Γιώργος Θεοφάνους: «Άξιζε μία υποχώρηση με τον Γιάννη Πάριο, τότε δεν το πίστευα, και τώρα το μετανιώνω»

Γιώργος Θεοφάνους για τους ΟΝΕ στη #Eurovision: «Είναι η πρώτη φορά που το λέω, φοβήθηκαν» - «Το λέω και συγκινούμαι, έχουμε κάτσει με την Μαρινέλλα να καθαρίζουμε φασολάκια»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή #Στούντιο4.

Ο Kύπριος μουσικοσυνθέτης, μοιράστηκε ιστορίες από τις εμπειρίες του στον μουσικό διαγωνισμό ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά ένα παρασκήνιο πίσω από την αποστολή με τους ONE το 2002.

«Θυμάστε πόσοι έπεσαν να τη φάνε τη Μαρίνα Σάττι, όταν πρωτοβγήκε το τραγούδι της; Όταν τολμήσαμε κάποιοι να βγούμε να πούμε ότι “ακούστε το ξανά, ίσως να μην είναι έτσι όπως τα λέτε”, γύρισε ξαφνικά το πράγμα. Αντί να της ευχηθούμε να πάει καλά, καθόμαστε τώρα και κρίνουμε;».

Με τους ΟΝΕ ήταν η πρώτη φορά που είπαμε να δοκιμάσουμε με τον κουμπάρο μου και στιλίστα, Γιώργο Σεγρεδάκη, κάτι διαφορετικό στα παιδιά. Τους έφτιαξε κάτι κοστούμια που φαίνονταν οι κοιλιακοί και τα μπράτσα τους, πολύ ωραία. Είναι η πρώτη φορά που το λέω νομίζω.

Και φοβηθήκανε τα παιδιά. Είπαν: θα βγούμε εμείς γυμνοί επάνω στη σκηνή στην τηλεόραση; Ήρθαν 6οι. Το λέμε ακόμα και σήμερα με τον Γιώργο ότι, εάν γινόταν αυτό το τρικ επάνω στη σκηνή, θα πήγαιναν καλύτερα. Ήταν εξαιρετικά τα κοστούμια του Γιώργου και πολύ έξυπνα. Εκείνη τη χρονιά η τραγουδίστρια από τη Λετονία που κέρδισε άλλαζε ρούχο πάνω στη σκηνή», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Τότε γίνονταν μόνο ανταλλαγές από τις επιτροπές. Θυμάμαι το ’92 με την Ευρυδίκη και κάποιες χώρες μας έλεγαν ότι “δεν μπορούμε να σας δώσουμε κάτι, γιατί ο διευθυντής σας πέρσι μας υποσχέθηκε αυτό και τελικά δεν μας έδωσε”. Τι είναι αυτό;», συμπλήρωσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε και για τη συνεργασία του με την Μαρινέλλα και για όσα θαυμάζει στην ίδια ως καλλιτέχνιδα και ως προσωπικότητα.

«Η Μαρινέλλα είναι φαινόμενο και σαν άνθρωπος. Έχω κάνει μαζί της πολλά ηχογραφήματα. Σε ένα από αυτά μου τραγούδησε ένα ποίημα. Είναι σχεδόν συγκινητικό. Είναι περήφανη για την κόρη της και για τους φίλους της. Να σου πω κάτι που μπορεί να ακουστεί λαϊκίστικο. Έχουμε παίξει μαζί στο πιάνο, έχουμε βρεθεί μαζί στο Ηρώδειο και έχουμε κάτσει μαζί να καθαρίζουμε φασολάκια. Συγκινούμε που το λέω» εξομολογείται ο Γιώργος Θεοφάνους.

«Είναι το ίδιο star και η ίδια ψυχή. Είναι τόσοι αληθινός άνθρωπος. Δεν υπάρχει η Μαρινέλλα. Είναι μακριά από όλα. Θα έπρεπε όλες αυτές που θέλουν να ονομάζονται τραγουδίστριες, να ήταν πρώτη σειρά εκεί που τραγουδά. Είναι σεμινάριο, masterclass. Αν της πεις, θα έρθει πρώτη στο στούντιο και θα φύγει τελευταία, θα φιλέψει τους ηχολήπτες. Σήμερα δεν υπάρχει σεβασμός» σημείωσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης παραδέχτηκε ότι έχει κάνει λάθη και ένα από τα κυριότερα ήταν η διάλυση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Πάριο.

«Είναι δυνατόν να μην έκανα λάθη; Και ακόμα κάνω. Δεν δικαιολογώ τα λάθη μου. Μπορεί την πρώτη χρονιά που κάναμε δύο δίσκους με τον Γιάννη Πάριο για τους λόγους μας δεν κυκλοφορήσαμε ούτε τον πρώτο ούτε τον δεύτερο. Τα είπαν άλλοι τα τραγούδια. Λάθος δεν ήταν αυτό; Φταίμε και οι δυο. Λάθος μου, Τι είναι αυτό τώρα; Δεν είναι ο οποιοσδήποτε ο Γιάννης Πάριος, δεν μπορείς να φεύγεις από τη συνεργασία αυτή. Είναι η μεγάλη μου αγάπη ο Γιάννης».

«Άξιζε μία υποχώρηση τότε δεν το πίστευα και τώρα μετανιώνω γι΄αυτό. Τα τραγούδια βρίσκουν τον δρόμο τους».

«Αν ήμουν τόσο κακός και απαράδεκτος άνθρωπος, δεν θα είχα συνεργαστεί με 70 τραγουδιστές που σημαίνει ότι κάπου βάζω και εγώ νερό στο κρασί μου. Πάω με την καλύτερη διάθεση στο στούντιο πολύ συγκαταβατικός. Μου έγινε μάθημα αυτό με τον Γιάννη, έγινε και με άλλους, έγινε και το αντίθετο» εξομολογήθηκε μέσα σε όλα.

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Φωτεινή Δάρρα: «Ο θάνατος της μητέρας μου με σημάδεψε, μετά από αυτό ενηλικιώθηκα»
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Κατερίνα Λέχου: «Ίσως γι’ αυτό δεν έκανα παιδιά. Ένιωθα ανασφαλής σε σχέση με μένα, τι θα τους εμφυσήσω»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Έχω βέρα, αλλά δεν έχω παντρευτεί ποτέ. Δεν υπάρχει κάποιος να με πάει στην εκκλησία»
Δώρα Τσαμπάζη για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Δεν είχα περιθώριο να πενθήσω. Δεν βρήκα ακόμα τον χρόνο»
Αλέξης Γεωργούλης: «Χωρίς αυτούς η ψυχική μου ακεραιότητα θα ήταν δύσκολο να ανακάμψει»