Δέσποινα Βανδή: «Δεν με απασχολεί στο τώρα ο γάμος. Ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ο τελευταίος μου σταθμός»

«Ήμουν εγώ εκείνη που ήμουν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα, είναι μια χαρά, είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά. Είμαι μια περήφανη μαμά! Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου γιαγιά αλλά θέλω να μου συμβεί!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Συνέντευξη στην εκπομπή #HappyDay και στον Γιώργο Γιαννούλια έδωσε η Δέσποινα Βανδή με αφορμή τη συμπλήρωση 30 χρόνων στο τραγούδι. Η λαμπερή τραγουδίστρια μίλησε για την καριέρα της, το μεγάλωμα των παιδιών της, τα σχόλια που δέχεται ανά διαστήματα και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η τραγουδίστρια μίλησε για την πορεία της καριέρας της και την περίοδο που είχε «χαθεί» λόγω των παιδιών της, τον χρόνο που περνά, τα αρνητικά σχόλια, αλλά και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

«Υπήρξαν στιγμές που χάθηκα. Και υπήρξαν αυτές γιατί ασυνείδητα τότε, έδωσα πάρα πολύ μεγάλη βάση στο να μεγαλώσω τα παιδιά μου και να είμαι παρούσα σε όλες τους τις στιγμές. Αν εξαιρέσω τις περιόδους που έλειπα λόγω συναυλιών και προβών, όλο το υπόλοιπο διάστημα ήμουν πάνω από τα παιδιά μου. Όλοι έχουμε βοήθεια όταν εργαζόμαστε.

Αν δεν υπήρχε το κομμάτι της δουλειάς μου να με απασχολεί, ήμουν εγώ εκείνη που ήμουν 24 ώρες το 24ωρο πάνω από τα παιδιά μου. Αυτό είχε και μια μετακίνηση μέσα μου, δηλαδή, η προσοχή μου στράφηκε στο να είμαι εκεί. Ενδεχομένως, όλα αυτά τα χρόνια, να ήταν στιγμές που δεν πρωταγωνιστούσε το τραγούδι στη ζωή μου, αλλά τα παιδιά μου. Τα μεγάλωσα, είναι μια χαρά, είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτά. Είμαι μια περήφανη μαμά» ανέφερε αρχικά η Δέσποινα Βανδή.

«Είμαι ευγνώμων για τον χρόνο που περνάει. Θέλω να μεγαλώσω, να είμαι γερή, υγιής. Δεν υπάρχει πισωγύρισμα αλλά κάθε χρόνο που μπορώ και σβήνω τα κεράκια στην τούρτα ευχαριστώ τον Θεό που είμαι γερή και υγιής» είπε η Δέσποινα Βανδή και απάντησε παρακάτω για τα αρνητικά σχόλια: «Πάντα σχολιαζόμουν, είναι ένα κομμάτι που με συνοδεύει χρόνια. Ζω με έναν τρόπο που εκφράζει εμένα, κάνει εμένα χαρούμενη. Σίγουρα δε μπορώ να είμαι αρεστή σε όλους. Ο καθένας έχει τη γνώμη μου του και καλά κάνει»

Τέλος, η Δέσποινα Βανδή ξεκαθάρισε πως ο γάμος δεν είναι κάτι που την απασχολεί σε αυτή τη φάση της ζωής της, αλλά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συμβεί στο μέλλον.

«Είναι κάτι που δεν με απασχολεί στο τώρα… το τι θα γίνει μετά κανείς δεν το ξέρει. Όλα τα σχόλια που γίνονται για το μονόπετρο τα αντιμετωπίζω με χαμόγελο».

«Φαντάζομαι το υπόλοιπο της ζωής μου με τον Βασίλη όμορφή, να είμαστε γεμάτοι, αγαπημένοι όπως είμαστε σήμερα, με αρμονία με απλές στιγμές. Δεν φαντάζομαι τον εαυτό μου γιαγιά αλλά θέλω να μου συμβεί. Θα συνοδεύει πάντα την κόρη μου ότι οι γονείς της είναι διάσημοι, θέλω να είναι ευτυχισμένη», κατέληξε.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε και στην εκπομπή #PameDanai

«Δεν ονειρευόμουν τίποτα από όλα αυτά που συνέβησαν στη ζωή μου. Ήμουν ένα παιδί που σπούδαζε στη Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησα να τραγουδάω για να ενισχύσω τα οικονομικά μου. Ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου και εγώ, τραγουδούσαμε στη Θεσσαλονίκη γιατί μας άρεσε πάρα πολύ, το ευχαριστιόμασταν».

