Ελεονώρα Μελέτη: «Αν είχα τη δυνατότητα, θα ήθελα πολύ ένα γεύμα με τον Χριστό, έχω πολλά να συζητήσω»

«Η μία σίγουρα θα είναι η Oprah, θέλω πάρα πολύ να τη γνωρίσω. Η άλλη θα ήταν η Michelle Obama»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

H Eλεονώρα Μελέτη, με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές 2024 με τη Νέα Δημοκρατία, μίλησε στο MAD TV. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε στις πιο ιδιαίτερες ερωτήσεις, με τον δικό της μοναδικό τρόπο. 

Η Ελεονώρα Μελέτη θυμήθηκε την πιο άβολη τηλεοπτική της στιγμή όταν την έπιασε νευρικό γέλιο, όσο παρουσίαζε δελτίο ειδήσεων ενώ στη συνέχεια αιφνιδίασε με την απάντησή της για το γεύμα που θα ήθελε να έχει με τον… Χριστό. 

Ποιο είναι το πιο ντροπιαστικό πράγμα που σας έχει συμβεί δημόσια;

Έλεγα κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Star και την ώρα προβολής ενός βίντεο κάναμε πλάκα με τους ανθρώπους του κοντρόλ και του πλατό και με πιάνει νευρικό γέλιο. Βγαίνω στο επόμενο on και ενώ ξεκινάω να λέω την πρόταση, ξεσπάω σε γέλια. Ένιωσα τέτοια ντροπή και είπα να ρίξουν ένα βίντεο. Επέστρεψα μετά κατάχλωμη και ζητώντας συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό.

Εάν θα μπορούσατε να βγείτε για φαγητό με τρεις ανθρώπους εν ζωή ή όχι, ποιοι θα ήταν αυτοί;

Η μία σίγουρα θα είναι η Oprah, θέλω πάρα πολύ να τη γνωρίσω. Είχαμε φτάσει στο παρά τσακ για να της κάνω μια συνέντευξη, αλλά τελικά ακυρώθηκε τελευταία στιγμή. Η άλλη θα ήταν η Michelle Obama και θα ήθελα πολύ να κάνω ένα γεύμα με τον Χριστό. Θα είχα πολλά να συζητήσω μαζί του.

Η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενήθηκε και στο #StarBreakfastκαι μίλησε στην Ελένη Χατζίδου και στον Ετεοκλή Παύλου για την υποψηφιότητά της με τη Νέα Δημοκρατία στις Ευρωεκλογές.

«Δε θα γυρίσω την πλάτη μου σε κανέναν και σε τίποτα, ακόμα και αυτοί που επιλέγουν να λένε ότι είμαι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο, επομένως από πού και ως πού να πάω στην Ευρωβουλή… Δε θα γυρίσω την πλάτη μου στην τηλεοπτική μου ταυτότητα γιατί την έχω αγκαλιάσει και την αγαπώ. Είμαι και δημοσιογράφος και μητέρα, έχω υπάρξει καθηγήτρια γαλλικών… Είμαι ευγνώμων γι’ αυτά που έχω ζήσει» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε: «Εγώ δεν νιώθω ότι είμαι ένα τηλεοπτικό πρόσωπο που εμπλέκεται στην πολιτική, νιώθω ότι είμαι δημοσιογράφος που έχει κάνει μία αρκετά μεγάλη καριέρα που ούτως ή άλλως έχει εμπλακεί στα κοινά ως πολιτικό ον που οφείλουμε όλοι να είμαστε. Μου δίνεται η ευκαιρία αυτή την προσπάθεια να τη μεταφέρω σε έναν πιο επίσημο φορέα κι αν ο κόσμος με εμπιστευτεί, να μπορέσουμε να κάνουμε διεκδικήσεις για μεταρρυθμίσεις και για πρόσκαιρες λύσεις.

Συνεργάζομαι με ιδρύματα και φορείς. Υπάρχουν ανάγκες, παίρνω τηλέφωνο και λέω: θα θέλατε να γίνετε δωρητής και να κάνετε μία δωρεά σε αυτό το ίδρυμα; Παίρνω έναν υπουργό που μπορεί να λύσει κάτι και να κάνει μία παρέμβαση. Αυτά είναι πρόσκαιρες λύσεις. Λύνονται με πάρα πολλή ανταπόκριση. Έχω μεταφέρει ζητήματα του κόσμου που μου έχουν στείλει σε προσωπικό μήνυμα σε υπουργούς, με τελευταίο παράδειγμα τη Δόμνα Μιχαηλίδου. Έλυσε το ζήτημα που είχε προκύψει σε ένα σχολείο μέσα σε λίγη ώρα. Οπότε δε νιώθω ότι κάνω κάτι διαφορετικό. Πολιτικά όντα είμαστε όλοι».

«Στοχοποιούνται μόνο τα τηλεοπτικά πρόσωπα που εμπλέκονται με την πολιτική. Είναι λάθος σκεπτικό. Ακούω ότι τα τηλεοπτικά πρόσωπα δεν έχουν πολιτική ιδιοσυγκρασία, άρα με αυτήν την νοοτροπία να μην κατεβαίνουν ούτε οι αθλητές, ούτε οι καλλιτέχνες γιατί κι αυτοί με την ίδια σκέψη δεν έχουν πολιτική ιδιοσυγκρασία. Αυτό είναι ένα πρίσμα πολύ άδικο το οποίο καταλαβαίνω ότι εξυπηρετεί πολιτικές σκοπιμότητες και εργαλειοποιείται από πολλούς. Το επιχείρημα της αναγνωρισιμότητας είναι δίκοπο μαχαίρι αυτή τη στιγμή» συμπλήρωσε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»