Οι πρώην σωματοφύλακες των Brangelina αποκαλύπτoυν την αλήθεια ξεμπροστιάζοντας την Jolie

«Η Jolie δυσανασχετούσε με τον Brad και ξεσπούσε στα παιδιά της, στερώντας τους τη σχέση με τον μπαμπά τους. Είναι λυπηρό, πραγματικά»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η διαμάχη ανάμεσα στον Brad Pitt και στην Αngelina Jolie συνεχίζεται και απ' ό,τι φαίνεται ο διάσημος ηθοποιός έχει μείνει μόνος του, καθώς ούτε τα παιδιά του δε θέλουν να έχουν καμία επαφή μαζί του. 

Μετά τη Zahara και τη Shiloh, οι οποίες έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν το επίθετο της μητέρας τους, και η 15χρονη Vivienne φαίνεται πως ακολουθεί τον ίδιο δρόμο και αρνείται να την αποκαλούν Pitt.

Απ' ό,τι φαίνεται τα παιδιά του Brand Pitt δε θέλουν να έχουν καμία επαφή μαζί του και σιγά, σιγά τον διαγράφουν οριστικά από τις ζωές τους.

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν όμως, ο πρώην σωματοφύλακά τους, Tony Webb, έφερε στο φως νέες αποκαλύψεις για το πραγματικό πρόσωπο της Αngelina Jolie που φέρνουν τα πάνω κάτω.

Ο Tony Webb, άφησε να εννοηθεί, σύμφωνα με το #OKMagazine, ότι έχουν γίνει προσπάθειες από τη νομική ομάδα της σταρ, να τον πείσουν «να σταματήσει τα μέλη της ομάδας του από το να καταθέσουν εναντίον της στο δικαστήριο.

Δέχτηκε πολλαπλά τηλεφωνήματα από εκπρόσωπο της Angelina , ο οποίος του είπε να υπενθυμίσει στο προσωπικό του, ότι είχαν συνάψει NDAs (συμφωνητικά εχεμύθειας) με την Jolie και ότι αν κατέθεταν σε μια διαδικασία επιμέλειας, θα τους έκανε μήνυση».

Ένας άλλος φύλακας, ο Ross Foster, φέρεται πως ανέφερε στον Tony Webb πως άκουσε τη διάσημη ηθοποιό να «ενθαρρύνει τα παιδιά τους να μην περνούν χρόνο με τον Brad Pitt κατά τη διάρκεια των επισκέψεων. Το γεγονός αυτό αποδεικνύει ότι η συνεπιμέλεια δεν ήταν ποτέ μέρος του σχεδίου της Angelina. Η Jolie δυσανασχετούσε με τον Brad και ξεσπούσε στα παιδιά της, στερώντας τους τη σχέση με τον μπαμπά τους. Είναι λυπηρό, πραγματικά».

Untitled

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»