#SurvivorGR: Σταυρούλα Vs. Ασημίνα - Tιτανομαχία για την παραμονή - O αποχαιρετισμός της Αναστασίας

#SurvivorGR: Ο προβληματισμός της Σταυρούλας, η… απολογία της Ασημίνας, η αποθεραπεία της Αναστασίας, η μάχη για τις κρέπες και την 2η ασυλία

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η 18η εβδομάδα του Survivor 2024 ξεκίνησε με τους Μπλε να χάνουν την πρώτη ασυλία και το πασχαλινό τραπέζι και να βγάζουν στον τάκο την Σταυρούλα Χρυσαειδή και να ρεφάρουν στην 2η ασυλία με τους Κόκκινους να ρίχνουν απέναντι στην κορυφαία παίκτρια των αντιπάλων την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Επίσης στο συμβούλιο του νησιού το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα βρέθηκε και η Αναστασία Τσέρου για να αποχαιρετήσει τους survivors, καθώς αποχωρεί από το ριάλιτι επιβίωσης μετά τον τραυματισμό της στο στίβο μάχης.

Στο μεταξύ σε δύσκολη ψυχολογικά θέση έχει έρθει η Ασημίνα Χατζηανδρέου, μετά και τον τελευταίο αγώνα ασυλίας της Κυριακής.

Η παίκτρια των Κόκκινων βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων, όταν έπειτα από μία κακή εμφάνισή της στον στίβο μάχης, δέχθηκε τα επικριτικά σχόλια της Κατερίνας Δαλάκα και στη συνέχεια αποφάσισε να εγκαταλείψει τον στίβο μάχης κάτι που εκνεύρισε τους Μπλε.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί ήταν τόσο μεγάλο θέμα το ότι έτρεξα 3 run και μετά μπορεί να μην ένιωσα καλά. Όντως δεν νιώθω καλά το τελευταίο διάστημα. Αμφιταλαντεύομαι με τα συναισθήματά μου και ψυχολογικά δεν είμαι εντάξει αλλά αυτό δεν θεωρώ πως θα ‘πρεπε να απασχολεί τους Μπλε. Ήταν ξεκάθαρα μία απόφαση που πήρα εκείνη την ώρα και μετά ούτε βρέθηκα σε κάποιο τραπέζι με τους συμπαίκτες μου, ούτε απόλαυσα κάποιο γεύμα, ούτε πρέπει να κάτσω να απολογηθώ στους Μπλε. Αυτή τη στιγμή προσπαθούν να πιαστούν από κάτι, μπαίνω πάλι εγώ στο στόχαστρο. Είμαι ξανά ο φταίχτης», ανέφερε η παίκτρια του Survivor για το επίμαχο περιστατικό.

«Είναι το πιο εύκολο να βρεις κάποιον και να τον «χτυπάς» και να προσπαθείς να του ρίξεις την ευθύνη. Δεν θα ‘πρεπε να προσπαθούν να βρουν κάποιον φταίχτη. Το μόνοι σίγουρο είναι ότι χθες οι Κόκκινοι ήταν καλύτεροι», σημείωσε στη συνέχεια η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Ο Φάνης προσπάθησε για ακόμη μια φορά να βάλει φιτιλιές σε μένα και στην Κατερίνα, να μας κάνει να τσακωθούμε και να την κάνει να πιστέψει ότι φταίει εκείνη για όσα ένιωσα και ότι με έφτασε μέχρι και να σκέφτομαι να αποχωρήσω από το παιχνίδι. Σε καμία περίπτωση δεν παίρνω αρνητικά αυτά που μου είπε η Κατερίνα, γιατί ξέρω πώς το λέει και ξέρω πως με πιστεύει ως παίκτρια. Τους βολεύει όμως τους Μπλε να το δουν έτσι, για να κάνουν το παιχνίδι τους», συμπλήρωσε η Ασημίνα.

«Αυτός που θέλει να φύγει φεύγει. Απλώς ζητάει την προσοχή μας», σχολίασε νωρίτερα ο Ντάνιελ Νούρκα, ενώ ο Φάνης Μπολέτσης τόνισε: «Νομίζω ότι καταλαβαίνουμε πλέον πού βρίσκεται ο καθένας αγωνιστικά. Ίσως έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσει από το παιχνίδι».

Προβληματισμένη για το πως θα εμφανιστεί τόσο στους στίβους μάχης, όσο και στη μονομαχία μετά την απουσία της για μια εβδομάδα η Σταυρούλα Χρυσαειδή. Η παίκτρια των Μπλε εξήγησε γιατί ζήτησε από τους συμπαίκτες της να την ψηφίσουν, ενώ αναφέρθηκε και στην ψυχολογία της που τον τελευταίο καιρό έχει διακυμάνσεις.

