Το απίθανο βίντεο των Coldplay από το Ηρώδειο - Το κοινό δεν σταματά να τραγουδά το #FeelsLikeImFallingInLove

Ο Chris Martin, φανερά χαρούμενος, γονάτισε στη σκηνή, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξή του και φίλησε το πάτωμα του Ηρωδείου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Περίπου 2.000 τυχεροί θαυμαστές των Coldplay ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συγκροτήματος και κέρδισαν την συμμετοχή στο νέο video clip, τα γυρίσματα του οποίου έγιναν στο Ηρώδειο, την περασμένη Δεύτερα.

Ο τίτλος του νέου τραγουδιού του δημοφιλούς βρετανικού συγκροτήματος, «Feels Like I’m Falling In Love» («Νιώθω σαν να ερωτεύομαι»), έμοιαζε να περιγράφει απόλυτα τα συναισθήματα των μελών του διάσημου συγκροτήματος για την Ελλάδα. Και αυτό φάνηκε και από τις αντιδράσεις του τραγουδιστή Chris Martin.

Ενθουσιώδης και ιδιαίτερα προσιτός κατά τη διάρκεια του γυρίσματος, χόρευε, αστειευόταν και μιλούσε με τον κόσμο, ενώ ρωτούσε, ανά διαστήματα, αν κάποιος χρειάζεται νερό, καθώς η ζέστη ήταν έντονα αισθητή. Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε ήταν ιδιαίτερη φιλική με το συγκρότημα και το κοινό να απολαμβάνουν στο έπακρο αυτό που ζούσαν.

Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το βρετανικό συγκρότημα στο TikTok δείχνει αυτή την απίστευτη ατμόσφαιρα, καθώς ακόμα και μετά το τέλος του γυρίσματος, το κοινό συνέχισε να τραγουδάει το νέο τους τραγούδι.

Το βρετανικό συγκρότημα εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ και χάρισε μια μοναδική εμπειρία στο κοινό που βρέθηκε εκεί για να παρακολουθήσει τη συναυλία.

Λίγα 24ωρα αργότερα, οι Coldplay έφτιαξαν ένα κλιπ, στο οποίο συγκέντρωσαν μερικές από τις αγαπημένες τους στιγμές στην Αθήνα.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του συγκροτήματος στο Instagram, φαίνονονται σκηνές από τη συναυλία τους, αλλά και μέρη της πόλης που επισκέφτηκαν.

Μεταξύ αυτών, το Ηρώδειο, όπου και γύρισαν το νέο τους βιντεοκλίπ, με συμμετέχοντες τους θαυμαστές τους, που έδωσαν το παρών μετά από έκκληση του συγκροτήματος στα social media.

Δειτε Επισης

Αργυρός & Σάττι θα τραγουδήσουν στον γάμο του Κασσελάκη - Έξαλλος ο Λιάγκας με Βερύκιο & Τσιμτσιλή
Η στιγμή που η Μαρίνα Σάττι «λυγίζει» on stage για τον πατέρα της: «Πέρυσι είχε έρθει ο μπαμπάς μου»
H πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου με πρωταγωνιστή τον κούκλο νέο της σύντροφο!
Ερωτευμένη με 35χρονο επιχειρηματία η Κατερίνα Καινούργιου;
Ο Διονύσης Ατζαράκης «γλεντάει» τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν είχα χάμπουργκερ»
Ιφιγένεια Τζόλα: «Αντιμετώπισα bullying και body shaming για τον σωματότυπο μου και τα κιλά μου»
Έλλη Κοκκίνου: «Έβαλε φρένο στην καριέρα μου, κατάφερε δισκογραφική εταιρεία να με βάλει στο συρτάρι»
#SurvivorGR: To outsider του μεγάλου τελικού είναι ο άξιος νικητής! Ο Ντάνιελ Νούρκα πήρε την δόξα & τις 100.000!
#FindMeFalling: Κυκλοφόρησε το trailer της πρώτης κυπριακής ταινίας του #Netflix
Η Μαρίνα Σάττι στη νέα κριτική επιτροπή του #TheVoiceGR - Λαλαλα λαλαλα!