Δήμητρα Παπαδήμα: «Έφτασα στο σημείο να παίρνω ηρεμιστικά χάπια μετά από παρενόχληση»

«Mε τον Γιάννη Μποσταντζόγλου μας χώρισαν προβλήματα οικονομικής φύσης» - «Θα μπορούσα να πάω σε δίκες που με φωνάζουν. Ποιον να υπερασπιστώ; Είναι και οι 2 σκουπίδια!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Δήμητρα Παπαδήμα και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου βρέθηκαν καλεσμένοι το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή #EnwpiosEnwpiw με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Το αγαπημένο ζευγάρι αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στo μικρό διάστημα που έζησε χωριστά με την γοητευτική ηθοποιό να αποκαλύπτει και τους λόγους που χώρισαν.

Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου εξομολογήθηκε αρχικά πως «είμαστε μαζί 32 χρόνια, με κρίσεις, έχουμε μια κόρη και εγώ έχω και έναν γιο από τον πρώτο μου γάμο. Δεν παντρευτήκαμε ποτέ γιατί μου ζήτησε να την παντρευτώ αλλά δεν θέλω πια! Το δοκιμάσαμε, ναι, της ζητάω και γω κατά καιρούς αλλά δεν θέλει. Της είχα κάνει πρόταση γάμου αλλά της παίρνει… 40 χρόνια η σκέψη! Περνάμε όμως μια χαρά έτσι».

«Νομίζω ότι όλοι είμαστε αντισυμβατικοί! Κατά βάθος, όλοι οι άνθρωποι. Αλλά οι συνθήκες μας αναγκάζουν και συμβιβαζόμαστε» ανέφερε τότε η Δήμητρα Παπαδήμα για να ρωτήσει ο οικοδεσπότης της εκπομπής για το διάστημα που οι δυο ηθοποιοί έζησαν χωριστά.

«Τρία χρόνια. Δεν μας χώρισαν καταστάσεις που θα έπρεπε να μας κρατήσουν μακριά για πάντα. Δηλαδή ένα τρίτο πρόσωπο ή ξέρω γω τι άλλο. Μας χώρισαν οι προσωπικότητες και κάποια προβλήματα που είχαμε τότε οικονομικής φύσης».

«Γιατί ο Γιάννης είναι λιγάκι ανεύθυνος σε αυτά, είναι μωρό. Είναι καλλιτέχνης» πρόσθεσε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Τι τράβηξε τη Δήμητρα Παπαδήμα στον σύντροφό της;

«Τον είχα δει σε παράσταση του Κακλέα και μου γυάλισε. Με έδεσε με τον Γιάννη ότι είναι αιώνια μωρό. Εξέπεμπε αντρίλα, πλατάρες και εξέπεμπε σιγουριά. Φοβισμένο κορίτσι εγώ ήταν ένα θηρίο να πάω να αράξω. Αλλά αποδείχτηκε ότι δεν είναι. Εγώ είμαι θηρίο» είπε.

«Η Δήμητρα χάνει την ψυχραιμία της και γίνεται υστερική. Θαυμάζω το καλλιτεχνικό της ένστικτο. Είναι ειλικρινής πολύ, μέχρι κακουργήματος» είπε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. «Είναι πολύ σκοτεινή κατά βάθος» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενη στο ότι κοιμούνται ακόμα χωριστά, η Δήμητρα Παπαδήμα είπε:

«Γιατί να επιβαρύνουμε ένα κρεβάτι με δύο μοναξιές; Εγώ τη μοναξιά μου θέλω να την περνάω μόνη μου»

Όταν η συζήτηση ήρθε στο κίνημα metoo, η ηθοποιός εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν το συμπαθεί ενώ ανέφερε λεπτομερώς και την δική της εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου.

«Δεν μου αρέσει καθόλου το Metoo, δεν το δέχομαι. Καταρχάς δεν μου αρέσει η ονομασία. Υπάρχουν γυναίκες και γυναίκες, θηλυκά και θηλυκά, δεν είμαστε όλες ίδιες. Θα μπορούσα να πάω σε δίκες που με φωνάζουν αυτές τις μέρες. Ποιον να υπερασπιστώ, αυτόν ή αυτήν; Και οι δύο είναι σκουπίδια, τα κάνανε μαντάρα. Δεν ήθελα να πάρω θέση γιατί είχα έναν Γιάννη, μία κόρη» ανέφερε παρά τις αντιρρήσεις του Γιάννη Μποσταντζόγλου όσο μιλούσε.