Πριν τον αγώνα για την 2η ασυλία οι παίκτες των δύο ομάδων έπαιξαν στα παιχνίδια της Καραϊβικής με τους Μπλε να κερδίζουν με 7-6 τις κρέπες και να πηγαίνουν στο στίβο μάχης γεμάτοι ενέργεια.

Στον αγώνα για την 2η ασυλία μπήκε και η Σταυρούλα η οποία μπορεί να ξεκίνησε με ήττα κόντρα στην Δώρα, όμως στη συνέχεια κατάφερε να κερδίσει και τον Γκιουλέκα και την Ασημίνα αλλά και την Δαλάκα φέροντας και τον τελευταίο πόντο για την νίκη της ομάδας της με 12-5.

Στο συμβούλιο του νησιού βρέθηκε και η Αναστασία Τσέρου, η οποία πριν επιστρέψει στην Ελλάδα ήθελε να αποχαιρετήσει συμπαίκτες και αντιπάλους της στο Survivor.

Ο Γιώργος Λιανός ανέλαβε να εξηγήσει για λογαριασμό της παραγωγής του ριάλιτι, πως η τραυματισμένη παίκτρια της μπλε ομάδας, θα επιστρέψει στην Ελλάδα με το ιδιωτικό αεροσκάφος του Ατζούν Ιλιτζαλί για να μην ταλαιπωρηθεί. Ενώ όλη την θεραπεία της μέχρι την τελική αποκατάσταση θα την αναλάβει ο Τούρκος παραγωγός. Παράλληλα έχει ανοιχτή θέση για το Survivor 2025.

Η Αναστασία κάνοντας έναν απολογισμό της συμμετοχής της στο Survivor 2024, ζήτησε συγνώμη επειδή έκρινε ένα άτομο πριν το γνωρίσει από τους υπόλοιπους παίκτες. Τέλος αφού τους αγκάλιασε όλους έφυγε με τη Σταυρούλα και τον Φάνη να τη συνοδεύουν.

Στη συνέχεια οι Κόκκινοι πήγαν στην κάλπη και «μαύρισαν» τον αδύναμο κρίκο της ομάδας τους, την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Το περίμενα, δεν θέλω να σχολιάσω κάτι μετά την επιστροφή της Αναστασίας», δήλωσε η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση χαρακτηρίζοντας αδιάφορο το αποτέλεσμα αφού σήμερα η ημέρα ανήκει στην Αναστασία.

Ο Γιώργος Γκιουλέκας δήλωσε πως η ψήφος ήταν καθαρά αγωνιστική, αφού η Ασημίνα έχει επιστρέψει στους αγώνες αλλά δεν έχει βρει καθόλου τα πατήματά της στον στίβο και δεν προσφέρει στην ομάδα.

Από την πλευρά της η Σταυρούλα Χρυσαειδή που θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου στην μονομαχία παραμονής σχολιάζοντας την υποψηφιότητα της παίκτριας της Κόκκινης ομάδας τόνισε πως «άλλη μια μέρα στη δουλειά, δεν με φοβίζει κανείς».

Δειτε Επισης

Ben Affleck και Jennifer Lopez ζουν χωριστά εδώ και μερικές εβδομάδες - Η εμφάνιση του χωρίς βέρα
Παντελής Τουτουντζής: «Όταν είπα στον αδελφό μου ότι είμαι γκέι, με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Είμαι μαζί σου!»
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!
#J2US: Tο κοινό ανέτρεψε την βαθμολογία και τους έστειλε πρόωρα σπίτι
Χρήστος Δάντης: «Ο Τριαντάφυλλος είναι επιεικώς φάλτσος, να μάθει να τραγουδά και μετά μιλάμε»
Θοδωρής Μαραντίνης: «Παιδί μπορεί να ξαναέκανα, αλλά γάμο, όχι. Δεν είναι κάτι που μου λείπει»
Ο Snik πήγε να αγοράσει ρολόι αξίας 116.000 ευρώ στο Ναύπλιο και προκάλεσε αναστάτωση
Οι νέες δηλώσεις Λάκη Γαβαλά μετά την ομοφοβική επίθεση από τρεις μοναχούς: «Με είπαν π@@@η!»
Η θεαματική πρεμιέρα Κωνσταντίνου Αργυρού! Η μαγεία επέστρεψε στη νυχτερινή Αθήνα!
#Cannes Film Festival 2024: Όρθιο το κοινό καταχειροκρότησε για έξι ολόκληρα λεπτά τον Γιώργο Λάνθιμο!