Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε fuego στην #Eurovision 2024 - Aποθέωση στην Dress Rehearsal του Α΄ Ημιτελικού

Έκανε την Dress Rehearsal πριν από την guest εμφάνισή της στο opening act του αποψινού Α΄ Ημιτελικού της #Eurovision 2024

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ελένη Φουρέιρα επιστρέφει στη σκηνή της Eurovision για τρίτη φορά, καθώς θα παρουσιάσει ένα δυναμικό act στο Μάλμε της Σουηδίας. 

Η Ελένη Φουρέιρα θα παρουσιάσει το «Fuego», με το οποίο κατέκτησε τη 2η θέση για την Κύπρο το 2018, μέσα από μία χορογραφία που επιμελήθηκε ο Bill Roxenos.

Μέσα από αυτό το act θα αποκαλυφθεί η σκηνή του διαγωνισμού και θα δοθεί το μουσικό σύνθημα για να ξεκινήσει η φετινή διοργάνωση.

Το επίσημο κανάλι των fans της Eurovision ανέβασε το απόγευμα της Δευτέρας ένα βίντεο από την πρόβα της Ελένης Φουρέιρα, στο οποίο η τραγουδίστρια φαίνεται έτοιμη να ξεσηκώσει το πλήθος που θα την παρακολουθήσει στη σουηδική πόλη. 

Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Ελένη Φουρέιρα ανεβαίνει στη σκηνή της Eurovision. Οι δυο προηγούμενες εμφανίσεις της, την τοποθέτησαν στην κορυφή του πάνθεων του διαγωνισμού, ψηλότερα και από... κάθε νικήτρια!

Εκτός από τη διαγωνιστική συμμετοχή της το 2018, το 2019, στο Ισραήλ, συμμετείχε σε act με τίτλο «οι θρύλοι της Eurovision», όπου ξεσήκωσε τους πάντες παρουσιάζοντας με τον δικό της μοναδικό τρόπο το «Dancing Lasha Tumbai», με το οποίο η Verka Serduchka εκπροσώπησε την Ουκρανία το 2007.

Μια εκρηκτική έναρξη είχαν υποσχθεί οι Σουηδοί διοργανωτές και εκείνη που θα μπορούσε να το φέρει εις πέρας ήταν η μία και μοναδική Ελένη Φουρέιρα, η οποία έβαλε Fuego στη σκηνή του Malmö Arena με μια διαφορετική εκτέλεση του ομω΄νυμου τραγουδιού που κέρδισε τις καρδιές των φανς.

Ο Eric Saade με το Popular και η Chanel συμπλήρωσαν την πιο εικονική τριάδα καλλιτεχνών που θα μπορούσε να ανοίξει τον πρώτο ημιτελικό της Eurovision 2024.

Αν η Loreen είναι η βασίλισσα της Eurovision, τότε ο Johnny Logan είναι ο βασιλιάς αυτής. Και σαν τέτοιος έκανε την εμφάνισή του στη σκηνή του Malmö Arena, η οποία τον υποδέχτηκε με έντονα χειροκροτήματα καθώς ο ίδιος ερμήνευσε με τον μοναδικό του τρόπο το Euphoria, το τραγούδι με το οποίο κατέκτησε η Σουηδία την πέμπτη της νίκη στον διαγωνισμό. Ο Benjamin Ingrosso με ένα medley δικών του επιτυχιών συμπλήρωσε το interval act της βραδιάς.

Θυμίζουμε πως στον β΄ημιτελικό θα δούμε την Έλενα Παπαρίζου, η οποία θα ανέβει στην σκηνή μαζί με τη Sertab Erener και τη Charlotte Perrelli.

@escheartbeats Eleni Foureira opening the first-semi Evening preview show with Fuego 🔥 #eurovision #eurovision2024 #elenifoureira #cyprus ♬ original sound - escHeartbeats

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!