Ματίνα Νικολάου: «Χώρισα με τον άνδρα μου, είχα πολύ μεγάλη βοήθεια και οικονομική από γονείς & φίλους»

«Υπήρξαν δύσκολες φάσεις της ζωής μου που δεν τα κατάφερνα οικονομικά, οπότε είχε και οικονομική βοήθεια από φίλους»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ματίνα Νικολάου βρέθηκε καλεσμένη στο #Στούντιο4 μιλώντας για την πορεία της στην υποκριτική, την μητρότητα και τις δύσκολες στιγμές της.

Η γνωστή ηθοποιός αναφερόμενη στο διάστημα που ακολούθησε μετά τον χωρισμό της, εξομολογήθηκε πως είχε οικονομικές δυσκολίες λαμβάνοντας βοήθεια από αγαπημένα πρόσωπα που βρίσκονται δίπλα της. 

«Χώρισα με τον άνδρα μου, είχα πάρα πολύ μεγάλη βοήθεια από τους γονείς μου, τους φίλους μου. Υπήρξαν δύσκολες φάσεις της ζωής μου που δεν τα κατάφερνα οικονομικά, οπότε είχε και οικονομική βοήθεια από φίλους», είπε η Ματίνα Νικολάου.

Ενώ πρόσθεσε: «Δεν ήταν καθόλου εύκολο να το ζητάς αυτό. Όταν υπάρχουν πραγματικές φιλίες μπορεί να συμβεί χωρίς να είναι τίποτα φοβερό. Όταν έχεις την ευκαιρία να ανταποδώσεις με έναν  άλλον τρόπο στον άλλον, νομίζω το έχω κάνει και είμαι χαρούμενη γι’ αυτό», είπε η Ματίνα Νικολάου.

Ενώ κατέληξε: «Είμαι τυχερή, βρέθηκαν άνθρωποι δίπλα μου που με βοήθησαν πάρα πολύ», είπε η Ματίνα Νικολάου.

Η Ματίνα Νικολάου μίλησε για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι κι αν θα ήθελε να συνεργαστούν ξανά στο νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα.

«Δεν με απασχολούσαν τα νούμερα τηλεθέασης, δεν στεκόμουν εκεί. Το ίδιο χαιρόμουν την ώρα της δουλειάς είτε κάναμε νούμερα ή όχι. Λειτουργούσα σαν ηθοποιός. Αντιλαμβανόμουν και την αγωνία του Νίκου, το αποτέλεσμα που έχει η εκπομπή να είναι όμορφο. Δεν πιστεύω ότι επηρεαζόταν από τα νούμερα. Αν επηρεαζόταν δεν το έδειχνε. Όταν άρχισα να καταλαβαίνω ότι τα νούμερα δεν είναι κάτι ενδεικτικό, έλεγα “χάλια είναι έτσι κι αλλιώς”, εμείς ας κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Πήγαμε και διακοπές μαζί, κάνουμε πράγματα μαζί. Στην αρχή μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, μετά μπορεί να μην μιλούσαμε μια μέρα, τώρα είμαστε κάπου στο ενδιάμεσο» είπε η Ματίνα Νικολάου.

«εν το γνωρίζω αυτό (σ.σ. αν θα συνεργαστούμε), ακούγεται πολύ. Δεν ξέρω τι θα αποφασίσει εν τέλει ο Νίκος, περιμένω και εγώ. Είναι μια συνταγή πετυχημένη. Υπάρχουν πράγματα που θα συζητηθούν αλλά είμαι θετική να το τολμήσουμε πάλι. Μου έγινε μία πρόταση για μια εκπομπή που αποφάσισα να μην την κάνω γιατί ήταν πολύ κοντά σε αυτό, δεν ήθελα να κάνω κάτι παρόμοιο. Ήθελα να κάνω θέατρο, έκανα μια όμορφη παράσταση τον χειμώνα. Ασχολήθηκα πολύ με αυτό, με ηρέμησε. Κάπου πρέπει να βρίσκεται μια μέση λύση κι αυτό προσπαθώ. Προσπαθώ να βρω να είμαι οικονομικά καλυμμένη, να έχω χρόνο με το παιδί. Να έχω χρόνο με τον εαυτό μου, να κοιμάμαι σωστά. Τα καταφέρνω αλλά κάτι θυσιάζεις» πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»