«Φυσικά έχω ζήσει και παρενόχληση στον χώρο. Σχεδόν πάντα παριστάνεις πως δεν καταλαβαίνεις και όταν πια φτάνει ο κόμπος στο χτένι, προσωπικά είτε έδινα μια σφαλιάρα και μια κλωτσιά είτε έφευγα από τη δουλειά και έμενα άνεργη. Αυτό ήταν άγριο πράγμα γιατί και ο Γιάννης δεν ήταν ο κουβαλητής του σπιτιού, έπαιρνε τα λεφτά και πήγαινε και τα μοίραζε στους φτωχούς και σε αυτούς που δεν έχουν. Οπότε εγώ δεν συμπεριλαμβάνομαι μέσα στο metoo, δεν βάζω τον εαυτό μου εκεί μέσα και η κόρη μου θα δυσανασχετήσει με αυτό που λέω

Ξέρω και γυναίκες που κακομεταχειρίζονται άντρες. Εγώ έχω υποστεί κακομεταχείριση και από γυναίκα.

Δεν είμαι με το Μetoo γιατί αυτή είναι στο Metoo κι εγώ είμαι απέναντι.

Μου συνέβη κάτι τώρα; Γιατί να περιμένω 10 χρόνια. Έβγαλα το βιβλίο μου και περιέγραφα καταστάσεις για τα παιδικά μου χρόνια, όχι της δουλειάς, γιατί η ηρωίδα είναι ταμίας σε σουπερμάρκετ. Έγραφα για τα παιδικά μου χρόνια αλλά τέτοιες καταστάσεις. Τότε λοιπόν έγινε όλο αυτό το πράγμα, γιατί έπρεπε εγώ να περιμένω; Αφού το έπαθα τόσες φορές, πληγώθηκα, έφτασα να παίρνω ηρεμιστικά χάπια, να μην το λέω στον Γιάννη και η οικογένεια να είναι έτσι» συμπλήρωσε, ακόμα, η Δήμητρα Παπαδήμα στη βραδινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Είχα πειστήριο το σκισμένο σορτς αλλά δεν πήγα να το καταγγείλω. Ήμουν διαλυμένη, γιατί πίστεψα σε αυτή την ομάδα. Ήταν ένας νέος άνθρωπος. Από την άλλη η ζωή έχει και αυτά» είπε για την παρενόχληση από νεότερο ηθοποιό πάνω στην σκηνή.

«Τώρα θα συμβούλευα ένα νέο κορίτσι να του μιλήσει στα ίσια και να φύγει από τη δουλειά»

«Έχω σκεφτεί για μένα ότι ίσως έδωσα δικαίωμα. Μεγαλώνει η γυναίκα και μαθαίνει να αρέσει, να προκαλεί. Έτσι μας μαθαίνουν, ότι έτσι θα μας ανοίξει πόρτα αν προκαλέσουμε. Γι’ αυτό εγώ δεν μεγάλωσα έτσι το κορίτσι μου. Οι περισσότεροι άντρες είναι προβληματικοί, εγώ που τους λατρεύω.

Η κόρη μου ξέρει τα πάντα για μένα, τι έχω περάσει, οπότε είμαι σχολείο για εκείνην. Με το όνομα που έχει συνήθως κάθονται σούζα, εκτός από μία περίπτωση. Αν δεν πεις στο παιδί σου ότι μπορεί να έχω κάνει λάθος γιατί φορούσα κοντή φούστα… Σε εκείνη λέω να βάλει πιο μακρύ φόρεμα» ανέφερε.

Η ηθοποιός μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια και τις αντιρρήσεις του πατέρα της να γίνει ηθοποιός.

«Ήμουν από πολύ φτωχή οικογένεια. Οι γονείς μου ελπίζανε στον πλούσιο γαμπρό. Πέρασα Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης αλλά δεν με άφησαν να πάω γιατί έπρεπε τα δίδυμα αδέλφια μου να σπουδάσουν. Οπότε μετά το σχολείο έπρεπε να δουλέψω. Εκεί να δεις #Μetoo. Η πρώτη μου δουλειά ήταν δακτυλογράφος. Σε μια στάση με είδε η Μαίρη Δρακοπούλου και με πήρε για μοντέλο. Πήγα ενώ δεν μου άρεσε καθόλου.

Ξεκίνησα στη σχολή χορού της Ραλλούς Μάνου. Μόνη μου πλήρωνα ό,τι σπουδές έχω κάνει. Ποτέ κανείς δεν μου έχει πληρώσει τίποτα.

