Χείμαρρος ο Γιώργος Λιάγκας - Έξαλλη η Ματίνα Παγώνη με την προσπάθεια δήλωσης του Δημήτρη Σταρόβα

Γιώργος Λιάγκας: «Αν επικρατούσε μια λογική θα καταλάβαιναν πως δε μπορούσε να μιλήσει ο άνθρωπος» - Ματίνα Παγώνη: «Είναι ντροπή αυτό ειλικρινά σας το λέω!» - Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Όταν όλα τελειώσουν και σας πει πώς έγινε περιστατικό δεν θα το πιστέψετε»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

O Γιώργος Λιάγκας τόνισε στον αέρα του #ΤοPrwino πως ήταν λάθος που οι δημοσιογράφοι έβαλαν μικρόφωνο στον Δημήτρη Σταρόβα, καθώς ο ίδιος δεν είναι ακόμη σε θέση να μιλήσει δημόσια και στη συνέχεια… ξέσπασε ο παρουσιαστής.

Συγκεκριμένα είπε: «Αν επικρατούσε μια λογική θα καταλάβαιναν πως δε μπορούσε να μιλήσει ο άνθρωπος. Κι αν μιλούσε, αυτό λέω, θα έλεγε κάτι που μπορεί να μην ήταν και απόλυτα κατανοητό, που δεν είναι ωραίο να υπάρχει. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται πλήρως.»

Και συνέχεια τόνισε: «Χθες που ήρθα σε επαφή με κόσμο που μας βλέπει, κατάλαβα ότι ο κόσμος, παρά τα όσα λένε τα social media και οι συνάδελφοι που με αγαπάνε πάρα πολύ, αντιλαμβάνεται. Και για αυτό φέτος έχει στηρίξει με μανία αυτή την εκπομπή.»

Και υπογράμμισε: «Γιατί είναι πρωτοφανής η στήριξη αυτής εδώ της εκπομπής φέτος, με μια τηλεόραση εναντίον. Δηλαδή, έχουμε τον κόσμο που μας βλέπει και μια τηλεόραση που μας βρίζει. Βρίστε μας καλό μας κάνετε, συνεχίστε. Όπως το πάτε, βρίστε μας κάθε μέρα. Ντροπή. Τέλος πάντων. Για αυτό δεν έχω φίλο ούτε έναν…»

Λίγο αργότερα η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, εμφανίστηκε στην εκπομπή και έξαλλη τα έψαλε στους δημοσιογράφους:

«Κύριε Λιάγκα θέλω να πω κάτι γιατί με στεναχωρεί σαν εικόνες που δείξατε προηγουμένως. Ένας άνθρωπος που παίρνει εξιτήριο, είναι καλά και πάει στο σπίτι του, φρόνιμο είναι να μην το ζορίζουμε συναισθηματικά με όλα τα μικρόφωνα στο στόμα του.

Ήταν μεγάλο ζόρι αυτό που γινόταν εκεί, εκείνη τη στιγμή. Νομίζω θα έπρεπε όλοι να το είχαν καταλάβει και να μην έκαναν αυτή την κίνηση.

Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι καλά και πάει στο σπίτι του αλλά δε χρειάζεται να τον πιέζουμε συναισθηματικά, απλά για να βγάλουμε μία είδηση. Είναι ντροπή αυτό ειλικρινά σας το λέω!»

Με τον Γιώργο Λιάγκα να της απαντά: « Κυρία παγώνει έχετε δίκιο είναι απαράδεκτο το είπα και εγώ. Θα μπορούσαν απλά να πάρουν κάποια πλάνα να δείξουμε ότι ο άνθρωπος είναι καλά και να τελειώνει εκεί η φασαρία. Τώρα αυτό με τα μικρόφωνα είναι απαράδεκτο»

Για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα, μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών, ανάμεσα σε αυτές και στο #PrwinoSousou

Για τον Δημήτρη Σταρόβα: «Μιλάω με την Άννα, πάει από το καλό στο καλύτερο, θέλει λίγο χρόνο, είναι μια πολύ ευαίσθητη στιγμή, οπότε προσευχηθείτε να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να φτάσει στην αρχική φάση. Περάσαμε λίγο δύσκολα. Έγιναν όλα ξαφνικά, ξύπνησε το πρώι, ήταν μια χαρά μέχρι τις 10 και 10 και 5, είναι μια ιστορία πολύ παράξενη. Όταν όλα τελειώσουν και σας εξηγήσει το περιστατικό και πώς ακριβώς έγινε δεν θα το πιστέψετε, καταλάθος βρέθηκε η Άννα εκείνη την ώρα εκεί. Ο Θεός την έστειλε από το σχολείο που δουλεύει να πεταχτεί για μισή ώρα στο σπίτι και να…».

