Ο Λούκας Γιώρκας περιγράφει την πρωτότυπη πρόταση γάμου στην σύζυγό του, Βασιλική Σαλαμπάση

Ο τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον γάμο του με την Βασιλική Σαλαμπάση, αλλά αποκάλυψε τον πρωτότυπο τρόπο με τον οποίο της ζήτησε να γίνει γυναίκα του

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε καλεσμένος ο Λούκας Γιώρκας,

«Καλέσαμε το χωριό όλο, ήταν ανοιχτός γάμος. Αν παντρευόμουν πριν μερικά χρόνια ήταν πολύ πιθανό να με άγχωνε ένας ανοιχτός γάμος, πια όχι. Ήταν μία στιγμή χαράς που τη βιώσαμε έτσι, ανεπιτήδευτα, χωρίς σκηνοθεσίες και φρου- φρου και βεγγαλικά. Ήταν ένα ελληνικό παραδοσιακό γλέντι που λέμε. Περάσαμε πολύ ωραία, ήταν μία στιγμή που είχαμε όλους τους φίλους μας μαζί μας. Έχω πολλούς φίλους, ήταν από τις λίγες φορές που τους μάζεψα όλους και περάσαμε πολύ ωραία.

Έχω πολλές στιγμές που κρατάω από τη μέρα εκείνη και από την ώρα του μυστηρίου και από την ώρα του γλεντιού. Στο μυστήριο ας πούμε, τον γάμο ήρθε και τον τέλεσε ο πνευματικός μου που ήταν στην Πάτρα. Ήρθε από την Πάτρα για τον γάμο. Όταν τον είδα να βγαίνει από την Ωραία Πύλη για να ξεκινήσει το μυστήριο και εγώ και η σύζυγός μου ταρακουνηθήκαμε, συγκινηθήκαμε πολύ», είπε αρχικά ο Λούκας Γιώρκας.

Όσον αφορά την πρόταση γάμου που έκανε στη σύζυγό του, Βασιλική Σαλαμπάση, ο Λούκας Γιώρκας ανέφερε: «Ήταν μετά την Ανάσταση, έξω από την εκκλησία. Η πρόταση γάμου έγινε στην έδρα της, στο χωριό της. Κέρδισα στην έδρα της. Ήταν η πρώτη φορά που επισκεπτόμουν το Διδυμότειχο και είπα να πάμε όπως πρέπει, να ζητήσω το χέρι της νύφης. Διδυμότειχο με Κύπρο είναι τα δύο άκρα. Γνωριστήκαμε στη Θεσσαλονίκη μέσα από μία κοινή γνωστή, έδεσε το γλυκό από την πρώτη στιγμή».

Ο τραγουδιστής μίλησε στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά για την πορεία του στη μουσική, ενώ δεν παρέλειψε να μοιραστεί και άγνωστα, αστεία περιστατικά που έχει ζήσει σε live εμφανίσεις του στο παρελθόν.

«Υπάρχει διαφορά στο άγχος, το δημιουργικό πριν βγεις στη σκηνή και το άλλο που είναι πιο καταπιεστικό, δεν είναι ωραίο εκείνο. Όλο αυτό ξεκίνησε όταν έλαβα μέρος στο X-Factor, που ήταν το πρώτο που γινόταν τότε στην Ελλάδα και είχε μεγάλη προβολή», δηλώνει ο Λούκας Γιώρκας.

«Ήμουν 22 χρονών και μέσα σε ένα 5μηνο άλλαξε όλη μου η ζωή. Εμένα το ζητούμενό μου δεν ήταν όμως να γίνω διάσημος αλλά τραγουδιστής. Άρχισαν να ενδιαφέρονται για μένα χωρίς λόγο, έτσι ένιωσα. Δεν μου αρέσει η έκθεση», παραδέχεται στη συνέχεια ο τραγουδιστής.

«Το X-Factor σίγουρα μου έδωσε ένα βήμα και μια ώθηση. Σήμερα όμως αν με ρωτήσει ένα νέο παιδί, θα του πω να μην πάει σε κάποιο μουσικό talent show. Πλέον είναι όλα τηλεοπτικά talent show και όχι μουσικά. Τώρα έχουν γίνει λίγο πιο «κριτικοκεντρικά» και τα παιδιά περνάνε έτσι, πλέον το ενδιαφέρον εστιάζει στις σχέσεις των κριτών», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Λούκας Γιώρκας.

«Το πιο ακραίο που μου έχει τύχει σε συναυλία είναι να τραγουδάω και να μου τραβάνε από κάτω τα κορίτσια το κορδόνι από το παπούτσι. Έσκισα το πουκάμισό μου από τα νεύρα μου και μετά μου έφερναν κομματάκια από το ρούχο για να τους υπογράψω επάνω αυτόγραφο», περιγράφει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Λούκας Γιώρκας.

Δειτε Επισης

Νίκος Κακλαμανάκης για Λευτέρη Αυγενάκη: «Δεν έπεσα από τα σύννεφα, ήξερα πώς συμπεριφέρεται ο συγκεκριμένος»
Σοκάρει η συγγραφέας Φωτεινή Σκανδάλη - Καταγγέλλει βάναυση κακοποίηση από πρώην σύντροφό της
Κατερίνα Καραβάτου: «Μετά από 20 χρόνια, ίσως να μην ξέρουν το μέγεθος των δυσκολιών που έχω περάσει»
Άλλη μια φορά που η Μαίρη Συνατσάκη τοποθετείται ξεκάθα για τη σκληρή επικαιρότητα
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Ο θάνατος του μπαμπά μου, μου έκανε καλό σε πολλά πράγματα»
Συγκινεί η Πέγκυ Τρικαλιώτη με την ανάρτηση για τα 12α γενέθλια της κόρης της
Ελεονώρα Μελέτη: «Αυτό που λένε: πού πάει η τηλεπερσόνα στη Βουλή, δεν εκθέτει εμένα, αλλά τους ίδιους»
Μάρκος Σεφερλής: «Υπήρξαν στιγμές που πόνεσα, τα πράγματα δεν έγιναν όπως ήθελα, πιεστήκαμε οικογενειακώς»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Αυτό είναι κακοποιητική και υποκριτική τηλεόραση. Είναι εμπορευματοποίηση του μίσους»
Απορρίφθηκε η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Γιώργου Μαζωνάκη προς την αδελφή του, Βάσω