Έξαλλος ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Σε κοιτώ στα μάτια, να αποκαταστήσεις το όνομα της μητέρας των παιδιών μου»

Γρηγόρης Γκουντάρας για δήμο Σαρωνικού: «Έχουμε στείλει εξώδικο σε μία πρόεδρο ΚΑΠΗ που τόλμησε να γράψει κάτι για την ηθική της γυναίκας μου». Όλο αυτό το "πουλόβερ" εγώ θα το ξηλώσω!»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Χθες πραγματοποιήθηκε το πρώτο δημοτικό συμβούλιο μετά την παραίτηση της αντιδημάρχου, της Ναταλί Κάκκαβα, στο οποίο επικράτησε ένταση.

Επεισοδιακό ήταν το δημοτικό συμβούλιο στο δήμο Σαρωνικού όταν η Ναταλί Κάκκαβα ζήτησε από τον δήμαρχο Δημήτρη Παπαχρήστο να διαβάσει την επιστολή των 7 προέδρων ΚΑΠΗ με την οποία καθαιρέθηκε από αντιδήμαρχος.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στη #SuperΚατερίνα, ο δήμαρχος δεν επέτρεψε στην κάμερα του Alpha να μαγνητοσκοπήσει τη συνεδρίαση.

Δείτε απόσπασμα από το δημοτικό συμβούλιο, τη στιγμή που η Ναταλί Κάκκαβα ζητά να διαβαστεί η επιστολή ενώ ακούγεται η φωνή Γκουντάρα που ζητάει το ίδιο πράγμα, όπερ εγένετο μετά από πίεση:

«Όταν σας είχα ρωτήσει γιατί δεν αντιδράτε και με οδηγείτε με τη συμπεριφορά σας στην έξοδο, μου είχατε πει χαρακτηριστικά, “όποιος θέλει μένει, όποιος θέλει φεύγει”. Υπάρχει μια περιβόητη επιστολή προέδρων με συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό μου. Θα ήθελα να διαβαστεί δημόσια» ανέφερε στην αρχή του συμβουλίου η Ναταλί Κάκκαβα, με τον δήμαρχο να απαντά πως αυτό δεν είναι ένα θέμα που αφορά το δημοτικό συμβούλιο.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην επιστολή των προέδρων των ΚΑΠΗ, και αφού επέμενε αρκετά αυτή να διαβαστεί δημόσια, ρώτησε γιατί δεν είχε ενημερωθεί προηγουμένως για την ύπαρξή της. Τόνισε επίσης ότι τη συγκεκριμένη επιστολή έχουν υπογράψει οι πρόεδροι των ΚΑΠΗ, οι οποίοι έχουν διορισθεί από τον δήμαρχο, και πως πουθενά δεν έχει ληφθεί υπόψιν η άποψη των ΔΣ των ΚΑΠΗ αλλά και των ηλικιωμένων.

Ακόμη, η Ναταλί Κάκκαβα αντέκρουσε τους ισχυρισμούς του Δημήτρη Παπαχρήστου ότι δεν γνώριζε για τη συναισθηματική κακοποίηση που η ίδια λέει ότι δεχόταν, λέγοντας πως ουκ ολίγες φορές είχε πάει κλαίγοντας στο γραφείο του, ενώ και ο σύζυγός του τον είχε ενημερώσει τηλεφωνικά με τον ίδιο να τους διαβεβαιώνει ότι θα επιληφθεί επί του θέματος.

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γρηγόρης Γκουντάρας αποκάλυψε ότι έχουν κάνει νομικές κινήσεις με τη σύζυγό του ενώ εγκάλεσε τον δήμαρχο να ζητήσει συγγνώμη.

«Έχουμε στείλει εξώδικο σε μία πρόεδρο ΚΑΠΗ που τόλμησε να γράψει κάτι για την ηθική της γυναίκας μου».

«Επειδή με ενημερώνουν ότι κι ο δήμαρχος κι η κλίκα του ότι είναι μία εβδομάδα και θα περάσει, θα το πω το εξής: Ότι έχει μία χρυσή ευκαιρία να βγει και να ζητήσει συγγνώμη από τη Ναταλί Κάκκαβα. Τον κοιτώ στα μάτια γιατί ξέρει και τη Ναταλί κι εμένα. Όπως του είπα, σε έχω βάλει και στο σπίτι μου και έχεις πάρει αγκαλιά και τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου με ρωτάνε τι έχει συμβεί με τον κ. Παπαχρήστου και γιατί τα λέει αυτά για τη μαμά. Έχεις μία χρυσή ευκαιρία να βγεις και να ζητήσεις συγγνώμη και να πεις με αντρεία και παρρησία» είπε αρχικά ο Γρηγόρης Γκουντάρας μιλώντας για την επιστολή που γράφτηκε για τη σύζυγό του που ήταν στο Δ.Σ.

