#SurvivorGR: Σκληρή μονομαχία για την είσοδο στην τελική πεντάδα

#SurvivorGR: Μύδροι από την Δώρα Νικολή λίγο πριν το τέλος: «Δεν είναι καθαρά ατομικό το παιχνίδι» - Φάνης: «Το παιχνίδι γίνεται ατομικό, στην πρώτη υποψηφιότητα θες κάποιον αδύναμο στον τάκο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η προχθεσινή υποψηφιότητα της Δώρας στο Survivor φάνηκε να μη ξαφνιάζει ούτε την ίδια αλλά ούτε και την Κόκκινη ομάδα που αυτή τη φορά βρέθηκε ως παρατηρητής στο Συμβούλιο του νησιού.

Απόψε Μπλε και Κόκκινοι αναμετρούνται στο στίβο μάχης για το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας που θα τους δώσει την ευκαιρία να κάνουν δύο τηλεφωνήματα σε δικούς τους ανθρώπους. Κανείς δεν θέλει να χάσει ένα τέτοιο έπαθλο και η αναμέτρηση είναι σκληρή πηγαίνοντας πόντο-πόντο

Ποιοι θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και να νιώσουν λίγο πιο κοντά στους ανθρώπους που τους έχουν λείψει τόσο;

Στην τελική ευθεία έχει μπει πια το Survivor με τους εναπομείναντες παίκτες να έχουν μπει πλέον, συνειδητά ή ασυνείδητα, στη διαδικασία να αναλύουν κάθε τι που συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο.

Κάτι δηλαδή που εφάρμοσε κατά γράμμα και η Δώρα Νικολή, όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης,

Αφορμή για αυτή τη νέα ανάλυση της παίκτριας της μπλε ομάδας του Survivor στάθηκε, βεβαίως, η νέα της υποψηφιότητα προς αποχώρηση στο τελευταίο συμβούλιο του νησιού. «Από την ώρα που είπε ο Γιώργος Λιανός ότι αρχίζει το ατομικό, στο μυαλό μου έρχονται όλα τα προηγούμενα Survivor. Οι συνεννοήσεις που γίνονταν και φαίνονταν. Άρα στην ουσία δεν είναι καθαρά ατομικό το παιχνίδι, Όσους περισσότερους έχουμε από την ομάδα μας, τόσο περισσότερες ζωές έχουμε αλλά είναι πέντε άτομα. Οπότε αν βγαίνουν οι τρεις ή τέσσερις υποψήφιοι, όσο και να θες να προφυλαχτείς από την ομάδα σου, δεν μπορείς να προφυλαχτείς».

«Δεν είναι πολλά τα άτομα, ας πούμε 8 – 9, οπότε να μπορέσεις να προστατευτείς. Το ίδιο είναι αλλά όπως και να έχει, μπορεί ο ένας να βοηθήσει τον άλλον για να πάρει μια νίκη. Οπότε θα είναι πολύ ενδιαφέρον να το δούμε και αυτό» σημείωσε χαρακτηριστικά η Δώρα Νικολή μιλώντας στην κάμερα του Survivor το βράδυ της Πέμπτης.

«Πάντως σίγουρα, εντάξει, μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, έχουμε υπάρξει εμείς σε αυτή την ομάδα για πάρα πολύ καιρό και οι άλλοι στην άλλη ομάδα για πάρα πολύ καιρό. Οπότε είναι λογικό να θέλει ο ένας να καλύψει τον άλλον αλλά, από εκεί και πέρα, όταν μπαίνουν τα συμφέροντα στη μέση έχουν χαλάσει και οι καλύτερες οικογένειες» επισήμανε με νόημα, λίγο αργότερα, ο Ντάνιελ Νούρκα στην δυναμική συμπαίκτρια του.

Οι παίκτες του Survivor αρχίζουν να προσαρμόζουν τη στρατηγική τους στα νέα δεδομένα, μετά τις ανακοινώσεις του Γιώργου Λιανού.

Ο παρουσιαστής είπε στους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι, ότι το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο Φάνης είπε στην κάμερα του Survivor, ότι αν φύγει η Δώρα, τα πράγματα θα γίνουν πιο δύσκολα για τον ίδιο και τον Ντάνιελ.

