Το αστρονομικό ποσό που ξόδεψαν οι Coldplay για τα γυρίσματα του video clip τους στο Ηρώδειο

Οι Coldplay βρέθηκαν και στο πλευρό των παιδιών του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Οι Coldplay ήρθαν στην Ελλάδα για ένα διήμερο συναυλιών και έβαλαν «φωτιά» στο ΟΑΚΑ! Το αθηναϊκό κοινό μαγεύτηκε από τον Chris Martin και τα μέλη του διάσημου συγκροτήματος, με τις συναυλίες να βγαίνουν από την πρώτη ημέρα sold out.

Παράλληλα μεγάλη αγκαλιά αγάπης για το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» και τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ άνοιξε το συγκρότημα των Coldplay στο πλαίσιο της περιοδείας τους Coldplay Europe Tour 2024.

Το κορυφαίο συγκρότημα προσέφερε εισιτήρια σε 30 παιδιά του ΕΛΠΙΔΑ, που έχουν βγει νικητές στην μάχη με τον καρκίνο, δίνοντας τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την φαντασμαγορική συναυλία που έδωσαν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 9 Ιουνίου 2024.

Tα μέλη του συγκροτήματος με μεγάλη ευαισθησία και αγάπη, αφού ενημερώθηκαν για το έργο και την προσφορά του Σωματείου στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου, δώρισαν στα παιδιά αναμνηστικά δώρα της περιοδείας τους, καθώς και δύο δικά τους αρμόνια: το ένα για στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» και το δεύτερο για τον Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ.  Οι μικροί μαχητές της ΕΛΠΙΔΑΣ υποδέχτηκαν τα μοναδικά αυτά δώρα με ενθουσιασμό και με την υπόσχεση πως θα το χρησιμοποιήσουν για να παίζουν τις μελωδίες των Coldplay

ELPIDA

«Μέσα από την καρδιά μου θα ήθελα να ευχαριστήσω το συγκρότημα των Coldplay για τη συγκινητική τους στήριξη στους σκοπούς του Σωματείου μας.  Έγιναν ένας πολύτιμος σύμμαχος στον αγώνα κατά του παιδικού καρκίνου!» δήλωσε η Πρόεδρος του Σωματείου ΕΛΠΙΔΑ κυρία Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του Σωματείου στην εταιρεία High Priority, και την κυρία Νανά Τράντου, για τη συμβολή τους στο να γίνει το όνειρο των παιδιών μας πραγματικότητα!

COLDPLAY-2-2-1157x1536

Μετά τις δύο εμφανίσεις, την πρόσκληση των Coldplay δέχτηκαν πολλοί Έλληνες φανς και βρέθηκαν στο Ηρώδειο για να συμμετάσχουν στο γύρισμα του videoclip για το νέο τραγούδι του συγκροτήματος με τίτλο «All my Love».

Ουρές σχηματίστηκαν την Δευτέρα 10/6 έξω από το Ηρώδειο από χιλιάδες θαυμαστές που θέλησαν να πάρουν μέρος στη βιντεογράφηση του videoclip του κορυφαίου συγκροτήματος. Οι Coldplay είχαν ανεβάσει μία πρόσκληση στο Instagram, όπου καλούσαν τους Αθηναίους φανς να δώσουν το παρών στο θέατρο και να ζήσουν μία αξέχαστη εμπειρία.

Οι οδηγίες ήταν απλές, όχι άσπρα ρούχα και μπλουζάκια με λογότυπα και στάμπες άλλων συγκροτημάτων. Κατά την είσοδο στο Ηρώδειο, ο κόσμος έπαιρνε από δύο βραχιόλια, ίδια με εκείνα που μοιράζονταν στις συναυλίες του ΟΑΚΑ. Όταν ήρθε η ώρα, τα βραχιόλια άναψαν, δημιουργώντας μία «θάλασσα» χρωμάτων.

Στην σκηνή του Ηρωδείου βγήκε το γνωστό συγκρότημα, οριακά χαρίζοντας δωρεάν ένα ιδιωτικό performance στους θαυμαστές που έδωσαν το παρών, ερμηνεύοντας το καινούργιο τους τραγούδι «All my Love», το οποίο θα συμπεριληφθεί στο νέο τους άλμπουμ.

Το γύρισμα διήρκησε από τις 17:00 το απόγευμα έως τις 23:00. Στιγμιότυπα από την μοναδική στιγμή δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα αφού μέσα στις οδηγίες, υπήρχε και η απαγόρευση κάμερας και κινητού. Ο κόσμος άφηνε οποιοδήποτε μέσο βιντεοσκόπησης σε ειδικό μέρος του θεάτρου, το οποίο έπαιρνε στο τέλος του event.

Για τις άδειες, την παραγωγή και όλα τα διαδικαστικά που χρειάστηκαν, οι Coldplay ξόδεψαν περίπου 3.000.000 ευρώ!

Δειτε Επισης

Εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι από συνθέτη, για «κλοπή» τραγουδιού – Τι αναφέρει ο δικηγόρος του
Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, οι παίκτες του #PowerofLove έκαναν εμφάνιση – έκπληξη στο #MyManCan
Η Ελένη Τσολάκη ξέσπασε σε κλάματα στο οριστικό φινάλε της εκπομπής της: «Έτσι είναι η καρδιά μου σήμερα»
Πέτρος Κουσουλός: «Η εκπομπή μου δεν έχει κάνει λόγο για καταστροφή καριέρας. Μακριά από εμένα»
Το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι στην υπερσεξι φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα & η επική viral αντίδρασή της
«House on the Beach»: Ο Α!MS κυκλοφορεί το νέο του single και video clip, σε συνεργασία με τον ZieZie!
Αργυρός & Σάττι θα τραγουδήσουν στον γάμο του Κασσελάκη - Έξαλλος ο Λιάγκας με Βερύκιο & Τσιμτσιλή
Η στιγμή που η Μαρίνα Σάττι «λυγίζει» on stage για τον πατέρα της: «Πέρυσι είχε έρθει ο μπαμπάς μου»
Ο Διονύσης Ατζαράκης «γλεντάει» τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν είχα χάμπουργκερ»
#SurvivorGR: To outsider του μεγάλου τελικού είναι ο άξιος νικητής! Ο Ντάνιελ Νούρκα πήρε την δόξα & τις 100.000!