Έτσι είπε στους γονείς του ο Στέφανος Κασσελάκης ότι είναι gay: «Η αντίδραση της μητέρας μου δεν ήταν καλή»

Η απίστευτη φάρσα στον Τάιλερ Μάκμπεθ και η αντίδρασή του: «Δεν είναι καν αστείο» - «Για χρόνια προσευχόμουν στον Όσιο Δαυίδ να μην είμαι gay»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Τον Στέφανο Κασσελάκη υποδέχτηκε ο Fipster στην διαδικτυακή εκπομπή «Θάρρος ή Αλήθεια» στο Youtube.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει ποια ήταν η αντίδραση των γονιών, όταν τους ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πω στους γονείς μου για τη σεξουαλική μου ταυτότητα. Γενικά δεν είχα σχέση αποδοχής με τους γονείς μου, γιατί έχω υπάρξει ανεξάρτητος από τα 14 μου, ήμουν και οικονομικά ανεξάρτητος. Δεν είχα στο μυαλό μου να πάρω την άδεια των γονιών μου για κάτι. Αυτό που πέρασε από το μυαλό μου ήταν ότι δεν ήθελα να τους φορτώσω με ένα βάρος παραπάνω», είπε αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και συνέχισε: «Ήταν τα γενέθλια του πατέρα μου και γινόταν 70 χρονών. Εκεί που ήμασταν λοιπόν στο τραπέζι ο πατέρας μου ήταν λίγο εκνευρισμένος με κάποια δικά μου επιχειρηματικά προβλήματα και έτσι βγήκε έξω να ξεθυμάνει. Όταν ο πατέρας μου βγήκε έξω εγώ μίλησα στη μητέρα μου για αυτό και της είπαν και “αν η σχέση μου είναι με αγόρι;”. Η αντίδραση της δεν ήτανε και η καλύτερη. Δεν της είπα ότι υπήρχε άνθρωπος στη ζωή μου, μίλησα υποθετικά. Τότε είχα γνωρίσει μόλις τον Τάιλερ και ήξερα ότι δεν ήθελα να τον χάσω. Όταν βρεις ένα άτομο με το οποίο δεν μπορείς να φανταστείς ότι δεν θα περάσετε μαζί την υπόλοιπη ζωή σας, είναι πολύ σπάνιο. Δεν ελέγχεις το πώς αρχίζει αυτό».

«Είχα ζητήσει από την μητέρα μου να μην μιλήσει στον πατέρα μου, καθώς ήταν κάτι για το οποίο ήθελα να του μιλήσω εγώ. Ένα μήνα μετά πήγα στην Κρήτη για να τους δω. Η μητέρα μου το είχε πει στον πατέρα μου επιτόπου αλλά μου το είχαν κρύψει. Ήταν μια έκπληξη για εκείνους, αν και η μητέρα μου είχε κάποιες ενδείξεις. Πριν τον Τάιλερ μου είχε βγει η ερωτική επιθυμία προς αλλά αγόρια, αλλά το καταπίεζα για τουλάχιστον 15 χρόνια», κατέληξε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Παράλληλα εξομολογήθηκε ότι «για χρόνια προσευχόμουν στον Όσιο Δαυίδ να μην είμαι gay» για να προσθέσει ότι «θα έλεγα στον μικρό Στέφανο να μην το καταπιέζει και να είναι λιγότερο ενοχικός».

Σύμφωνα με τον ίδιο «ο μικρός Στέφανος θα ήταν περήφανος», ενώ συμπλήρωσε ότι «από τα 36 μου μέχρι το τέλος θα έχω έναν κοινωνικό ρόλο, ακτιβιστικό ρόλο στην Ελλάδα».

H διαμάχη Μπάρκα-Καινούργιου, ο Ρουβάς, η Φουρέιρα

Στον Στέφανο Κασσελάκη έγιναν και ερωτήσεις για τη σόου μπίζνες. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε να γνωρίζει τον λόγο που χάλασε η σχέση της Δανάης Μπάρκα με την Κατερίνα Καινούργιου απαντώντας «ο Φίλιππος που είναι φίλος μου». Επίσης γνώριζε το όνομα του πελεκάνου στη Μύκονο και το μικρό όνομα της πρώην συζύγου του Γιώργου Λιάγκα ενώ σχολίασε «μου αναμοχλεύεις εφιάλτες» για τον Άδωνι Γεωργιάδη όταν ρωτήθηκε για το παρατσούκλι του από την Ευγενία Μανωλίδου.

