«Χείμαρρος» ο Δημήτρης Παπανώτας: «Και στη Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά πρέπει να τους μάθει τη δεοντολογία»

«Είπα μια δήλωση η οποία παρεξηγήθηκε και αποπέμφθηκα ως εκ τούτου. Ο Κασσελάκης έχει πει 50! Αυτόν ποιος θα τον αποπέμψει;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον Θέμη Γεωργαντά συνάντησε ο Δημήτρης Παπανώτας, τη νύχτα της Παρασκευής, στο νέο επεισόδιο της εκπομπής #AfterDark.

Ο δημοσιογράφος μίλησε για την πορεία του στα media, τις τηλεοπτικές «κόντρες» ενώ αναφέρθηκε στην Μπέττυ Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά.

«Είναι πολλοί άνθρωποι που δεν το ανέχονται, που θεωρούν ότι είμαι πανελίστας, δεν είμαι ένας πανελίστας, είμαι μια προσωπικότητα των media καταξιωμένη και αυτό ενοχλεί ειδικά κάποιους αλεξιπτωτιστές που θυμούνται στα 50 να κάνουν καριέρα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Δεν είναι εύκολο με υστερίες on camera να κοντύνεις κάποιον άλλο δίπλα σου. Κάποια στιγμή με συμβούλευσαν πολλοί δικηγόροι ότι αν κάνω μηνύσεις θα πάρω δυο πολυκατοικίες με την κακοποίηση των δηλώσεών μου – βγήκαν διάφορες κυρίες και έλεγαν για κρυμμένο “μισογυνισμό”. Το σκέφτηκα για να προστατευτώ σε ένα κανιβαλιστικό, μιντιακό περιβάλλον. Ποια είναι η κάθε κυρία που θα μιλήσει έτσι για εμένα και τι πορεία έχει η ίδια;» πρόσθεσε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Σε άλλο μέρος της συνέντευξης ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην Μπέττυ Μαγγίρα: «Είναι από τους ανθρώπους που δεν θα έκανα ποτέ παρέα, δεν θα είχα τίποτα να συζητήσω, είμαστε τελείως διαφορετικοί άνθρωποι», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Και στη Μαγγίρα και τον Δημήτρη Μακαλιά πρέπει να τους μάθει τη δεοντολογία. Από εκεί ξεκίνησε το κακό από αυτή την εκπομπή, δεν θέλω να σχολιάζω ανθρώπους που σου βάζουν στο στόμα σου μία δήλωση που δεν έχεις κάνει ποτέ», κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Από μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μάλιστα, δεν θα μπορούσε να απουσιάσει η αναφορά του δημοσιογράφου στον Στέφανο Κασσελάκη και την προσωπική του αποπομπή από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν από τους πρώτους που στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη από την πρώτη μέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για πρόεδρος. Γιατί είδα ένα νέο παιδί το οποίο έχει μεγαλώσει στο εξωτερικό, που έξω είναι αλλιώς τα πράγματα, μου άρεσε αυτός ο νέος αέρας και το γεγονός ότι έξω υπάρχουν αξιοκρατία και άλλα πράγματα, τα οποία λείπουν στην Ελλάδα, και ίσως κάποιος μας τα φέρει επιτέλους εδώ. Δεν περίμενα όμως ότι αυτός ο άνθρωπος θα αναλάβει ένα κόμμα και μετά θα το παίξει «τα ξέρω όλα και συμφέρω». Δεν τα ξέρει όλα, δεν έχει γνώση των πραγμάτων των πολιτικών».

«Θα έπρεπε να έχει και πίστευα ότι θα είχε ένα επιτελείο ανθρώπων, που θα τον στηρίξει και επικοινωνιακά αλλά και πολύ περισσότερο να τον ενημερώνει για διάφορα πράγματα. Επειδή η γνώση του είναι λιγοστή για πολλά θέματα, πίστευα ότι θα πήγαινε επί κειμένου. Επί κειμένου το οποίο θα έχουν φτιάξει κάποιοι άνθρωποι που γνωρίζουν τα πράγματα και τις γραμμές του κόμματος και βεβαίως με τη δική του σύμφωνη γνώμη. Πόσες πατάτες έχει κάνει από τότε που ανέλαβε;».

«Δηλαδή είναι τα λάθη το ένα πάνω στο άλλο. Και εντάξει εγώ, ας πούμε, είπα μια δήλωση η οποία παρεξηγήθηκε και αποπέμφθηκα ως εκ τούτου. Αυτός έχει πει 50! Αυτόν ποιος θα τον αποπέμψει;» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Δημήτρης Παπανώτας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη στο late night του Θέμη Γεωργαντά στο OPEN.

Δειτε Επισης

Σoφία Παθέκα: «Μου επιτέθηκε λεκτικά, του είπα ότι δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον στην ηλικία του»
Οι δηλώσεις της Νόρας Βαλσάμη μέσα από το νοσοκομείο: «Είχα ένα πέσιμο και έσπασα ένα κοκαλάκι, πονάω πολύ»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ποτέ δεν ήμασταν και ποτέ δεν θα γίνουμε»
Το reunion της Τατιάνας Μπλάτνικμε τον μεγαλύτερο αδερφό της - Δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά της
Το μήνυμα της Νόνης Δούνια για τα 20 χρόνια γάμου: «Άλλοτε εγώ να οδηγώ κι εσύ να καθοδηγείς & το αντίστροφο»
Η περιπέτεια της Δανάης Μπάρκα με την φωτιά στη Σέριφο: «Ήταν σοκαριστικό! Πέρασα δύσκολα!»
Στιγμιότυπα από το ρομαντικό δείπνο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον Βuno Cerella στο Μιλάνο
Θανάσης Πάτρας για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Υπήρξε μια εμπλοκή επαγγελματική. Δεν του κρατάω κακία»
Στα αίματα μετά από ατύχημα η Ιωάννα Τούνη στη Σύρο: «Σκοτώθηκα μόνη μου στο σκαλί. Δεν το είδα»
Ντάνιελ Νούρκα: «Δεν μου νοίκιαζαν σπίτι λόγω της αλβανικής καταγωγής μου»