Celine Dion: «Έπαιρνα 90 mg Valium τη μέρα, που τόσα mg μπορούν να σε σκοτώσουν»

Όσα αποκάλυψε σε συνέντευξη για τον αγώνα της με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή που έχει

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Celine Dion  αποκάλυψε ότι έπαιρνε έως και 90 mg Valium την ημέρα, ενώ έπασχε από το τότε μη διαγνωσμένο Σύνδρομο Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Στη διάρκεια ενός αφιερώματος του #NBCNews στη μεγάλη σταρ, εκείνη παραδέχτηκε ότι: «Έπαιρνα 90 mg Valium τη μέρα, που τόσα mg μπορούν να σε σκοτώσουν».

Η 56χρονη πολυβραβευμένη Celine Dion είπε στο μεταξύ: «Ήταν πολύ δύσκολο, πολύ επώδυνο, προκλητικό, τρομακτικό. Πέρασα όλη μου τη ζωή στη μουσική βιομηχανία ως ερμηνεύτρια και λάτρευα κάθε στιγμή της. Αυτό το πάθος δεν θα χαθεί ποτέ. Και μια μέρα, ενώ έκανα περιοδεία, γιατί δεν σταμάτησα ποτέ. Άρχισα να νιώθω διαφορετικά. Ήταν σαν η φωνή μου να είχε σπασμούς».

Αποκάλυψε δε, ότι άρχισε να έχει αυτούς τους σπασμούς πριν από 17 χρόνια, που παρουσιάστηκαν αρχικά «σαν συμπτώματα που μοιάζουν με κρυολόγημα και σταδιακά χειροτέρεψαν».

Η Celine Dion εξομολογήθηκε ότι έπασχε από τη σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή το 2022. Όμως ανέφερε τελικά, ότι πάλευε κρυφά με την πάθηση για σχεδόν δύο δεκαετίες, πριν αποφασίσει να μιλήσει στον κόσμο γι' αυτήν. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της με την παρουσιάστρια της εκπομπής #Today, Hoda Kotb, περιέγραψε λεπτομερώς τον πόνο που ένιωθε κρύβοντας την πάθησή της από τους θαυμαστές της.

Περιέγραψε ότι το να το κρατάει κρυφό από «τους ανθρώπους που την έφτασαν εκεί που ήταν ένα τεράστιο βάρος», εξηγώντας ότι ένιωθε σαν να έπρεπε να συμπεριφέρεται σαν «ήρωας ενώ κατά βάθος ένιωθε ότι το σώμα της την εγκατέλειπε». Επίσης, εξήγησε ότι όταν άρχισε να συνειδητοποιεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, δεν «αφιέρωσε χρόνο» για να καταλάβει τι συνέβαινε.

Επιπλέον, θυμήθηκε ότι έδινε μάχη με την πάθηση ενώ ο σύζυγός της, αντιμετώπιζε τα δικά του προβλήματα υγείας. Πέθανε τελικά από καρκίνο του λάρυγγα το 2016.

«Δεν ξέραμε τι συνέβαινε [με μένα]», είπε η Καναδή σταρ. «Δεν αφιέρωσα χρόνο... Έπρεπε να είχα σταματήσει, να είχα πάρει τον χρόνο να το καταλάβω. Και σαν να μην έφτανε αυτό, και ο σύζυγός μου πάλευε για τη δική του ζωή».

Μετά τον θάνατό του, η Celine Dion δήλωσε ότι δυσκολεύτηκε να ισορροπήσει ανάμεσα στην ανατροφή των παιδιών της την καριέρα της και την επιδείνωση της υγείας της, που κρατούσε μυστική από το κοινό.

«Έπρεπε να μεγαλώσω τα παιδιά μου, έπρεπε να κρυφτώ, έπρεπε να προσπαθήσω να γίνω ηρωίδα - ενώ ένιωθα το σώμα μου να με εγκαταλείπει», συνέχισε. «[Κρατιόμουν] από τα δικά μου όνειρα».

Αλλά είπε ότι το «ψέμα» τελικά έγινε «πάρα πολύ», προσθέτοντας: «Το ψέμα για μένα ήταν... Το βάρος ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Το να λέω ψέματα στους ανθρώπους που με έφτασαν εκεί που είμαι σήμερα, δεν μπορούσα να το κάνω άλλο». 

«Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό πια», τόνισε η Celine Dion.

Μετά την προβολή του σύντομου βίντεο από την επερχόμενη συνέντευξη στην εκπομπή #Today το πρωί της Δευτέρας (09/06), η παρουσιάστρια ανέλυσε τη συζήτησή της με την τραγουδίστρια.

«Το είχε για 17 χρόνια και δεν ήξερε τι συνέβαινε και ανησυχούσε», μοιράστηκε η Hoda Kotb και συμπλήρωσε: «Η φωνή της είχε χαθεί, το σώμα της την εγκατέλειπε, σκόνταφτε και έπεφτε, όλα αυτά συνέβαιναν».

Ενώ η παρουσιάστρια είπε ότι η Celine Dion «παραλίγο να πεθάνει από αυτό», επέμεινε ότι είναι στον δρόμο της ανάρρωσης πλέον.

Δειτε Επισης

Εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι από συνθέτη, για «κλοπή» τραγουδιού – Τι αναφέρει ο δικηγόρος του
O Μπρούνο Τσιρίλο εγκαταλείπει το σπίτι του μετά την φωτιά στην Πάρνηθα - Το βίντεο και το μήνυμα του
Αντίνοος Αλμπάνης: «Σαν σήμερα έκανα την τελευταία μου χημειοθεραπεία, πάλεψε και νίκα»
Πέτρος Λαγούτης: «Όλο αυτό ήταν σοκ, δεν το έχω ξανάσυναντήσει στη ζωή μου, μας καταρράκωσε, υποφέραμε»
Λάκης Λαζόπουλος: «Δεν πρόκειται για γυναικοκτονίες, πρόκειται για εκτελέσεις»
H Κατερίνα Δαλάκα απαντάει για το φημολογούμενο φλερτ της με τον Σάββα Γκέντζογλου στο #SurvivorGR
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Δεν παντρεύομαι εγώ, αλλά ο αδελφός μου ο Κώστας με την εκλεκτή της καρδιάς του»
Λένα Μαντά με τη φωτιά στην Πάρνηθα: «Οι εικόνες από το μπαλκόνι μου με τραβούν στο παρελθόν»
Η πρώτη κοινή φωτογραφία Αθηνάς Οικονομάκου & Bruno Cerella μετά την φωτογραφία με την νέα πεθερά
Βίκυ Κουλιανού: «Λιποθύμησα από φρικτούς πόνους. Ήμουν ακινητοποιημένη στο πάτωμα για τέσσερις ώρες»