Η Καίτη Γαρμπή αποθεώνει τον Χρήστο Μάστορα - Το σχόλιο για την μεταμόρφωση σε Στέλιο Καζαντζίδη

«Αυτό το παιδί το αγαπάμε όλοι οι καλλιτέχνες. Είναι από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές, είναι καταπληκτικός, είναι πανέμορφος, έχει μια συγκλονιστική φωνή, χωράει παντού»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Καίτη Γαρμπή, επιστρέφοντας από την Αυστραλία στην οποία είχε πάει για περιοδεία με τον σύζυγο και τον γιο της, Διονύση και Δημήτρη Σχοινά, έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής #ToPrwino

Την τραγουδίστρια συνάντησε η κάμερα της εκπομπής στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», η οποία περιέγραψε τις δύο εβδομάδες που πέρασε στην Αυστραλία, τα 27 χρόνια με τον Διονύση Σχοινά και σχολίασε τον Χρήστο Μάστορα που θα υποδυθεί σε επερχόμενη ταινία τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Αρχικά, η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: «Είμαστε πολύ κουρασμένοι και πολύ ικανοποιημένοι. Είναι μαγικά κάθε φορά που βγαίνουμε εκτός Ελλάδος και βλέπουμε πόσο μας αγαπάνε οι Έλληνες του εξωτερικού. Είναι μεγάλη συγκίνηση και νιώθουμε πολύ μεγάλοι σταρ. Λείπαμε για 2 εβδομάδες».

Για τον σύζυγό της και τα πολλά χρόνια κοινής πορείας τους, η τραγουδίστρια είπε: «Τι να αποδείξουμε, τι να πούμε για τη σχέση μας με τον Διονύση; Έχουν περάσει 27 χρόνια και είμαστε μαζί. Δεν χρειάζεται να λέμε τίποτα. Η στάση ζωής μας όλα αυτά τα χρόνια τα λέει όλα. Ό, τι και να κάνει, ο Διονύσης είναι όμορφος».

Σχετικά με τη μεταμόρφωση του Χρήστου Μάστορα στον Στέλιο Καζαντζίδη, για τις ανάγκες της ταινίας «Υπάρχω», η Καίτη Γαρμπή σχολίασε: «Αυτό το παιδί (ο Χρήστος Μάστορας) το αγαπάνε όλοι. Το αγαπάμε όλοι οι καλλιτέχνες. Είναι από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, είναι καταπληκτικός, είναι πανέμορφος, έχει μια συγκλονιστική φωνή, χωράει παντού. Θα το κάνει, πηγαίνει η φωνή του, θα τα πει ωραία τα τραγούδια του Καζαντζίδη και με τη βοήθεια του σκηνοθέτη θα γίνει τέλειο».

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της, είπε: «Τώρα, δεν ξέρω, δεν μπορώ να φανταστώ τον Χρήστο ως Καζαντζίδη, αλλά λίγο που τον είδα με το μουστάκι, πιστεύω ότι θα τον φέρουν και θα μοιάζει. Από φωνή είναι σίγουρο ότι θα είναι καταπληκτικός».

Δειτε Επισης

Οι celebrities, φόρεσαν τα μαγιό τους και πόζαραν στον καυτό ήλιο
H Ζήνα Κουτσελίνη μιλησε τους τηλεθεατές με λυγμούς: «Οι φωτεινές αγκαλιές σας με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχα»
Σοφία Κουρτίδου & Γιάννης Σεβδικαλής οι νικητές του #J2US: «Αυτό το βραβείο είναι για όσους ζουν στο περιθώριο»
Το δημόσιο μήνυμα στήριξης και αγάπης της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο
Ελένη Μενεγάκη: «Το studio άδειασε, οι καναπέδες σκεπάστηκαν, τα φώτα έσβησαν, μια τελευταία στάση στη θέση μου»
Διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου για την Κατερίνα Τσάβαλου και τον Δημήτρη Στεργίου
Ναταλί Κάκκαβα: «Συναισθηματική κακοποίηση… Όσο δυνατός και αν είσαι, δυστυχώς λυγίζεις»
Ξεσπά ο Νίκος Κακλαμανάκης κατά του Λευτέρη Αυγενάκη: «Είναι καιρός να δούμε τι “κρύβει” μια κάμερα»
Αλέξης Κούγιας: «Αδιανόητο να είναι φυλακή ο Απόστολος Λύτρας. Ο Θέμης Σοφός έχει τη χειρότερη εικόνα»
Ετεοκλής Παύλου: «Οι στίχοι είναι η ιστορία μου, ο μήνας που ήμουν σε κώμα, που ξύπνησα ανάπηρος, που είμαι εδώ»