Things to Do – Paradox Museum Limassol Κάτι Περισσότερο από ένα Μουσείο

Το σαββατοκύριακο είναι προ των πυλών και η ανεβασμένη διάθεσή μας μάς οδηγεί να αναζητήσουμε διασκεδαστικούς αλλά και δροσερούς (εν μέσω καλοκαιριού) τρόπους εναλλακτικής διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Και εκεί που νομίζουμε ότι έχουμε εξαντλήσει όλες τις επιλογές μας στις αναζητήσεις για "things to do", εμφανίζεται ο must-see προορισμός στην καρδιά της κοσμοπολίτικης Λεμεσού.

Το Paradox Museum Limassolστη Μαρίνα Λεμεσού, φαίνεται να ήρθε και να άλλαξε ριζικά τα δεδομένα της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης.

Ένας μοναδικός προορισμός με 50 optical illusions διαδραστικά εκθέματα, που προκαλούν τις αισθήσεις, ιντριγκάρουν τη φαντασία μας και μας ταξιδεύουν σε έναν μοναδικό κόσμο.

Στο Paradox Museum Limassol, μπορείς να χαθείς σε μια εικονική πραγματικότητα όπου τα αντικείμενα, οι χώροι και τα άτομα δίπλα σου σε “ξεγελούν”.

Εδώ θα χαρείς το κάθε λεπτό και θα μοιραστείς με τους αγαπημένους σου την απόλυτη εμπειρία της ψευδαίσθησης που σου ανεβάζει τη διάθεση.

Εκτός από τα 50 διασκεδαστικά εκθέματα, θα έχεις άλλα τόσα things to do. Θα εμπνευστείς να δημιουργήσεις τη δική σου ιστορία και θα αποθανατίσεις τις πιο instagrammable φωτογραφίες με τους φίλους και την οικογένειά σου.

Πριν φύγεις, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου τα πιο παράδοξα αναμνηστικά δωράκια από το gift shop, με γρίφους που θα σε κάνουν να κάνεις το δικό σου challenge, με τον εαυτό σου αυτή τη φορά!

Βρείτε το Paradox Museum Limassol στην Μαρίνα Λεμεσού, Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Paradox Museum Limassol και προκρατήστε το εισιτήριό σας τώρα!

Επισκεφθείτε μας, ζήστε την εμπειρία και αφήστε μας να σας εμπνεύσουμε!

Paradox Museum Limassol Limassol Marina, Trakasol Cultural Center Website: https://www.paradoxmuseumlimassol.com/ Facebook: Paradox Museum Limassol Instagram: limassol.paraxomuseum Tik Tok: paradoxmuseumlimassol

6bc9e90726280a095e76963f11ae6b1a

Δειτε Επισης

Έρχεται ένα μοναδικό Wave Pool Party στο Waterworld Waterpark Ayia Napa
Iσμήνη: Μόνο με τον θάνατο μου μπορώ ποτέ να τη φτάσω
Θέατρο Σκάλα: «Ημερολόγιο μη συμβάντων» του Κώστα Μαννούρη
Με Έλενα Παπαρίζου η συναυλία της Κυριακής του Κατακλυσμού στον Πρωταρά
Το Hope For Children ανακοινώνει τη λειτουργία Θερινού Σχολείου για 2η συνεχή χρονιά!
Το μεγάλο πάρτι γενεθλίων της ΚΕΑΝΙΤΑ επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ και για καλό σκοπό!
4η Ανοικτή Συζήτηση του Προγράμματος "Άκου Το Σώμα Σου" - Μιλάμε για την βιώσιμη πρόληψη του καρκίνου.
Στις 15 Ιουνίου η συναυλία Ρέμου – Φουρέιρα στο ειδυλλιακό Nammos Limassol - Η συναυλία της χρονιάς
Θέατρο Γέλιου με την Όλγα Ποταμίτου - «Ού χαττάν που πάθαμεν»
Λύμπια Καλοκαίρι 2024, powered by Epic: Ένα Epic Μουσικό Καλοκαίρι ξεκινάει με υπέροχες συναυλίες