#MasterChefGR: Οι συγγενείς των φιναλίστ, στη 2η φάση του συναρπαστικού Μεγάλου Τελικού!

#MasterChefGR: Ο... τιτανοτεράστιος σεφ που θα βρεθεί στην 3η φάση του Τελικού - Το ταξίδι της Χριστίνας Χριστοφή με σκοπό να είναι η πρώτη νικήτρια από το νησί μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μετά το ταξίδι τους στη Μεσσηνία, όπου πραγματοποιήθηκε η πρώτη δοκιμασία του τελικού, η Χριστίνα Χριστοφή και ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος επιστρέφουν και πάλι στην κουζίνα του MasterChef.

Η πρώτη δοκιμασία είναι παρελθόν. Η βαθμολογία των τριών chef κριτών, για τα πιάτα που παρουσίασαν οι φιναλίστ, έχει σφραγιστεί.

Την Τρίτη 11 Ιουνίου, θα σφραγιστεί ακόμα μια βαθμολογία, καθώς θα διαγωνιστούν στη δεύτερη και προτελευταία μαγειρική δοκιμασία του φετινού τελικού.

Μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό του MasterChef o Λευτέρης και η Χριστίνα, θα έχουν στη διάθεσή τους τρεις ώρες για να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους.

Η σωστή οργάνωση της σκέψης και του χρόνου, η συγκέντρωση, η μαγειρική αντίληψη και ευρηματικότητα θα είναι τα στοιχεία που θα κάνουν τη διαφορά.

Ωστόσο, στον εξώστη εκτός από τους υποψήφιους του φετινού διαγωνισμού, βρίσκονται και τα αγαπημένα πρόσωπα των φιναλίστ, για να εμψυχώσουν και να υποστηρίξουν τους δύο διεκδικητές του φετινού τίτλου.

Οι δυο παίκτες δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό και τη συγκίνησή τους όταν τους είδαν!

Ο Λευτέρης και η Χριστίνα καλούνται να αντιμετωπίσουν το πιο δύσκολο Tεστ Δημιουργικότητας. Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν ένα δημιουργικό menu τεσσάρων σταδίων.

Το κάθε στάδιο, το οποίο έχει διαφορετικό χαρακτήρα, είναι εμπνευσμένο από δοκιμασίες του φετινού MasterChef.

- Το amuse bouche, πρέπει να είναι βγαλμένο από την Cucina Povera.

- Το ορεκτικό, εμπνευσμένο από την ελληνική κουζίνα.

- Το κυρίως, να έχει τα χαρακτηριστικά της fusion κουζίνας.

- Το γλυκό, να έχει βασικό υλικό τη σοκολάτα.

Στη δοκιμασία δεν υπάρχει κανένας περιορισμός και οι φιναλίστ μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποια υλικά θέλουν από την αποθήκη τροφίμων. Ο χρόνος, όμως, είναι η μεγαλύτερη δυσκολία, που καλούνται να αντιμετωπίσουν σε αυτή τη δοκιμασία.

Συνολικά, ο Λευτέρης και η Χριστίνα, θα έχουν στη διάθεσή τους τρεις ώρες για να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους. Η σωστή οργάνωση της σκέψης και του χρόνου, η συγκέντρωση, η μαγειρική αντίληψη και ευρηματικότητα θα είναι τα στοιχεία που θα κάνουν τη διαφορά.

Έμπνευση, δημιουργικότητα, και άρτια τεχνική εκτέλεση μπαίνουν στο προσκήνιο σε αυτή τη μαγειρική αναμέτρηση. Η Χριστίνα και ο Λευτέρης καλούνται να διατηρήσουν τη μαγειρική τους ψυχραιμία, παραμένοντας προσηλωμένοι στον στόχο της κατάκτησης του τίτλου, του τροπαίου και του χρηματικού επάθλου των 100.000 ευρώ του MasterChef 2024!

Τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και όλα μπορούν να ανατραπούν! Ο Λευτέρης ή η Χριστίνα θα έχει στο τέλος της βραδιάς το βαθμολογικό προβάδισμα;

Οι κριτές δοκιμάζουν τα πιάτα των δύο φιναλίστ!


Μπορεί οι σεφ και κριτές να μη μαρτύρησαν στους δύο φιναλίστ τον καταξιωμένο guest chef του μεγάλου τελικού του MasterChef 2024, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να βρίσκει αφορμή να τους πειράξει.

Ωστόσο, δε γινόταν να μην αποκαλύψουν στο κοινό τον Ισπανό σεφ που θα φιλοξενηθεί στον τελικό. Όπως αποκάλυψε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει βρεθεί στο πλευρό του συγκεκριμένου σεφ και στο εστιατόριό του. 

«Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει κοιτάξει πολύ, πολύ πιο μακριά από τα στενά όρια που εμείς ονομάζουμε μαγειρική. Ένας καταπληκτικός άνθρωπος και νομίζω και τα ίδια τα παιδιά αξίζουν ένα τέτοιο κλείσιμο», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.  

«Τα παιδιά αύριο θα έχουν την τιμή και τη χαρά να μαγειρέψουν για έναν θρύλο. Θα το θυμούνται στη ζωή τους και θα το ευχαριστηθούν πολύ», πρόσθεσε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Το εστιατόριο είναι το τεράστιο Mugaritz, κι ο σεφ είναι ο τεράστιος, ο τιτανομέγιστος Andoni Luis Aduriz. Τεράστιος... », πρόσθεσε ο «Θείος Λεωνίδας». 

«Αυτό το βουνό λοιπόν θα είναι μαζί μας στην τελευταία δοκιμασία, στο τελευταίο πιάτο αντιγραφής» συμπλήρωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τους σεφ και κριτές να παίρνουν τον φάκελο με τη βαθμολογία και να αποχωρούν.

Τrailer Πέμπτη 13.6.2024 - Ο Μεγάλος Τελικός

Δειτε Επισης

Εξώδικο στη Μαρίνα Σάττι από συνθέτη, για «κλοπή» τραγουδιού – Τι αναφέρει ο δικηγόρος του
Λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα, οι παίκτες του #PowerofLove έκαναν εμφάνιση – έκπληξη στο #MyManCan
Η Ελένη Τσολάκη ξέσπασε σε κλάματα στο οριστικό φινάλε της εκπομπής της: «Έτσι είναι η καρδιά μου σήμερα»
Πέτρος Κουσουλός: «Η εκπομπή μου δεν έχει κάνει λόγο για καταστροφή καριέρας. Μακριά από εμένα»
Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν πλενόταν ποτέ, βάλαμε τον Θέμη να της μιλήσει! Ειδικά το καλοκαίρι ήταν ανυπόφορο»
Το σχόλιο της Μαρίνας Σάττι στην υπερσεξι φωτογραφία της Ελένης Φουρέιρα & η επική viral αντίδρασή της
«House on the Beach»: Ο Α!MS κυκλοφορεί το νέο του single και video clip, σε συνεργασία με τον ZieZie!
Αργυρός & Σάττι θα τραγουδήσουν στον γάμο του Κασσελάκη - Έξαλλος ο Λιάγκας με Βερύκιο & Τσιμτσιλή
Η στιγμή που η Μαρίνα Σάττι «λυγίζει» on stage για τον πατέρα της: «Πέρυσι είχε έρθει ο μπαμπάς μου»
Ο Διονύσης Ατζαράκης «γλεντάει» τη Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν είχα χάμπουργκερ»