Πώς γνώρισε και πώς ήταν η συνεργασία της με τον Βασίλη Καρρά;

«Ξαφνικά, τον δεύτερο χρόνο βρέθηκα δίπλα στον Βασίλη Καρρά. Εκεί ξεκίνησαν όλα. Ο Βασίλης Καρράς μου έδωσε τα δύο πρώτα τραγούδια μου, το ‘Γέλα μου’ και το ‘Αδιέξοδο’».

Όπως λέει η ίδια:«Δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω όσα ζούσα όταν μου είπαν ότι θα τραγουδήσω με τον Γιάννη Πάριο. Ο Βασίλης Καρράς δεν είχε τίποτα επιτηδευμένο».

Για την κόρη της Μελίνα, η οποία φαίνεται πως θα ακολουθήσει τα μονοπάτια της υποκριτικής, σημειώνει:

«Όταν η Μελίνα μου είπε ότι θα ασχοληθεί με την υποκριτική, έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Ήταν ένα παιδί που πήγαινε για Νομική. Η Μελίνα δεν ενδιαφέρεται καθόλου για το τραγούδι, έχει μια ‘θεία’ φωνή. Την ενδιαφέρει η υποκριτική και το μιούζικαλ».

Όσο για τον Βασίλη Μπισμπίκη;

«Ο Βασίλης Μπισμπίκης επιθυμώ να είναι ο τελευταίος μου σταθμός. Δεν περίμενα ότι θα συμβεί όλο αυτό, στην αρχή φοβόμουν. Με τον Βασίλη ένιωσα ότι έχω μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή μου για να νιώσω όσα δεν ένιωθα για πολλά χρόνια. Δεν ήξερα εάν θα έχει διάρκεια η σχέση μας. Δε με στενοχωρήσαν όσα γράφτηκαν γιατί έχω αποφασίσει να αγαπάω τον εαυτό μου άσχετα από την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω. Συνειδητοποίησα ότι φρόντιζα τα πάντα όλα εκτός από εμένα. Όταν δύο άνθρωποι δεν είναι καλά μαζί, δεν υπάρχει λόγος να αυτοτιμωρούνται. Εγώ, δεν ήμουν καλά».

«Υπήρχε σοβαρός λόγος που ήρθε ο έρωτας στη ζωή μου και για αυτό τον κράτησα. Ο γάμος δεν είναι το απόλυτο. Το απόλυτο είναι να μπορείς να είσαι στην αγκαλιά ενός ανθρώπου το βράδυ όταν κοιμάσαι. Δεν είμαι στη φάση ενός γάμου, αλλά δεν το αποκλείω».

Δειτε Επισης

Συντετριμμένη η σύζυγός του Γιάννη Μόρτζου στο τελευταίο του «αντίο» - Πλήθος καλλιτεχνών στην κηδεία
Η εξομολόγηση της Ιωάννας Παππά για την Μαρινέλλα: «Mε έχει αγκαλιά και να μου ζεσταίνει τα χέρια»
Ο Μάρκος Σεφερλής ανέβασε στη σκηνή τον γιο του και τη σύντροφο του και τους ζήτησε να... φιληθούν
Κατερίνα Στεφανίδη: «Η μισή χώρα πιστεύει ότι μετά 50-60 πρέπει να κάθεσαι περιμένοντας να πεθάνεις»
Μπαράζ αλληλοκατηγοριών Στηβ Μιλάτου - Μαριάντας Πιερίδη για ανόητους με έπαρση & καλάμια καβαλημένα
Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία του Άκη Σακελλαρίου στο κρεβάτι του νοσοκομείο μετά το τροχαίο
Το pre-wedding δείπνο Θεοδώρας και Μάθιου Κουμάρ - Υψηλής αισθητικής και κομψότητας, εμφανίσεις
Η νέα βραδινή εμφάνιση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με την γοητευτική ηθοποιό, Τζένη Οικονόμου
Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Ο κρυφός γάμος, τα δίδυμα, το τρίτο πρόσωπο & το ξαφνικό διαζύγιο
Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Σταθερή και χωρίς επιπλοκές, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία. Σταθεροποιείται»