Ερωτηθείς σχετικά απάντησε ότι «νιώθω άβολα όταν μου φιλάνε το χέρι. Είναι ένα πράγμα τύπου είσαι η ελπίδα μας. Ποτέ μην φιλάτε το χέρι πολιτικού» ενώ στην ερώτηση αν η εξωτερική του εμφάνιση τον βοήθησε, απάντησε «είμαι ταπεινός. Θεωρείς ότι είμαι εντυπωσιακός άνδρας; Σε παρακαλώ, είμαι πιασμένος».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη συνέχεια είπε ότι αν ήθελε να ανοίξει επιχείρηση με κάποιον θα διάλεγε τον Σάκη Ρουβά, θα αναζητούσε παρηγοριά από την Ελένη Φουρέιρα και θα απόφευγε στον δρόμο τον Κωνσταντίνο Αργυρό «γιατί τον βλέπω εκτός και δεν έχω ανάγκη να τον δω και στον δρόμο».

Τα μπουζούκια, ο Κουτσούμπας και η Τούνη

Διάλεξε, επίσης, να βρεθεί αποκλεισμένος σε ένα νησί με τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα «που είπε "πού το βρήκατε αυτό το φιντάνι;". Έχει εξαιρετικό χιούμορ και ξέρει αρκετά πράγματα». Για να πάει στα μπουζούκια διάλεξε τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη «για να δει ο κόσμος πόσο πιο λαϊκός είμαι από εκείνον» και για ποδόσφαιρο με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, «γιατί έτσι δεν θα υποχρεωνόμαστε να μιλήσουμε πολύ».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να κάνει ghosting στον Γιώργο Λιάγκα, να πάρει ερωτικές συμβουλές από την Ιωάννα Τούνη και να κάνει βίντεο TIk Tok με την Κατερίνα Καινούργιου γιατί «θα περνούσαμε καλά γιατί είναι καλός άνθρωπος».

Είπε, επίσης, ότι θα διάλεγε τον Χριστόφορο Παπακαλίατη για συγκατοίκηση γιατί «τον έχω δει και στο Maestro, είναι καλός στο μέσα», να πάρει δανεικά από τον Snik και να βάλει στους στενούς στο Instagram τη Μαρίνα Σάττι για την οποία είπε ότι «πάμε μαζί γυμναστήριο από πριν κάνει τις πρόβες και είναι πολύ καλό παιδί».

Τα δύο πράγματα για τα οποία έχει μετανιώσει

Όσο για όσα έχει μετανιώσει, αναφέρθηκε σε δύο πράγματα: «που δεν μπόρεσα να μεταφράσω τον όρο ψευδοκράτος κατά την προεκλογική περίοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ» και «αυτό που είπα χαλαρά στον Θεοδωράκη ότι θέλουμε δύο αγόρια, δεν ήθελα να προσβάλω τις γυναίκες, δεν εκφράζει αυτό που είμαι».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να κάνει φάρσα στον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ.

Λίγο πριν τηλεφωνήσει στον Τάιλερ Μάκμπεθ, ο Στέφανος Κασσελάκης εξέφρασε την ενόχλησή του για κάποιες φήμες που είχαν κυκλοφορήσει: «Με τσάντισε όταν βγήκε η φήμη στα κανάλια ότι είχαν προσκαλέσει τον Τάιλερ για να πάει στο Survivor. Ο Τάιλερ είναι επιστήμονας, έχει εργαστεί πάρα πολύ και σκληρά στη ζωή του, έχει σπουδές υψηλού επιπέδου, θέλει να προσφέρει στο υγειονομικό κομμάτι της χώρας μας και να εργαλειοποιεί κάποιος το όνομά του και να διαφημίζει την εκπομπή του, δεν είναι ωραίο πράγμα».

Όταν ο Στέφανος Κασσελάκης κάλεσε τον Τάιλερ για να του πει ότι δέχτηκε πρόταση από το Mega για πρωινή εκπομπή, η αντίδραση του συντρόφου του δεν ήταν και πολύ… θετική.

«Όχι, σε καμιά περίπτωση. Δεν είναι καν αστείο, το ξέρεις ότι τα μισώ αυτά» απάντησε ο Τάιλερ Μάκμπεθ.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»