Η Ανδρομάχη αποκάλυψε πώς η φιλική σχέση της με τον Γιώργο Λιβάνη έγινε… ερωτική!

«Δεν τον έβλεπα καν, ήταν φίλος μου. Δεν τον έβλεπα σαν άνδρα. Περνούσαμε ο ένας δίπλα από τον άλλον και δεν υπήρχε τίποτα. Είναι απίστευτο, δεν ξέρω πως δεν υπήρχε σπίθα. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η εγκυμονούσα Ανδρομάχη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, #FaysTime και η παρουσιάστρια ξετρελάθηκε βλέποντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της τραγουδίστριας.

Μάλιστα, η Φαίη έσκυψε και μίλησε στην κοιλιά της τραγουδίστριας που περιμένει αγόρι.

Να σου θυμίσουμε πως το ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει το πρώτο του παιδί, σε τρεις μήνες περίπου, το οποίο θα είναι αγόρι.

andromaxi4

«Είχαμε φιλική σχέση πάρα πολλά χρόνια. Δεν ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον Γιώργο και απορώ πώς δεν ήταν. Δεν τον έβλεπα καν, ήταν φίλος μου. Δεν τον έβλεπα σαν άνδρα. Λέγαμε για τα προσωπικά μας. Ήξερα τα πάντα και εκείνος για μένα. Δεν ξέρω πως έγινε και ήρθε αυτό το μαγικό timing. Απορώ… Του λέω πώς περνούσαμε ο ένας δίπλα από τον άλλον και δεν υπήρχε τίποτα. Είχαμε χημεία. Ο Γιώργος ξεκίνησε τις προσπάθειες του πέρσι τον Μάρτιο, εγώ τον έβλεπα ακόμη ως φίλο. Δύσκολη μετάβαση. Του βγήκε, έκανε την κίνησή του πέρσι και έγινε. Άρχισε να αλλάζει το κλίμα, άλλαξε πολύ και έγινε ερωτική. Είναι απίστευτο, δεν ξέρω πως δεν υπήρχε σπίθα. Δεν έχω ξανανιώσει έτσι» εξομολογήθηκε η Ανδρομάχη.

Και σε άλλο σημείο είπε πως έμαθε με τον σύντροφό της ότι είναι έγκυος: «Μάθαμε μαζί πως είμαι έγκυος. Θέλαμε να κάνουμε πολύ ένα παιδί. Ήμασταν σε έναν ζωολογικό κήπο με την παρέα μας στην Αθήνα στις 2 Ιανουαρίου. Εγώ ήμουν κουρασμένη. Τρελαθήκαμε. Ο Γιώργος με τα μωρά έχει τρέλα.

Είναι αγοράκι, εγώ το ήξερα, γιατί του ξέφυγε του γιατρού. Του είπα να μην μου το πει και με πήρε τηλέφωνο και μου λέει "έχουμε ένα υγιέστατο αγοράκι". Για τον Γιώργο ήταν έκπληξη, δεν το ήξερε. Εννοείται πως είμαι πολύ ερωτευμένη, δεν θα μπορούσε να υπάρχει κάτι καλύτερο στη ζωή μου ποτέ, από όλες τις απόψεις. Έχω κάνει τις σχέσεις μου, έχω γνωρίσει ανθρώπους... Βλέπω γύρω μου πράγματα και τι συμβαίνει και εκτιμώ το καλό και το σημαντικό»

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»