«Σε κοιτώ στα μάτια, όπως σε κοιτούσα χθες απέναντι στο δημοτικό συμβούλιο. Έχεις μία χρυσή ευκαιρία να αποκαταστήσεις το όνομα και την τιμή της γυναίκας μου, της μητέρας των παιδιών μου που εσύ στο σπίτι μου έπαιρνες αγκαλιά. Βγες και κάνε το γρήγορα! Κι επειδή λες ότι είναι μία εβδομάδα και θα περάσει και θα ξεχαστεί, εγώ αυτό το πουλόβερ θα το ξηλώσω. όλες αυτές οι κλίκες θα ξηλωθούν μία προς μία» συνέχισε σε έντονο ύφος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Σε όλα αυτά, ο Δημήτρης Παπαχρήστος δε θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο, ενώ αρνήθηκε να μιλήσει και στο τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής #SuperΚατερίνα που βρίσκονταν εκεί.

Η Κατερίνα Καινούργιου δε, τόνισε ότι έχουν καλέσει τον δήμαρχο να απαντήσει αλλά αρνείται να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Η Ναταλί Κάκκαβα μετά το τέλος του συμβουλίου μίλησε στην κάμερα της #SuperΚατερίνας και ευχαρίστησε τον κόσμο για το «τσουνάμι αγάπης» ενώ όπως είπε «δεν θα σταματήσω να ψάχνω απαντήσεις».

«Έθεσα τα ερωτήματά μου, τους προβληματισμούς μου, αλλά πάλι δεν πήρα καμία απάντηση… Δε μπορεί να λέει ο Δήμαρχος ότι δεν ήταν ενήμερος… Και με τη σημερινή του συμπεριφορά απέδειξε ότι θέλει να πάει παρακάτω, γιατί προφανώς αυτό βολεύει τις συγκεκριμένες κλίκες… Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι δε με νοιάζουν οι καρέκλες και τα αξιώματα… θα συνεχίσω να παλεύω… και θα συνεχίσω μέχρι να πάρω συγκεκριμένες απαντήσεις» είπε από τη δική της πλευρά η Ναταλί Κάκκαβα στην εκπομπή του Alpha.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Untitled

Δειτε Επισης

H Ζήνα Κουτσελίνη μιλησε τους τηλεθεατές με λυγμούς: «Οι φωτεινές αγκαλιές σας με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχα»
Σοφία Κουρτίδου & Γιάννης Σεβδικαλής οι νικητές του #J2US: «Αυτό το βραβείο είναι για όσους ζουν στο περιθώριο»
Ελένη Μενεγάκη: «Το studio άδειασε, οι καναπέδες σκεπάστηκαν, τα φώτα έσβησαν, μια τελευταία στάση στη θέση μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Οι στίχοι είναι η ιστορία μου, ο μήνας που ήμουν σε κώμα, που ξύπνησα ανάπηρος, που είμαι εδώ»
Κυκλοφόρησε το videoclip της Ελένης Φουρέιρα για το τραγούδι «Αεροπλάνο», με guest star την Κόνι Μεταξά
Η Ήβη Αδάμου έδωσε συναυλία σε Αλικαρνασσό και Μπόντρουμ της Τουρκίας και αποθεώθηκε
Λαοθάλασσα στην Πάτρα για την Άννα Βίσση - Διέκοψε την συναυλία μετά από αλλεπάλληλες λυποθυμίες
Η Έφη Θώδη από το…«γατοξέρασμα» του Ζαριού στην σκηνή με τη Μαρίνα Σάττι
Ντάνιελ Νούρκα: «Τα χρήματα που κέρδισα στο #SurvivorGR θα μου αλλάξουν τη ζωή»
Αντίνοος Αλμπάνης και Γιώργος Παπαγεωργίου τραγουδούν αγκαλιά το «Δώδεκα» & δίνουν on stage υποσχέσεις