Πιο αναλυτικά, ανέφερε: «Ο Γιώργος μας έκανε κάποιες ανακοινώσεις, μας είπε ότι μετά από αυτή τη μονομαχία το παιχνίδι γίνεται ατομικό. Τα σενάρια είναι πολλά. Αν φύγει η Δώρα, εγώ και ο Ντάνιελ είμαστε σε δυσοίωνη κατάσταση αλλά δεν παίζει και τόσο ρόλο γιατί πιστεύω ότι η πρώτη υποψηφιότητα της επόμενης εβδομάδας θα είναι πιο πολύ αγωνιστική, γιατί όλοι θέλουμε τον πιο αδύναμο στον τάκο, γιατί και να βγεις υποψήφιος ξέρεις ότι οι άλλοι θεωρητικά είναι πιο αδύναμοι από εσένα. Για μένα προσωπικά, είναι προτιμότερο να έχεις τον Χριστόφορο από την Κατερίνα, όπως και η Κατερίνα αυτό που θα σκεφτεί είναι ότι είναι προτιμότερο να έχει τον Χριστόφορο από ό,τι εμένα».

Οι Survivors μαθαίνουν πως θα διεκδικήσουν τηλεφωνήματα με τους δικούς τους και φυσικά συγκινούνται. Εκτός από την επικοινωνία και την περιποίηση, τους νικητές περιμένει και μεξικάνικο γλέντι.

Η νίκη κρίθηκε στους 10 πόντους και η μπλε ομάδα ήταν αυτή που κέρδισε με τελικό σκορ 10-5. Οι παίκτες δέχτηκαν δύο τηλεφωνικές κλήσεις ο καθένας από αγαπημένα τους πρόσωπα και ο στιγμές που έζησαν ήταν πολύ συγκινητικές.

Ο Ντάνιελ δεν το έχει βρει και οι Μπλε τρολάρουν χρησιμοποιώντας όσα είπε η Δώρα για την ψήφισή της

Μία κίνηση του Χριστόφορου μετά την ήττα, φαίνεται να ενόχλησε την Κατερίνα

Πως νιώθουν οι Κόκκινοι για την ήττα, την κακή εμφάνιση και το ότι δε θα έχουν την επικοινωνία

Οι Μπλε έχουν την ευκαιρία να πάρουν μαζί τους στο έπαθλο κάποιον Κόκκινο–Ποια είναι η επιλογή τους;

Στη συνέχεια, οι «Μπλε» μαζί με την Κατερίνα Δαλάκα, επικοινώνησαν με τους δικούς τους ανθρώπους.

Οι μπλε είχαν το δικαίωμα να επιλέξουν έναν παίκτη από την κόκκινη ομάδα για να πάει μαζί τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της επικοινωνίας. Η Δώρα πρότεινε την Κατερίνα Δαλάκα κι οι υπόλοιποι συμφώνησαν. Αμέσως μετά ακολούθησε μεξικάνικο πάρτι, το οποίο ήταν μέρος του επάθλου.

Οι παίκτες απόλαυσαν μεξικάνικες γεύσεις, ποτό και χορό, ενώ έμειναν μια βραδιά σε βίλα και ξεκουράστηκαν.

Οι μονομαχίες αποχώρησης θα μεταδοθούν εκτάκτως την Παρασκευή 14/6 σε νέο επεισόδιο του Survivor 2024.

Δειτε Επισης

Αργυρός & Σάττι θα τραγουδήσουν στον γάμο του Κασσελάκη - Έξαλλος ο Λιάγκας με Βερύκιο & Τσιμτσιλή
Η στιγμή που η Μαρίνα Σάττι «λυγίζει» on stage για τον πατέρα της: «Πέρυσι είχε έρθει ο μπαμπάς μου»
Ο Διονύσης Ατζαράκης «γλεντάει» τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν είχα χάμπουργκερ»
#SurvivorGR: To outsider του μεγάλου τελικού είναι ο άξιος νικητής! Ο Ντάνιελ Νούρκα πήρε την δόξα & τις 100.000!
#FindMeFalling: Κυκλοφόρησε το trailer της πρώτης κυπριακής ταινίας του #Netflix
Η Μαρίνα Σάττι στη νέα κριτική επιτροπή του #TheVoiceGR - Λαλαλα λαλαλα!
Ο Φάνης Λαμπρόπουλος δημιουργεί κίνημα - επανάσταση για τη θέση του Προέδρου στο αστεροσκοπείο Κύπρου
#SurvivorGR: Οι τρεις παίκτες που προκρίθηκαν στον συναρπαστικό Ημιτελικό & ο ένας που έμεινε εκτός Τελικού
Ο ξέφρενος χορός του Χρήστου Μάστορα με την μικρή αδερφή του, Αμαλία
#SurvivorGR: Αγώνισμα για γερά νεύρα – Αυτός είναι ο παίκτης που κέρδισε το αυτοκίνητο πριν τον Ημιτελικό