Shaya: «Μετά τις Hi-5 χρωστούσα πολλά λεφτά, δούλεψα κρυφά σε επαρχίες, ήθελα να να ξεχρεώσω»

«Υπήρχε ένα πρόβλημα με μια λογίστρια, δεν πληρωνόταν η εφορία, μπήκαμε μέσα. Εμείς πληρώναμε πολλά από την τσέπη μας, πρόβες, παραγωγές και εν τέλει δεν έμεναν πολλά σε εμάς. Περάσαμε, όμως, και πολύ όμορφα. Όλες είχαμε αυτό το χρέος τότε. Ήταν ζόρι, ήταν όλο σοκαριστικό»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Shaya βρέθηκε καλεσμένη στο #Στούντιο4 της ΕΡΤ. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε για την καλλιτεχνική διαδρομή της αλλά και το τέλος της συνεργασίας της με το δημοφιλές συγκρότημα Hi5.

«Ήταν δύσκολο, χρωστούσα πολλά λεφτά μετά τις Hi5. Υπήρχε ένα πρόβλημα με μια λογίστρια, δεν πληρωνόταν η εφορία, μπήκαμε μέσα. Εμείς πληρώναμε πολλά από την τσέπη μας, πρόβες, παραγωγές και εν τέλει δεν έμεναν πολλά σε εμάς. Περάσαμε, όμως, και πολύ όμορφα. Όλες είχαμε αυτό το χρέος τότε. Ήταν ζόρι, ήταν όλο σοκαριστικό. Ήταν ένα challenge, λέω θα δουλέψω κρυφά στις επαρχίες. Δεν ήθελα να βγει στον κόσμο τι κάνω ακριβώς, δεν είχα βρει την καλλιτεχνική ταυτότητα. Ήθελα να ξεχρεώσω, να βρω τι θέλω να κάνω και μου βγήκε όλο αυτό σε καλό» αποκάλυψε η τραγουδίστρια, Shaya.

Για τον λόγο που δεν έγινε επανένωση του γυναικείου συγκροτήματος, η Σάγια εξήγησε: «Έχουν περάσει 21 χρόνια από τις Hi5. Προσπαθήσαμε να κάνουμε reunion αλλά ήρθε ο κορονοϊός και δεν τα καταφέραμε. Πέρασαν δύο χρόνια, άντε να μαζευτούμε γιατί μένουμε και σε διαφορετικές χώρες. Αλλά ποτέ μη λες ποτέ».

«Είναι επιλογή μου να είμαι στην Ελλάδα και δεν φεύγω για κανέναν λόγο. Ταξιδεύω πολύ αλλά δεν έχω βρει πουθενά σαν την Ελλάδα. Το λατρεύω, μου ταιριάζει. Πήγα στη Δανία και έκανα ένα μιούζικαλ, ωραία εμπειρία αλλά δεν άντεξα. Μετά από αυτό πήγα κατευθείαν στη Μύκονο, ζωάρα! Τώρα που έχει μεγαλώσει το παιδί μου είναι πιο εύκολο. Θα τραγουδάω σε κρουαζιερόπλοιο» ανέφερε επίσης η Σάγια.

Δειτε Επισης

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: «Θα έβγαζα πολλά περισσότερα λεφτά αν έκανα αυτή τη δουλειά»
Καίτη Γαρμπή: «Η Άννα Βίσση, είναι ίσως η μόνη μου φίλη από τον χώρο. Την εκτιμώ, την αγαπώ και τη θαυμάζω»
Ο Trannos αφότου αφέθηκε ελεύθερος, τραγούδησε στο WaterBoom: «Με θεωρούν κακό παιδί και αλήτη»
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Καταστράφηκα οικονομικά, ανάγκη μου, μου επιτάσσει να δουλεύω»
Η Αθηναΐς Νέγκα ξαναχτυπά για το «καρφί» της στη Μαρίνα Σάττι: «Θα το ξαναέλεγα…»
#SurvivorGR: «Κλείδωσαν» τα δυο τελευταία εισιτήρια για τον ημιτελικό - H πιο άτυχη αποχώρηση
Το #AfterDark επιστρέφει στο Omega Channel, πιο αποκαλυπτικό από ποτέ, την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 23:25
Mahmood: «Ένιωσα καταπληκτικά, γιατί είναι η πρώτη διάκριση που λαμβάνω στην Ελλάδα. Αγαπώ την χώρα»
H on stage μπηχτή της Αθηναΐδας Νέγκα στην Μαρίνα Σάττι και η δικαιολογία μετά τον σάλο
Σοκαρισμένος ο Χρήστος Φερεντίνος με παίκτρια: «Με έβγαλαν από το πορτ μπαγκάζ, έχασα τις αισθήσεις μου»