Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποκάλυψε το sms που της έστειλε η Αντωνά μετά την αποκάλυψη της σχέσης με τον Λιάγκα

«Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τρελάθηκαν όλοι. Θέλω να της πω ότι δεν σε έκαψα αγαπημένη μου. Δεν ήξερα ότι δεν έχει ανακοινωθεί, για να είμαι ειλικρινής. Δεν είναι ότι δεν είμαι εχέμυθη»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην εκπομπή #StarBreakfast και αποκάλυψε το sms – παρατήρηση που της έκανε η Μαρία Αντωνά, μετά τα όσα δήλωσε η πρώην παίκτρια του Survivor για τη σχέση της ραδιοφωνικής παραγωγού με τον Γιώργο Λιάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μιλώντας στη δημοσιογράφο Μυρσίνη Κοντού, είπε: «Δε μπορώ να καταλάβω γιατί τρελάθηκαν όλοι με την αποκάλυψη που έκανα για τη σχέση Λιάγκα – Αντωνά. Είναι μία σχέση για την οποία εγώ χαίρομαι πάρα πολύ. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κρύβονται. Στην τελική εγώ στα νότια μένω, μένουμε πολύ δίπλα, είμαι γειτόνισσα και μία καλή γειτόνισσα τα βλέπει όλα και τα λέει»

«Προχθές που βγήκαν η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας για φαγητό στο συγκεκριμένο μαγαζί, ήμουν κι εγώ με τον Νεκτάριο. Τους είδαμε. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί κρύβονται. Ο Γιώργος έχει αποκαλύψει τόσες σχέσεις του, γενικότερα μιλάει… Όσοι μένουν στα νότια προάστια, ξέρουν και βλέπουν. Όλοι μεταξύ μας γνωριζόμαστε» πρόσθεσε επίσης η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Στη συνέχεια, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι αποκάλυψε: «Έκανε ένα live η Μαρία Αντωνά για να ανακοινώσει ένα event που θα συμμετέχει. Της έστελνα μηνύματα και καρδούλες και μου λέει “Ελίζαμπεθ Ελέτσι μάς έκαψες” και θέλω να της πω ότι δεν σε έκαψα αγαπημένη μου. Δεν ήξερα ότι δεν έχει ανακοινωθεί, για να είμαι ειλικρινής. Δεν είναι ότι δεν είμαι εχέμυθη».

Υπενθυμίζουμε ότι χθες δηλώσεις στις κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών έκανε η Μαρία Αντωνά, αφού ο φακός τους απαθανάτισε να κάνουν μπάνιο μαζί στην παραλία του και να απολαμβάνουν την ηλιόλουστη μέρα.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά δήλωσε: «Παιδιά είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενη. Έχω περάσει πολύ ωραία όλο αυτό το χρονικό διάστημα και το μαύρισμά μου είναι από τον Άγιο Δομίνικο» ενώ όταν ρωτήθηκε για τη φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε, στην οποία απεικονίζεται να είναι στη θάλασσα με τον Γιώργο Λιάγκα, σημείωσε:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με ρωτάτε συνέχεια γι’ αυτό. Επειδή όλο το διάστημα που με γνωρίζετε, έχω απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή και πιο low profile στο κομμάτι αυτό».

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη, εύχομαι σε εκείνον τα καλύτερα και σε όλον τον κόσμο. Και καλό καλοκαίρι» πρόσθεσε επίσης η Μαρία Αντωνά όταν ρωτήθηκε και για τη σχέση του πρώην συντρόφου της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός απάντησε πως θα ζητούσε τις συμβουλές του Γιώργου Λιάγκα για μία late night εκπομπή, όπως και κάθε άλλου επιτυχημένου προσώπου.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για το Q&A του Άρη Σοϊλέδη και τις απαντήσεις που έδωσε, αποκρίθηκε πως δεν το παρακολούθησε, ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και αποχώρησε από τις κάμερες. 

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι βρέθηκε στην ίδια εκδήλωση με τη Μαρία Αντωνά και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής #StarBreackfast και επιβεβαίωσε τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

Όταν είδε τη συνάδελφο και φίλη της να περνάει από μπροστά της, τη σταμάτησε για να τη χαιρετήσει λέγοντάς της: «Πού είσαι φίλη; Έλα εδώ, συγγνώμη παιδιά».

Η Μαρία Αντωνά τότε, την πλησίασε για να τη χαιρετήσει, με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι να της λέει: «Είσαι στα καλύτερά σου. Ο Δίδυμος σου πάει πάρα πολύ».

Στη συνέχεια, μιλώντας ξανά στην κάμερα, είπε: «Έπρεπε να το πω, Δίδυμος είναι ο Γιώργος Λιάγκας».

Όταν ρωτήθηκε αν επιβεβαιώνει με τις δηλώσεις της τη σχέση του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά, είπε: «Ναι καλέ, εννοείται και το επιβεβαιώνω».

Πρόσθεσε επιπλέον: «Έχω χαρεί πάρα πολύ, τους έχω δει με τα μάτια μου, είναι το πιο ωραίο ζευγάρι της χρονιάς. Και γιατί να κρυφτούν; Και ο Γιώργος Λιάγκας είναι μόνος του και η Μαρία Αντωνά είναι μόνη της».

Τέλος, όταν κατάλαβε ότι ήταν η πρώτη που επιβεβαίωσε τη σχέση τους, σχολίασε: «Εγώ είμαι η πρώτη που το επιβεβαιώνω; Αλήθεια; Α ναι; Ωχ. Έκανα βλακεία. Γιατί είναι κακό να κάνεις σχέση; Σας το επιβεβαιώνω εγώ».

Δειτε Επισης

Ηλίας Βρεττός: «Μου έσκασε δυο χαστούκια! Έγινε σύρραξη ακολουθησαν βανδαλισμοί! Το έπνιξα μέσα μου, ήταν λάθος!»
Αλέξανδρος Λυκουρέζος για Απόστολο Λύτρα: «Κακώς του ασκήθηκε δίωξη για σκοπούμενη σωματική βλάβη»
Η Paris Hilton περιέγραψε την κακοποίησή της ως παιδί σε οικοτροφείο με ομιλία στο Καπιτώλιο
Στις Σπέτσες Kim Kardashian, Κendall Jenner και Κris Jenner με την υπερπολυτελή θαλαμηγό του Jeff Bezos
Ορίστηκε η δικάσιμος για κακούργημα της υπόθεσης revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Τα συγκινητικά λόγια της αδερφής του Δημήτρη Κόκοτα: «Θα βάλω τα κλάματα, περιμένω να γυρίσει…»
Γιώργος Μαζωνάκης για τη διαμάχη με την αδερφή του: «Είναι πολύ μεγαλύτερο από ό,τι ξέρετε»
H Καρυοφυλλιά Καραμπέτη απαντά στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Βίκυ Καγιά: «Ήταν άδικο»
Viral στα διεθνή μέσα ο καβγάς του πατέρα της Lindsay Lohan με την πρώην γυναίκα του - «Σόι πάει το βασίλειο»
Σοκ για την Christina Applegate! Η 13χρονη κόρη της διαγνώστηκε με το σύνδρομο ορθοστατικής ταχυκαρδίας