Σοφία Μουτίδου: «Είμαι χρόνια σε αγωγή, παίρνω αντικαταθληπτικά, έχω πολλά πένθη να διαχειριστώ»

«Διατροφή δεν κάνω για να γίνω όμορφη, αλλά για να πονάω λιγότερο… »

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε η Σοφία Μουτίδου το μεσημέρι της Τετάρτης 12/6 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, #Faystime.

Η ηθοποιός μίλησε για την ψυχοθεραπεία και τα μαθήματα συμβουλευτικής ψυχολογίας που κάνει, τονίζοντας τον σημαντικό ρόλο που έχει παίξει η ψυχανάλυση στη δική της ζωή.

Η Σοφία Μουτίδου παραδέχτηκε ότι κάνει ψυχοθεραπεία τα τελευταία 11 χρόνια. Η πρώτη επαφή ήρθε όταν άρχισε να νιώθει μια δυσφορία για τον γάμο της ενώ η σχέση με τον σύζυγό της ήταν πολύ καλή. Η δεύτερη επαφή με την ψυχοθεραπεία ήρθε με τον θάνατο του συζύγου της κι εκ τότε δεν έχει διακοπεί. Ακόμη, η Σοφία Μουτίδου μίλησε και για τον λόγο που έχει αποφασίσει το τελευταίο διάστημα να κάνει διατροφή.

«Πένθη, γάμοι, γεννήσεις, δεν είναι απλά πράγματα, είναι βαριά πράγματα στη ζωή ενός ανθρώπου… Είμαι χρόνια σε αγωγή. Παίρνω αντικαταθληπτικά, Το έχω δηλώσει, έχω πολλά πένθη να διαχειριστώ, πολλές ορμόνες, Ταυτόχρονα όμως δε σταματάω τη θεραπεία, δεν παίρνω μόνο τα χάπια και όλα καλά. Διατροφή δεν κάνω για να γίνω όμορφη, αλλά για να πονάω λιγότερο… » είπε η Σοφία Μουτίδου.

Ήταν λίγο πριν ολοκληρώσει την κουβέντα της με την Φαίη Σκορδά, όταν η Σοφία Μουτίδου θέλησε να επικοινωνήσει δύο θεατρικές παραστάσεις που θα κάνει το καλοκαίρι. Η αναφορά της αυτή, όμως, έφερε στην επιφάνεια τη διάθεση της ηθοποιού για τις περιοχές του Βόλου και των Σερρών.

Όπως εξήγησε η Σοφία Μουτίδου, σε αυτές τις δύο πόλεις δεν θέλει να πάει με την παράστασή της, καθώς οι πολίτες του Βόλου ψήφισαν τον Αχιλλέα Μπέο και οι πολίτες των Σερρών τον Κώστα Καραμανλή, ο οποίος υπήρξε υπουργός Μεταφορών την περίοδο που συνέβη το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

«Θέλω να επικοινωνήσω δύο παραστάσεις που θα κάνω. 1 Ιουλίου θα είμαι στο Αλκαζάρ στην Λάρισα, όπου είναι όλοι χάλια κι εκεί, τα νεύρα τους, στη Λάρισα. Ελπίζω να έρθουν και από τον Βόλο, γιατί εγώ δεν πάω στον Βόλο, έχω κάτι θέματα», είπε η Σοφία Μουτίδου και διευκρίνισε:

«Δεν πάω λόγω του Μπέου. Έχω θέματα, δεν μπορώ. Βόλο και Σέρρες δεν πάω, το δουλεύω με τον θεραπευτή μου. Γιατί έχουν τον Καραμανλή. Δεν μπορώ. Με τον Μπέο και τα Τέμπη έχω θέμα. Τον ψήφισαν. Εγώ δεν θέλω να πάω. Όσοι είναι από Βόλο και Σέρρες να έρθουν στη Λάρισα και όσοι είναι από την υπόλοιπη Ελλάδα να έρθουν στο Ηράκλειο».

Δειτε Επισης

Παντελής Τουτουντζής για τον γάμο του: «Όλη μέρα έσβηνα κατάρες… Να ψοφήσετε! Ντροπή της κοινωνίας!»
Δημήτρης Λάλος για Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Έχουμε μία πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά και όχι μόνο»
Η πρώτη on camera δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη μετά την επιστροφή στα social media
O Κωνσταντίνος Αργυρός απαντά πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας Νίκα: «Δεν με αγχώνει κάτι»
Ματίνα Παγώνη για Δημήτρη Κόκοτα: «Δύσκολα τα πράγματα. Δεν μιλά, δεν αντιδρά. Έχει πρόβλημα στην όραση»
Θέμης Αδαμαντίδης: «Είναι οριστικός ο χωρισμός μας. Θα ήθελα να τη δω με οικογένεια. Εγώ έχω παιδιά»
Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για τον Ντίνο Καρύδη: «Τα προβλήματα ξεκίνησαν από πορεία με δακρυγόνα»
Μαρία Κορινθίου: «Δεν έχω ανακοινώσει χωρισμό! Ποιος έχει & τι έχει ανακοινώσει; Πότε βγήκε ανακοίνωση;»
Ξανά μαζί JLo & Ben Affleck, μετά την κατάθεση του διαζυγίου – Η κοινή βόλτα με τα παιδιά τους & τα δάκρυα της
Η τρυφερή φιλία της Άριελ Κωνσταντινίδη με τον σκηνοθέτη Κώστα Κιμούλη, αδερφό του Γιώργου Κιμούλη