Η Βίκυ Σταυροπούλου περιέγραψε τη στιγμή που ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, υπέστη έμφραγμα: «Με άλλαξε»

Βίκυ Σταυροπούλου για Δανάη Μπάρκα – Κατερίνα Καινούργιου - Αλέξη Γεωργούλη: «Δεν μπορώ να ελέγξω τις κακοήθειες των άλλων» - «Υπερασπίζομαι τους φίλους μου γιατί τους αγαπώ, τους εμπιστεύομαι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Βίκυ Σταυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στο #Στούντιο4 της ΕΡΤ και απάντησε πρώτη φορά για τα δημοσιεύματα που αφορούσαν το τελευταίο διάστημα στην κόρη της, Δανάη Μπάρκα.

Μπορεί να μην έγινε συγκεκριμένη αναφορά στην Κατερίνα Καινούργιου, αλλά η ερώτηση ήταν σαφές πως αφορούσε όσα είχε πει πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια του Alpha για την ανατροφή της Δανάης Μπάρκα από τη Βίκυ Σταυροπούλου. Η Βίκυ Σταυροπούλου τόνισε πως δεν χρειάστηκε να υπερασπιστεί την κόρη της γιατί δεν μπορεί να ελέγξει ανθρώπους που λένε κακοήθειες.

«Δεν χρειάστηκε να την υπερασπιστώ ξέρεις γιατί; Γιατί κάνω αυτή τη δουλειά και δεν μπορώ να ελέγξω τις κακοήθειες των άλλων, μπορώ, όμως, να ελέγξω την ενέργεια που καταναλώνω για αυτές. Ούτε η Δανάη το επιτρέπει. Η αλήθεια πάντα στο τέλος δικαιώνει τους ανθρώπους κι η ζωή με ένα μαγικό τρόπο βάζει τα πράγματα στη θέση τους» σημείωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Όταν ξέρεις εσύ την αλήθεια, δεν χρειάζεται να υπερασπιστείς κανένα γιατί ο χρόνος δείχνει. Μα, δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Για φαντάσου σε κάθε έγκλημα να έβγαινες να απαντούσες ότι είναι αλλιώς. Η Δανάη είναι πιο συγκροτημένη από εμένα. Μου είπε ότι δεν πρέπει να έχεις χρόνο για αυτούς που σε μισούν και να σπαταλάς τον χρόνο σου αγαπώντας αυτούς που σε αγαπούν. Έχει τόσο δίκιο. Σωστά δεν μου επιτρέπει. Θα μπορούσα να το κάνω, αλλά δεν χρειάστηκε να την υπερασπιστώ. Ξέρει τόσο καλά να υπερασπίζεται τον εαυτό της και ξέρω τόσο καλά την ποιότητα τον χαρακτήρα της Δανάης, που πραγματικά θα ήταν κουτό… Πήγα να κάνω κάτι αυθόρμητα και μου είπε να ηρεμήσω. Ο κόσμος δεν ξέρει; Δεν καταλαβαίνει;» κατέληξε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου αναφέρθηκε στον Αλέξη Γεωργούλη και τη φιλία τους.

Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος ανοίγοντας το θέμα του Αλέξη Γεωργούλη και την καταγγελία εναντίον του ρώτησε την ηθοποιό για την υποστηρικτική στάση που έδειξε προς το πρόσωπό του.

«Σε μια εποχή που μετράμε και το “και” σε κάθε κείμενο που θα ανεβάσουμε στα social media, εσύ τολμάς και ανεβάζεις φωτογραφίες με τον Αλέξη Γεωργούλη, παρόλο που ξέρεις ότι εκκρεμεί μια ιστορία που δεν έχει τελεσιδικήσει. Παίρνεις θέση σε αυτό το γεγονός, δεν σε νοιάζει αν λογοκριθείς», ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Με την Βίκυ Σταυροπούλου να του απαντά: «Τους ανθρώπους που είναι φίλοι μου τους υπερασπίζομαι πάντα γιατί τους αγαπώ, τους εμπιστεύομαι. Αν υπερασπίζεσαι κάποιον άνθρωπος και ξαφνικά αποδειχτεί ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ένοχος, τότε λες: ‘Ωχ, τι έπαθα, ξεγελάστηκα”. Αν δεν έχει αποδειχθεί κι εσύ γνωρίζεις έναν άνθρωπο τόσο καλά που είσαι σχεδόν βέβαιη ότι δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, τι θα κάνω θα του γυρίσω την πλάτη;» 

«Τόλμησες και το έκανες σε μια εποχή που ξέρεις ότι μπορεί και να κριθείς από αυτό. Και μόνο μια φωτογραφία να ανεβάσεις, χωρίς να γράψεις τίποτα», συμπλήρωσε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η ιδιαίτερη σχέση της με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Αναφερόμενη στην πρόσφατη περιπέτεια του ηθοποιού η Βίκυ Σταυροπούλου ανέφερε πως ήταν κάτι που την επηρέασε αρκετά, ωστόσο έχει μάθει να αντιμετωπίζει και τις δύσκολες στιγμές στη ζωή, αφού στο παρελθόν βίωσε μεγάλους πόνους.

