Οι παίκτες του Ολυμπιακού πήραν το τρόπαιο στην Απόλυτη - Τους… τρόλαρε με τον ύμνο του Παναθηναϊκού

Πως κατάφερε η Άννας Βίσση να τραγουδήσει τον ύμνο του Παναθηναϊκού μπροστά στους παίχτες του Ολυμπιακού είναι απορίας άξιο! Μόνο η Απόλυτη μπορεί και τα κάνει αυτά!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο τελευταίο live της Άννας Βίσση στο #HotelEρμού, διασκέδασαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του Conference League έναντι της Φιορεντίνα.

Παναγιώτης Ρέτσος, Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος και Αλέξανδρος Πασχαλάκης το «έκαψαν» στην Άννα Βίσση.

Yπό τις μουσικές της ορχήστρας, έκαναν το τελετουργικό σηκώνοντας το τρόπαιο πάνω στην πίστα, εν μέσω αποθέωσης τόσο από τον κόσμο που ήταν στο μαγαζί, όσα και από την τραγουδίστρια, με τις στιγμές να αποθανατίζονται από τους θαμώνες.

Με την Απόλυτη να τους… τρολάρει, βάζοντας τον ύμνο του Παναθηναϊκού. Άλλωστε είναι γνωστό, ότι η Άννα Βίσση λατρεύει τον Παναθηναϊκό.

Σε άλλο σημείο του προγράμματος, η Άννα Βίσση είπε στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη: «Έχεις πάρα πολύ ωραία μάτια εσύ. Μου φαίνεται ότι τον “λεκέ” πρέπει να τον έχουν γράψει για σένα».

Λίγο αργότερα, ανέβηκε στη σκηνή ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με την κούπα στα χέρια του και είπε με το μικρόφωνο στον κόσμο: «Παιδιά ακούστε λίγο. Σίγουρα δεν είναι όλοι εδώ πέρα μέσα Ολυμπιακοί, αλλά αυτή η κούπα είναι για την Ελλάδα και πρέπει να το χαρούμε όλοι μαζί. Την φέραμε σε ελληνικά χώματα».

Μάλιστα, το πρωί της Παρασκευής, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια αποκάλυψη μέσα από το #ΤοPrwino για την προσωπική ζωή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, μετά τον χωρισμό του από την Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είναι ξανά σε σχέση και μάλιστα ο ίδιος έχει γνωρίσει… τυχαία τη νέα του σύντροφο.

«Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι ομορφόπαιδο. Τα είχε και με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τη γνωστή τραγουδίστρια. Τα έχει και με μια άλλη κοπέλα, που την γνώρισα κατά τύχη την προηγούμενη βδομάδα. Τα είχε μαζί του 6-7 χρόνια. Γενικά έχει πολλές κατακτήσεις ο Πασχαλάκης» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δειτε Επισης

Η Adele απέρριψε συμφωνία 200 εκατ. δολαρίων - Επιμένει στην απόφασή της να απέχει από το τραγούδι
Η Ελευθερίου ξαναβλέπει τον εαυτό της 15 χρόνια μετά το #XFactorGR: «Έτρωγα τόσο πολύ!»
Η Τουρκία κόβει τη #Famagusta από το #Netflix – Η αντίδραση & το μήνυμα Κούλλη Νικολάου & Αντρέα Γεωργίου
Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε στην αντεπίθεση: «Καταλάβετε ποια είναι η διαφορά ανάμεσα σε κοροϊδία & σάτιρα»
O Γιώργος Μαζωνάκης μετά τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του, έκανε πρεμιέρα «κουκουλοφόρος»
Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στο κύμα αντιδράσεων κατά του, με βίντεο αποθέωσης του
Oι συγκινητικές φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι με τον πατέρα της, 5 μήνες μετά τον θάνατό του
O Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα εστιατόρια του: «Είναι δύσκολο, είμαι εκτός»
#Fade: Η πρώτη κυπριακή ταινία που υποστηρίζει Dolby Atmos, έχει κυκλοφορήσει το Trailer της, με χορηγό επικοινωνίας την Ad Tag Cyprus
Κύμα αντιδράσεων κατά του Μάρκου Σεφερλή για το προσβλητικό σκετς με το Nemo: «Ντροπή του!»