Η κίνηση του Bruno Cerella στα social media που επιβεβαιώνει τη σχέση του με την Αθηνά Οικονομάκου

Οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως έχει γυρίσει η Αθηνά Οικονομάκου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, δυο μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο φαίνεται πως έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του 37χρονου Ιταλοαργεντινού μπασκετμπολίστα, Bruno Cerella. Την είδηση αποκάλυψαν αποκλειστικά στην εκπομπή #ToPrwino την Πέμπτη13/6 δίνοντας στο φως ένα κοινό τους βίντεο από την συναυλία των Coldplay, όπου διασκέδασαν μαζί.

Ο Bruno Cerella αγωνίζεται με ομάδα της Β’ Εθνικής στην Ιταλία, ενώ είναι συνιδιοκτήτης γραφείου real estate αλλά και σε προπονητικό κέντρο, και πολύ συχνά επισκέπτεται τη χώρα μας λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Πλέον όμως έχει ακόμη έναν λόγο, κι αυτός δεν είναι άλλος από την Αθηνά Οικονομάκου, αφού οι δυο τους, όπως φαίνεται και στο βίντεο από τη συναυλία των Coldplay εμφανίζονται ιδιαίτερα διαχυτικοί στις εξόδους τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους.

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας, κατά την προβολή του ρεπορτάζ ανέφερε ότι πριν δείξουν το εν λόγω βίντεο, είχαν ενημερώσει την Αθηνά Οικονομάκου όσο και τον Bruno Cerella, γεγονός που επιβεβαιώνει την σχέση τους. 

Ως επιβεβαίωση όμως, έρχεται και μια άλλη κίνηση του Bruno Cerella στο instagram. Συγκεκριμένα, έχει κάνει στον λογαριασμό του στο instagram μια ανάρτηση από την τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα, και τη μέρα που βρέθηκε μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου στη συναυλία των Coldplay.

ΤΣΕΡΕΛΑ

Και μπορεί στις φωτογραφίες και στα βίντεο η ηθοποιός να μη φαίνεται, ωστόσο ο γοητευτικός αθλητής έχει βάλει στα hashtag του το όνομα, «Νανά», το χαϊδευτικό με το οποίο αποκαλούν την Αθηνά Οικονομάκου όλοι οι κοντινοί της άνθρωποι.

Το #PrwinoSousou αποκάλυψε το παρασκήνιο της γνωριμίας τους

«Επειδή το έψαξα λίγο το θέμα, στις αρχές Μαρτίου, που κάποιοι λένε πως τότε έγινε η γνωριμία - ήταν ήδη σε διάσταση η Αθηνά Οικονομάκου - βρεθήκαν και οι δύο στο Μιλάνο.»!

Και ειπώθηκε: «Υπήρχαν αναρτήσεις τις ίδιες μέρες και σε ίδια σημεία. Εκεί λοιπόν φαίνεται πως ξεκίνησε αυτός ο μεγάλος έρωτας, που τον φέρνει και τον ίδιο πιο συχνά στην Ελλάδα. Μόλις ανακοινώθηκε το διαζύγιο εκείνη ταξίδεψε στο Μιλάνο και κάποιοι λένε πως δεν ήταν τυχαίο. Την είχαμε πετύχει στο αεροδρόμιο…»

<div style="position:relative;padding-bottom:56.25%;height:0;overflow:hidden;"> <iframe style="width:100%;height:100%;position:absolute;left:0px;top:0px;overflow:hidden" frameborder="0" type="text/html" src="https://www.dailymotion.com/embed/video/x90bage" width="100%" height="100%" allowfullscreen title="Dailymotion Video Player" > </iframe> </div>

H Δανάη Μπάρκα μίλησε στο #PameDanai για τη νέα σχέση της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Μπρούνο Τσερέλα και τόνισε πως αισθάνεται αμήχανα.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Εγώ να κάνω σαφές και να καταθέσω ότι αισθάνομαι πάρα πολύ αμήχανα με αυτά τα θέματα, γιατί όταν κάτι δεν είναι από τους ίδιους τους ανθρώπους που καλώς ή κακώς κάνουν μια δουλειά που είναι προβεβλημένα πρόσωπα και αποφασίζουν οι ίδιοι να πάνε κάπου επίσημα ή να ανεβάσουν κάτι στα δικά τους social, το να βλέπουμε διάφορα πράγματα και να εικάζουμε τι μπορεί να συμβαίνει, το να γίνεται κάτι γνωστό από τους γύρω γύρω με τόσο βίαιο τρόπο, εμένα μου προκαλεί ρίγη».

Και τόνισε: «Πάντα γνωρίζεις ότι μπορεί κάποιος να σε τραβήξει, αλλά ποτέ δεν είσαι έτοιμος γι’ αυτό. Γιατί αυτό θα σήμαινε ότι όσοι άνθρωποι κάνουμε αυτή τη δουλειά δε θα έπρεπε να βγαίνουμε από το σπίτι. Πάντα θες να ζήσεις και κάτι αλλά εύχεσαι και ελπίζεις να υπάρχει μια διακριτικότητα».

Δειτε Επισης

Συντετριμμένη η σύζυγός του Γιάννη Μόρτζου στο τελευταίο του «αντίο» - Πλήθος καλλιτεχνών στην κηδεία
Η εξομολόγηση της Ιωάννας Παππά για την Μαρινέλλα: «Mε έχει αγκαλιά και να μου ζεσταίνει τα χέρια»
Ο Μάρκος Σεφερλής ανέβασε στη σκηνή τον γιο του και τη σύντροφο του και τους ζήτησε να... φιληθούν
Κατερίνα Στεφανίδη: «Η μισή χώρα πιστεύει ότι μετά 50-60 πρέπει να κάθεσαι περιμένοντας να πεθάνεις»
Μπαράζ αλληλοκατηγοριών Στηβ Μιλάτου - Μαριάντας Πιερίδη για ανόητους με έπαρση & καλάμια καβαλημένα
Το δημόσιο «ευχαριστώ» και η φωτογραφία του Άκη Σακελλαρίου στο κρεβάτι του νοσοκομείο μετά το τροχαίο
Το pre-wedding δείπνο Θεοδώρας και Μάθιου Κουμάρ - Υψηλής αισθητικής και κομψότητας, εμφανίσεις
Η νέα βραδινή εμφάνιση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με την γοητευτική ηθοποιό, Τζένη Οικονόμου
Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Ο κρυφός γάμος, τα δίδυμα, το τρίτο πρόσωπο & το ξαφνικό διαζύγιο
Ματίνα Παγώνη για Μαρινέλλα: «Σταθερή και χωρίς επιπλοκές, δεν εξελίσσεται η αιμορραγία. Σταθεροποιείται»