Στέλιος Ρόκκος: «Είχα εξαφανιστεί συνειδητά έξι χρόνια... Δεν μετάνιωσα ποτέ. Χρηματικά ήταν το πρόβλημα»

Ο Στέλιος Ρόκκος αιφνιδίασε τον Αρναούτογλου: «Όταν με πρωτοείδες με τη Λελέ, της είπες μακριά από αυτόν»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ο Στέλιος Ρόκκος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή #The2NightShow και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με τη σύζυγό του, Λελέ Γκόφα, τα παιδιά τους αλλά και τον λόγο που δε φοβάται να μείνει εκτός "χώρου".

Αρχικά ο δημοφιλής τραγουδιστής αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Λελέ Γκόφα, δηλώνοντας ότι έχουν σκεφτεί να κάνουν μαζί μια τηλεοπτική ταξιδιωτική εκπομπή.

«Έχει συζητηθεί άλλά όχι τόσο σοβαρά όσο θα ήθελα. Αυτό θα με εξιτάρει πάρα πολύ από τη στιγμή που δε θα χάσω το ταξίδι μου. Δηλαδή όταν καταλάβουν κάποιοι ότι δεν έχουμε τον Ρόκκο αλλά έναν τύπο που μπορεί να γράψει καλά με τη Λελέ, ένα ωραίο ζευγάρι που θα ταξιδέψει, αλλά αν με βάλει εμένα να περνάω 15 στροφές από την ίδια στροφή και από το ίδιο δέντρο... Το δεύτερο που ακόμα με φρενάρει είναι ότι στέκονται πολύ σε εμένα και όχι στην ιδέα. Όταν θα νιώσω ότι σε αυτό το πράγμα έχει βρεθεί η κατάλληλη παρέα, το κατάλληλο κανάλι, που πιστεύει σε αυτό, θα το κάνω».

Συνέχισε μάλιστα μιλώντας για τη Λελέ Γκόφα, λέγοντας πως: «Με τη Λελέ είμαστε 14 χρόνια μαζί. Αυτό που της βρήκα θα το πως με δυο κουβέντες. Είναι πολύ σημαντική για εμένα και αυτό το κέρδισε με το χρόνο. Δηλαδή κάθε ώρα που περνάει νιώθεις ότι είναι πολύ σημαντική για εσένα. Έχει μπει και αυτή στο παιχνίδι (σ.σ. με τα ταξίδια). Αυτό που βιώνω εγώ το βιώνει και εκείνη, έμμεσα, και κάποια πράγματα που εγώ δεν μπορώ να διαπραγματευτώ, το βιώνει άμεσα και εγώ έμμεσα».

Στη συνέχεια μίλησε για την περίοδο που είχε αποτραβηχτεί από το χώρο της μουσικής, αρχικά το 2002, επισημαίνοντας πως «Είχα εξαφανιστεί συνειδητά έξι χρόνια. Εξαφανίζομαι όταν νιώθω την ανάγκη ότι θέλω να κάνω άλλα πράγματα. Αυτό που γίνεται για να είσαι στην πρώτη γραμμή, πρέπει να είσαι λίγο πρωταθλητής. Να είσαι ταγμένος. Εμένα μόνο αυτή η λέξη με βγάζει από το παιχνίδι. Αν κάτι το αφήνεις σε αφήνει και αυτό και μετά θέλει τεράστιο αγώνα να ξαναμπείς. Εγώ ύστερα από τόσα χρόνια, δε θέλω τόσο αγώνα, έχω πάρα πολλά τραγούδια, πάρα πολύ υλικό και το κάνω λίγο εκ του ασφαλούς, πια. Τότε που το έκανα ήταν πολύ ρίσκο. Τώρα είμαι σε μια φάση που θέλω να γυρίσω όλο τον κόσμο... Έγραφα τον καιρό που απουσίαζα. Όταν θέλησα να επιστρέψω τα πράγματα είχαν αλλάξει πολύ. Δεν μετάνιωσα ποτέ. Χρηματικά ήταν το πρόβλημα, ζορίστηκα πάρα πολύ» τόνισε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για την επιστροφή του στη μουσική βιομηχανία τα χρόνια της κρίσης, αναφέρθηκε στο τραγούδι του «Έμεινα Εδώ" και την επιτυχία που πρέπει να κυνηγούν οι άνθρωποι. Ο Στέλιος Ρόκκος δήλωσε ότι: «Βγήκε αρχικά το 2004. Έδωσε μια ώθηση στην καινούργια μου προσπάθεια. Πιστεύω στο γραφτό. Με ρωτούν πολλά παιδιά και το μόνο που έχω να τους πω είναι να είναι αληθινοί, να πιστεύουν στο όνειρό τους και ο,τι είναι να γίνει θα γίνει. Υπάρχουν πάρα πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι και για κάποιο λόγο δε γίνονται (γνωστοί). Έχω γνωρίσει πάρα πολλούς, μιλάμε για σπουδαίους τραγουδιστές και μουσικούς και βλέπεις υπάρχει κάτι που δεν τους αφήνει να πάνε εκεί που έχουν ονειρευτεί. Δεν ξέρω για ποιό λόγο».

