Ελένη Φουρέιρα: «Το συζητήσαμε με τη Μαρίνα Σάττι για το... μαντήλι της χορογραφίας. Πάρτε το... ως στήριξη!»

H Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποθέωση στη σκηνή της #Eurovision - Τα χάδια με τον γιο της: «Μου έλειψες»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στην Ελλάδα το απόγευμα της Τετάρτης 8 Μαΐου, μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στην έναρξη του α’ ημιτελικού της Eurovision 2024. Η εκρηκτική Pop Queen έλαβε πολύ θετικά σχόλια για τον act της και αποθεώθηκε ακόμη και από το BBC!

Από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» οι πρώτες φωτογραφίες στην άφιξη της Ελένης Φουρέιρα στην Ελλάδα. Μαζί της ο στενός της συνεργάτης, Βασίλης Σιμσιρίκης.

Ιδιαίτερα ευδιάθετη και χαμογελαστή, μίλησε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν και χαιρέτησε ευγενικά τους φωτογράφους.

Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στο σπίτι της όπου θα δει τον Αλμπέρτο Μποτία και τον γιο τους και θα επιστρέψει στη σκηνή στις 26 Ιουνίου από τη Θεσσαλονίκη, όπου θα ξεκινήσει την καλοκαιρινή της περιοδεία.

foureira1 foureira5 foureira4 foureira3 foureira6
foureira1 foureira5 foureira4 foureira3 foureira6

Mιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν στο αεροδρόμιο, εξέφρασε τη στήριξή της στη Μαρίνα Σάττι, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία της να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο μέλλον στον μουσικό διαγωνισμό.

«Είναι πολύ ωραίο που γύρισα στη σκηνή της Eurovision μετά από τόσο καιρό. Έχουν αλλάξει τόσα πράγματα στη ζωή μου από τότε. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, μου έρχονται μνήμες από το 2018, είχα πάρα πολύ άγχος, ήταν σαν να το έκανα για πρώτη φορά… Εμείς δεν είχαμε μαντήλι στη χορογραφία, είχαμε βρει ένα συγκεκριμένο ύφασμα, την είχαμε στείλει μήνες πριν τη χορογραφία, όπως και η Μαρίνα. Το είπαμε και μεταξύ μας και γελούσαμε. Πάρτε το ως στήριξη στη Μαρίνα. Πάμε Μαρινάρα, να σκίσεις. 

Είναι πολύ ωραίο που η μια αγαπάμε και στηρίζουμε την άλλη. Με την Έλενα Παπαρίζου κάναμε μπιτζάμα πάρτι το προηγούμενο βράδυ. Κάτσαμε μαζί μέχρι τις 4 το πρωί… Όταν έφτανα ήθελα πάρα πολύ να δω τη Μαρίνα, και είχα μάθει ότι ήταν σε άλλο ξενοδοχείο, αλλά ήμουν τυχερή που μόλις έφτασα ήταν έξω από το δικό μου ξενοδοχείο και για να την προλάβω, φώναζα, “Μαρίνααααα”…

Είναι αγχωμένη. Είναι υπέροχο όμως που τη στηρίζετε κι εσείς και ο κόσμος. Χαίρεται πάρα πολύ γι’ αυτή τη στήριξη. Είναι καταπληκτική, θα πάει πάρα πολύ καλά και το focus που πρέπει να κάνουμε είναι σε εκείνη αύριο…» ανέφερε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα.

«Η Silia είναι 17χρονών. Εγώ στην ηλικία της δεν έκανα ούτε τα μισά, παίζει να έτρωγα απλά όλη μέρα και να μην έκανα τίποτα άλλο. Ήμουν σίγουρη ότι θα περάσει, της άξιζε» σχολίασε σε άλλο σημείο για την εκπρόσωπο της Κύπρου στον μουσικό διαγωνισμό.

«Ο γιος μου κοιμόταν εκείνη την ώρα, αλλά και να με έβλεπε, τι να θυμάται; Είναι πολύ μικρός ακόμα. Ανυπομονώ να τον δω, είναι η πρώτη φορά που έχω να τον δω τέσσερις μέρες και μου έχει λείψει» εξομολογήθηκε ακόμα η Ελένη Φουρέιρα. 

Τέλος, σε ερώτηση για το αν θα δεχόταν να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision, απάντησε, «Θα είναι μεγάλη τιμή μου να μου γίνει πρόταση για να εκπροσωπήσω την Ελλάδα, αλλά δε ξέρω αν θα ξαναπήγαινα. Για να ξαναπάω θα πρέπει να είναι με το τραγούδι της 20ετίας».

Από το πρώτο λεπτό που επέστρεψε στο σπίτι της, η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε κοντά στον μονάκριβο γιο της, ο οποίος της έχει κλέψει την καρδιά.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram, στην οποία τη βλέπουμε να παίζει με τον πρίγκιπά της και κάτω από την ανάρτησή της έγραψε: «Μου έλειψες».

foureira-2-864x1536 (1)

Δειτε Επισης

Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης:«Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα, είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50, βγαίνω 61»
Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»
#SurvivorGR: Σοκάρει ο Χριστόφορος και η αδιανόητη αλλαγή στην απόφαση των Κόκκινων για την Δώρα
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!
Η πρώτη του ανάρτηση του Χριστόφορου Παπακαλιάτη μετά από τη συγκλονιστική πρεμιέρα του #Maestro 2
Γιώργος Τσαλίκης: «Να βρει η ΕΡΤ κανένα πιτσιρίκι για τη #Eurovision η Μαρίνα Σάττι δεν είναι πιτσιρίκα»