«Λύγισε» on air ο Λάκης Λαζόπουλος: Η αναφορά στη μητέρα του και στην σύζυγο του Τασούλα που «έφυγαν»

«Δένομαι με τις αναμνήσεις, στο σπίτι μου, στη Λάρισα, νιώθω ασφάλεια. Ότι κυνηγητό κι αν φάω, απ’ οτιδήποτε, αν πήγαινα στο κρεβάτι των γονιών μου, θα ηρεμούσα τελείως», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή #PrwinoSousou και την Ελένη Τσολάκη παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε, με αφορμή την παράσταση που δίνει απόψε στο Christmas Theater, ενώ συγκινημένος τόνισε πως την αφιερώνει στους εκλιπόντες, τη μητέρα του, τη γυναίκα του, και μια φίλη του που έφυγε από κορωνοϊό.

«Η σχέση μου με τον αδερφό μου δεν ήταν εύκολη, έχουμε σκοτωθεί πολλές φορές στη δουλειά, αλλά πάντα τα ξαναβρίσκουμε. Δεν σκέφτηκα ποτέ να χωρίσουν οι επαγγελματικοί μας δρόμοι, δεν μπορώ να κάνω το Τσαντίρι χωρίς αυτόν. Έχω υποχρέωση στην οικογένειά μου και στους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα μου.

Δένομαι με τις αναμνήσεις, στο σπίτι μου, στη Λάρισα, νιώθω ασφάλεια. Ότι κυνηγητό κι αν φάω, απ’ οτιδήποτε, αν πήγαινα στο κρεβάτι των γονιών μου, θα ηρεμούσα τελείως. Νιώθω ασφαλής εκεί μέσα, σαν να μην με επηρεάζει τίποτα. Το ησυχαστήριό μου τώρα είναι η Πάρος», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Κλείνοντας, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε συγκινημένος: «Αυτή την παράσταση την αφιερώνω στους εκλιπόντες… Στη μητέρα μου, στη γυναίκα μου και σε μια φίλη και συμφοιτήτριά μου που “έφυγε” την περίοδο του covid».

Για το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» στο θέατρο

«Δεν περιγράφεται το άγχος μου. Είναι το άγχος ότι έχουμε αρκετά χρόνια να βρεθούμε με το κοινό και μέσα σε αυτά έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Δεν ξέρεις που θα τους πιάσεις πάλι!», δήλωσε αρχικά ο Λάκης Λαζόπουλος και συνέχισε:

«Δεν ξέρω τι με έκανε να επιστρέψω. Συζητάγαμε να κάνουμε κάτι εδώ κι εγώ είπα ότι αν είναι να κάνουμε κάτι, να είναι ένα Τσαντίρι που το γνωρίζω καλά και μπορώ να το φτιάξω μόνος μου».

Για επιστροφή στην Tv:

«Η πρόταση για να επιστρέψω στην τηλεόραση πάει κι έρχεται. Θα πρέπει να διασφαλίσω απόλυτα ότι δεν θα μπορεί να παρέμβει κανείς στη σάτιρά μου. Δεν θέλω “λευκή επιταγή”, κανονική θέλω. Όριο στη σάτιρα δεν υπάρχει», ξεκαθάρισε σχετικά με το τηλεοπτικό του μέλλον.

«Το ότι η παράσταση δεν θα παιχτεί στην τηλεόραση με κάνει να αισθάνομαι ελεύθερος», δήλωσε.

«Την αλήθεια μου τη λέω, ούτε την αλλάζω, ούτε τη μεταποιώ. Άλλο να αλλάζεις μόνος σου κι άλλο για να πετύχεις κάτι. Δεν μου αρέσει η αλλαγή δια του περιστρόφου», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος μεταξύ άλλων.

Σε ερώτηση για το αν νιώθει ότι έχει αδικηθεί, απάντησε: «Δεν θα το έλεγα. Έχω αγαπηθεί από τον κόσμο και τους χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη. Έχουν δικαίωμα να θυμώσουν, να νευριάσουν και σιγά σιγά να με αγκαλιάσουν. Ο κόσμος μου λέει τις ιστορίες τους και με εμπιστεύεται απόλυτα».

«Ολοκληρώνω την τηλεοπτική μου σειρά, από τον Οκτώβρη θα έχουμε καλά νέα», αποκάλυψε, ενώ για το Maestro και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη απάντησε: «Είναι παιδί ακόμα για εμένα, χαίρομαι για την πορεία του».

Αναφορικά με την τηλεόραση δήλωσε: «Δεν βλέπω τηλεόραση, ούτε έβλεπα, παρά μόνο αποσπάσματα. Δεν ήταν ποτέ το αγαπημένο μου. Η τηλεόραση εγκλωβίστηκε γιατί υπάρχει μια αποσιώπηση σχεδόν όλων των πραγμάτων. Η αυτοαναφορικότητα οφείλεται στην ομοιογένειά της, δεν υπάρχει τίποτα καλό να πει. Αυτή η νέα εχθρότητα οφείλεται στην πανδημία, πολλά νεύρα και ψεύτικη χαρά».

Για τα σχόλια που έχουν γίνει στην τηλεόραση για εκείνος: «Δεν με επηρεάζουν. Αναγκαστικά συμβαίνει αυτό. Η ζωή σε βαζει σε έναν ρόλο και σου λέει προχώρα. Δεν γίνεται να κανονίσεις τα πάντα, ούτε να αλλάξεις πόρτα πόρτα την άποψη του κόσμου για εσένα. Υπήρξαν φορές που έχουν ξεπεραστεί τα προσωπικά όρια, αλλά δεν δίνω σημασία».

Ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Στέφανο Κασσελάκη, την πολιτική και τα Τέμπη

«Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι καινούργιος στην πολιτική σκηνή, ο χρόνος θα δείξει αν θα καταφέρει να πραγματοποιήσει όλα όσα λέει, ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος για τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: Δεν είναι κακό ότι αναγνωρίσιμοι άνθρωποι παίρνουν μέρος στα ευρωψηφοδέλτια, η πολιτική δεν είναι επάγγελμα».

Τέλος, αναφέρθηκε στην τραγωδία των Τεμπών λέγοντας πώς «οι απαντήσεις δεν θα έρθουν ποτέ, σε αυτές υποκρύπτεται κάτι πολύ σοβαρό»

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»