«Να πω ότι ο Δημήτρης είναι σε πολύ καλή κατάσταση, και το κέφι του έχει και μια χαρά, απλά δεν πρέπει να κουράζεται όπως έχουν πει και οι γιατροί, οπότε καλό είναι να τον αφήσουμε να ξεκουραστεί, να ανακτήσει τις δυνάμεις του και όταν μπορέσει θα μας τα πει όλα ο ίδιος. Δεν μπορώ να πω ότι δεν πρόσεχε ο Δημήτρης, πρόσεχε, αλλά ήταν με τις μέρες του. Άλλες μέρες πρόσεχε πολύ, άλλες όχι. Εγώ εκεί να σταθώ ότι είναι καλά ο Δημήτρης, είμαστε πολύ χαρούμενη που βγήκε νικητής από όλο αυτό και περιμένουμε να επανέλθει σε όλη τη φυσιολογική πορεία του. Από ό,τι γνωρίζω κάνει λογοθεραπείες», λέει, μιλώντας στο MEGA, ο στενός του φίλος, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος.

Όπως λέει ο ίδιος: «Όταν βρεθήκαμε μιλήσαμε, απλά δεν ήθελα να τον κουράζω, πάνε και μέρες γιατί μετά οι γιατροί μάς είπαν καλύτερα να μη συγκινείται, να μη συναντά πολύ κόσμο. Του φαίνεται σαν ψέμα όλο αυτό. Είναι αισιόδοξος και κάναμε και πολλή πλάκα και χιούμορ και κάναμε και ασκήσεις μουσικές και ανταποκρίθηκε φοβερά».

Για την Άννα Σταθάκη, τη σύντροφο του Δημήτρη Σταρόβα που ήταν συνεχώς στο πλευρό του, λέει:

«Η Άννα είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και είναι πολύ τυχερός ο Δημήτρης που την έχει και στάθηκε σε όλο αυτό και χρειάζεται ξεκούραση και η Άννα πολλή. Θέλω λίγο να ηρεμήσουν οι άνθρωποι γιατί ήταν τόσο καιρό μέσα. Έχω υποσχεθεί, έχουμε μιλήσει με τον Δημήτρη ότι όταν είναι καλύτερα, πάρει λίγο τις δυνάμεις του, να πάμε να παίξουμε κιθάρα μαζί».

Δειτε Επισης

Λαοθάλασσα στην Πάτρα για την Άννα Βίσση - Διέκοψε την συναυλία μετά από αλλεπάλληλες λυποθυμίες
Η Έφη Θώδη από το…«γατοξέρασμα» του Ζαριού στην σκηνή με τη Μαρίνα Σάττι
Αντίνοος Αλμπάνης και Γιώργος Παπαγεωργίου τραγουδούν αγκαλιά το «Δώδεκα» & δίνουν on stage υποσχέσεις
Ο Γιώργος Λιβάνης έκανε πρόταση γάμου στην εγκυμονούσα Ανδρομάχη
O Σάκης Ρουβάς έπαθε εξωστρέφεια - Έκανε τις φωνητικές ασκήσεις του στον δρόμο και έγινε viral
Κυκλοφόρησε το απίθανο videoclip των Coldplay στο μαγικό Ηρώδειο & it feels like I'm falling in love!
Κωνσταντίνος Αργυρός για Ελένη Φουρέιρα: «Κάθε φορά που τη βλέπω, λέω: δεν μπορεί να είναι τόσο καλή»
Οι δώδεκα της Γιαλούσας: Κυριακή στις 21:10 νέο συγκλονιστικό επεισόδιο της εκπομπής #DEFACTO
Σε ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης αποκάλυψε την επιστροφή της σειράς #Giatros
Μπέττυ Μαγγίρα: «Όταν κάτι τελειώνει κάτι νέο αρχίζει, το παλιό μας μαθαίνει»