα γιόρταζε τα 100ά του γενέθλια