Πήγα στη σχολή Βεάκη, μετά στον Διαμαντόπουλο και μετά κατέληξα στη Ρούλα Πατεράκη.

Με έχει σημαδέψει κάτι τραγικό και θέλω να βλέπουν τα παιδιά ότι πρέπει να στηρίζουν τα όνειρά τους. Θυμάμαι πήγαινα στη σχολή Βεάκη και ανέβαινα το δρομάκι στο σπίτι μου και ο πατέρας μου με σημάδευε με την καραμπίνα ότι θα με σκοτώσει αν το κάνω. Κι εγώ ένιωθα τόσο δυνατή που πίστευα ότι θα μπει η σφαίρα και θα βγει. Ο πατέρας μου ήταν ένα ανθρωπάκι» ανέφερε.

Όσο για την εκκίνηση της καριέρας της είπε: «Ξεκίνησα Mega στο Κοκτέιλ με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη και δεν μου άρεσε καθόλου γιατί έπρεπε να κάνω την ωραία και πήρα τον Καλημέρη και έφυγα. Πήγε η Μενεγάκη και έκανε καριέρα. Μετά με φωνάξανε και έκανα το Εκμέκ Παγωτό».

Στην εκπομπή μίλησε για το ζευγάρι ο σκηνοθέτης Βασίλης Θωμόπουλος που ήθελε να αποτρέψει τη σχέση τους.

«Η σχέση προέκυψε σε μια σειρά στην ΕΡΤ1 που λεγόταν Οι τρεις σωματοφύλακες. Καταλάβαμε ότι κάτι υπήρχε. Ο καθένας με ρώτησε στο τέλος για τον άλλον να βγουν ραντεβού και τους είπα ότι δεν κάνουν μαζί και κατάλαβα ότι για δημογέροντας δεν κάνω, να δίνω ερωτικές συμβουλές» ανέφερε.

Στην ίδια εκπομπή ο Απόστολος Γκλέτσος επιβεβαίωσε ότι ζήτησε το χέρι της Δήμητρας Παπαδήμα γιατί και οι τρεις έχουν χιούμορ ενώ επιβεβαίωσε ότι ο Γιάννης Μποσταντζόγλου μοιράζει τα χρήματά του βοηθώντας όσους έχουν ανάγκη.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε γιατί δεν παίζει στο θέατρο.

«Λατρεύω το θέατρο αλλά μου τη δίνει πια το προσωπικό του θεάτρου, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί μου φταίνε. Μπορεί να τους φταίω εγώ αλλά λέω ότι μάλλον εγώ έχω δίκιο γιατί είμαι 53 χρόνια στο κουρμπέτι ενώ είναι οι άλλοι 2,3, 5 και πουλάνε μούρη σαν να είναι Λόρενς Ολίβιε. Ε, δεν είναι και μπορώ να έχω μια κριτική άποψη» ανέφερε.

Η Δήμητρα Παπαδήμα από την άλλη είπε ότι δεν της κάνουν προτάσεις να παίξει στην τηλεόραση και πως η ίδια δεν μπορεί τη βλακεία στα σενάρια.

Δειτε Επισης

Ελένη Ράντου για την μητέρα της που πάσχει από άνοια: «Βλέπω το βλέμμα της να είναι εχθρικό & φεύγω κομμάτια»
Μάρκος Σεφερλής: «Το κλάμα χρειάζεται για να ξεπλύνει όλα αυτά που μας βαραίνουν και να λυτρώσει την ψυχή μας!»
Σoφία Παθέκα: «Μου επιτέθηκε λεκτικά, του είπα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον στην ηλικία του»
Οι δηλώσεις της Νόρας Βαλσάμη μέσα από το νοσοκομείο: «Είχα ένα πέσιμο και έσπασα ένα κοκαλάκι, πονάω πολύ»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε»
Το reunion της Τατιάνας Μπλάτνικμε τον μεγαλύτερο αδερφό της - Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της
Το μήνυμα της Νόνης Δούνια για τα 20 χρόνια γάμου: «Άλλοτε εγώ να οδηγώ κι εσύ να καθοδηγείς & το αντίστροφο»
Η περιπέτεια της Δανάης Μπάρκα με την φωτιά στη Σέριφο: «Ήταν σοκαριστικό! Πέρασα δύσκολα!»
Στιγμιότυπα από το ρομαντικό δείπνο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Βuno Cerella στο Μιλάνο
Θανάσης Πάτρας για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική. Δεν του κρατάω κακία»