Ο Στέλιος Ρόκκος ανέφερε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ότι δεν ασχολείται ιδιαίτερα με τις ειδήσεις, επισημαίνοντας πως: «Στεναχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί υπάρχει αυτή η ανθρωποφαγία. Οι ειδήσεις δεν λένε τίποτα καλό και εγώ θέλω η ψυχούλα μου να είναι σε μια καλή ατμόσφαιρα και προσπαθώ να τα αποφεύγω λίγο αυτά, γιατί σε καταβάλουν και σε βάζουν σε μια αρνητικούρα που δεν έχεις ανάγκη. Μπορείς να περάσεις πολύ καλύτερα αν αποτραβηχτείς λίγο. Έμπαινα να δω κάποια θέματα που με ενδιαφέρουν και έβλεπα για τη Euovision, που ήρθαμε ενδέκατοι. Και; Έπεσαν να κατακρεουργήσουν αυτό το υπέροχο πλάσμα, το υπέροχο κορίτσι με την υπέροχη φωνή, επειδή ήρθαμε ενδέκατοι. Κι δεν έχουμε μούτρα να βγούμε στις Βρυξέλλες και Παρίσι. Τρελό! Κάπως έτσι τα παίρνω και δε θέλω να με παίρνει από κάτω. Υπάρχει πολλή ανθρωποφαγία. Ας ηρεμήσουμε λίγο γιατί ψάχνουμε να βρούμε κάτι κακό για να μας κάνει να νιώσουμε καλύτεροι» διαμήνυσε ο τραγουδιστής.

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε για τη σύζυγό του, Λελέ και την κουβέντα που της είχε πει ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1, ο οποίος τη γνωρίζει από πολύ παλιά,  όταν γνώρισε τον Στέλιο Ρόκκο.

«Όταν με πρωτοείδες με τη Λελέ και αυτήν κοιτούσες πρώτα, της είπες μακριά από αυτόν ή πρόσεχε με αυτόν ή μη σε ξαναδώ με αυτόν» ανέφερε ο Στέλιος Ρόκκος με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να ξαφνιάζεται και να απαντά:

«Με τη Λελέ μεγαλώσαμε στη Χαλκιδική. Ήταν κορίτσια μικρότερα από εμάς, πολύ γλυκά και τα είχαμε με πολλή αγάπη. Οπότε την είδα… Το ίδιο θα έλεγες κι εσύ ότι πρόσεχε κι έχε το νου σου. Πόσα χρόνια είστε μαζί;»

«Μου αρέσει που απαντάς σοβαρά. Με τη Λελέ είμαστε 14 χρόνια μαζί. Αυτό που βρήκα είναι ότι είναι πολύ σημαντική για εμένα και το κατέκτησε με τον καιρό» είπε στη συνέχεια με τρυφερότητα για τη σύζυγό του ο Στέλιος Ρόκκος.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»