«Φυσικά και με άλλαξε η περιπέτεια της υγείας του. Καταλαβαίνεις ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όσα φέρνει η ώρα δεν τα φέρνει ο χρόνος», είπε αρχικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Ενώ σχολίασε: «Δεν μπορείς να τον κατανοήσεις τον πόνο, απλώς τον βιώνεις και προχωράς γιατί αυτή είναι η ζωή».

«Προτιμώ να μοιράζομαι τη χαρά μου. Στα πολύ δύσκολα θέλω πρώτα να τα μεταβολίζω και μετά να τα επικοινωνώ. Το λέω όσο πιο κοντά στην αλήθεια γίνεται. Πώς να περιγράψεις ένα τόσο δυνατό δυσάρεστο  συναίσθημα», κατέληξε η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου περιέγραψε τη στιγμή που ο καλός της φίλος, Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, υπέστη έμφραγμα.

Η ηθοποιός, τόνισε ότι αυτό που έζησε με την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού, ήταν κάτι σοκαριστικό για την ίδια και επανέλαβε πολλές φορές, πόσο τυχερός στάθηκε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, που μιλούσαν μαζί εκείνη την ώρα.

Όπως είχε πει και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σε δική του συνέντευξη, μετά τη νοσηλεία του, εκείνο το βράδυ μιλούσαν με την Ελένη Κούρκουλα στο τηλέφωνο. Η Βίκυ Σταυροπούλου επισήμανε, ότι από τύχη δέχτηκε την άμεση βοήθειά τους, όταν τους είπε «σβήνω».

Αρχικά, η ηθοποιός είπε: «Ο Χρήστος είναι πλέον μια χαρά. Αυτό που συνέβη ήταν αγριευτικό και σοκαριστικό, γιατί ήταν απρόσμενο κάτι που δεν πήγαινε όμως μας».

Στη συνέχεια, η Βίκυ Σταυροπούλου περιέγραψε, τι ακριβώς συνέβη όταν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης άρχισε να αισθάνεται πόνο στην καρδιά. Όπως είπε: «Ήμασταν σπίτι, ήταν αργά τη νύχτα 2 η ώρα τη νύχτα εγώ ήμουν στον επάνω όροφο Χρήστο στον κάτω και το διευκρινίσω αυτό για να σας δείξω πόσο τυχερός ήταν, διότι μιλάγαμε στο τηλέφωνο, σε γκρουπ με την Ελένη Κούρκουλα, που λέγαμε τα νέα ότι πως πήγε η παράσταση τι έγινε κι αυτά. Ωχ Θεέ μου και λέει ο Χρήστος ρε κορίτσια λέει έχω ένα πόνο στην καρδιά. Του λέω "μωρέ θα ναι από το ερκοντίσιον στο Αλίκη" έτσι νόμιζα. Και μετά από 2 λεπτά λέει "κορίτσια σβήνω".

Εάν δε μιλούσαμε στο τηλέφωνο και ήταν μόνος του εγώ ήμουν πάνω δεν θα τον άκουγα με την ένταση που το "σβήνω". Κατέβηκα αμέσως κάτω μου είπε η Ελένη "να πάρεις αμέσως το 166" και ευτυχώς ήρθε πάρα πολύ γρήγορα. Έπαθε το έμφραγμα στο σπίτι το πρώτο και το και τη δεύτερη ανακοπή με το που φτάσαμε στο "Γεννηματάς". Ήμουν μαζί του στο ασθενοφόρο. Φοβήθηκα πάρα πολύ ήταν τελείως ξαφνικό, είχαμε παίξει μια παράσταση δεν είχαμε κάποιο σημάδι».

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση ξαναβρέθηκε στην αγκαλιά της κόρης της, Σοφίας Καρβέλα στη Νέα Υόρκη
Mariah Carey: «Στα 12 μου, η αδελφή μου με νάρκωσε Valium και κοκαΐνη και προσπάθησε να με πουλήσει σε προαγωγό»
Ο Γιώργος Αμούτζας τρέχει στο Ράλι Ακρόπολις: «Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα»
Θάνος Μπίρκος: «Μου έχουν πει να κάνω δίαιτα, πλέον απαντώ: βάλε κρεμούλα γιατί έχεις σπάσει»
Τον δεύτερο γιο τους βάπτισαν η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης
Εβελίνα Παπούλια και Γιώργος Λιάντος ξανά μαζί, 23 χρόνια μετά τον χωρισμό τους!
«Μετά το περιστατικό με τον Γιάννη Γιοκαρίνη πήγαμε σε ψυχίατρο, παίρνει φαρμακευτική αγωγή»
Ερωτευμένη η πρώην φιναλίστ του #GNTMgr & νυν παίκτρια στο #SurviviorGR – Το βίντεο με τον σύντροφό της
Φώτης Ιωαννίδης: «Έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου ο έρωτας. Έχω μια ευημερία, μια ηρεμία και περνάω καλά»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Είμαι ανενεργός σεξουαλικά, εδώ και πολλά χρόνια δεν μ’ ενδιαφέρει»