Η Ναταλί Κάκκαβα ξέσπασε on air σε δάκρυα: «Υπήρχαν κλίκες και άνθρωποι που δεν με ήθελαν»

Η Ναταλί Κάκκαβα καταγγέλλει τον δήμαρχο Σαρωνικού: «Από την πρώτη μέρα βίωσα συναισθηματική κακοποίηση. Με συγχωρείτε, δεν είμαι καλά, είμαι πολύ φορτισμένη» - Εξερράγη ο Γρηγόρης Γκουντάρας

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Η Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή #SuperΚατερίνα για να μιλήσει ανοιχτά για την παραίτησή της από τον Δήμο Σαρωνικού.

Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην αντιδήμαρχος της περιοχής ενεπλάκη ξεκαθάρισε τι ακριβώς συνέβη με τον Δήμαρχο, Δημήτρη Παπαχρήστου, καταγγέλλοντας συναισθηματική κακοποίηση.

Η εκπομπή επικοινώνησε μαζί του για να φιλοξενηθεί και η δική του άποψη, όμως, δεν κατάφεραν να τον βρουν. Σύμφωνα με τη γραμματεία του Δημάρχου, που επικοινώνησε με τη #SuperΚατερίνα κατά τη διάρκεια του ζωντανού προγράμματος, βρισκόταν σε σύσκεψη και δεν μπορούσε να τοποθετηθεί.

Τη δική της απάντηση στο επίσημο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστου, δίνει η Ναταλί Κάκκαβα. Η γνωστή παρουσιάστρια και πρώην αντιδήμαρχος της περιοχής ενεπλάκη σε μία διαμάχη με τη δημοτική αρχή, η οποία τα τελευταία 24ωρα έχει πάρει διαστάσεις στα Μέσα, και θέλησε μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

«Είναι δεδομένη η αγάπη που τρέφω στην τρίτη ηλικία, είναι άτομα που ξέρω πόσο δοτικά είναι και θα υπερασπίζομαι πάντα τα δικαιώματά τους. Εγώ ήμουν κάθε βδομάδα μαζί τους, κάναμε δραστηριότητες, γυμναστική, μαθήματα κομμωτικής, μακιγιάζ και μου έλεγαν ότι θέλουν να εκλέξουν τον εκπρόσωπό τους οι ίδιοι. Εγώ είμαι πάντα με τους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους», είπε αρχικά η Ναταλί Κάκκαβα.

«Εγώ είμαι πάντα με τον κόσμο, με τους δημότες που με τίμησαν με τη ψήφο τους και μου έκαναν την τιμή να δοκιμαστώ σε κάτι που αγάπησα πολύ στην πορεία. Ήμουν εκεί όλες τις ώρες, άφησα την οικογένειά μου και ήμουν ευτυχισμένη όταν ήμουν με τον κόσμο. Θέτω τον εαυτό μου στην κρίση όλων. Α; βρεθεί ένας να μου προσάψει κάποιο περιστατικό αγένειας. Εγώ τον πίστευα από την αρχή ότι μπορεί να φέρει την αλλαγή στον Δήμο, αρνήθηκα την πρόταση από το ΟΡΕΝ πέρσι για να είμαι δίπλα του», περιγράφει η παρουσιάστρια.

«Με συγχωρείτε, δεν είμαι καλά, είμαι πολύ φορτισμένη», είπε λίγο νωρίτερα με τρεμάμενη φωνή.

Αμέσως μετά ο Γρηγόρης Γκουντάρας εξερράγη. Όπως ειπώθηκε, ο Δήμαρχος πήρε το Σαββατοκύριακο τηλέφωνο την Ναταλί και εκείνη έτρεμε.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Στο πλευρό της διαρκώς ο σύζυγός της, Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος περιέγραψε τη στιγμή που ο Δημήτρης Παπαχρήστου ενημερώθηκε για την απόφαση της Ναταλί Κάκκαβα καλώντας τη στο τηλέφωνο.

«Χτυπάει το τηλέφωνο και η Ναταλί τρέμει, το καταλαβαίνετε…  μου έλεγε τρέμοντας: "Σήκωσέ το Γρηγόρη” και ήταν άνθρωποι μπροστά. Το σήκωσα εγώ και μου λέει: “πριν κάτι οτιδήποτε η Ναταλί θέλω να μιλήσουμε”. Ευτυχώς που ήταν και άλλοι μπροστά και δεν με πήρε», είπε ξεσπώντας ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Ξέρω πολύ καλά γιατί τα έκανε αυτά. Ντροπή του γιατί τον στήριξα και να θυμηθεί τι έκανε στο σπίτι μου όταν ήρθε και με ρωτάγανε τα παιδιά», είπε όλο νόημα ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Έτρεμε η γυναίκα μου, έκλαιγε στο σπίτι, εγώ απάντησα στο τηλέφωνο», πρόσθεσε για την τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Παπαχρήστου.

«Βάζαμε το χέρι μας στη φωτιά για τον Δήμαρχο. Μου έγινε πρόταση να είμαι στην τηλεόραση, αλλά επειδή υπάρχει το ασυμβίβαστο έπρεπε να επιλέξω. Είχε γυριστεί τρέιλερ και δεν ήμουν εκεί. Επέλεξα να στηρίξω αυτό το παιδί που πίστευα ότι θα έρθει και θα φέρει την αλλαγή στον Δήμο. Υπήρχαν κλίκες και άνθρωποι που δεν με ήθελαν» τόνισε η παρουσιάστρια.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

«Από την πρώτη μέρα έχω βιώσει συναισθηματική κακοποίηση, δεχόμουν απαξιωτικές συμπεριφορές, ήμουν σαν το κοριτσάκι στη γωνία με τα σπίρτα. Ξέρεις τι είναι να στέλνεις μηνύματα και να μην σου απαντάνε ποτέ; Να σε εγκαλούν δημόσια και να μη δέχεται ραντεβού ο δήμαρχος; Η απάντησή του, όταν τον ρώτησα γιατί το συνεχίζει όλο αυτό, ήταν: όποιος δεν θέλει, φεύγει», καταγγέλλει η Ναταλί Κάκκαβα.

«Θέλω να έρθεις εδώ και να με κοιτάζεις στα μάτια, γιατί ξέρουμε και οι δύο την αλήθεια. Δεν έχω να φοβηθώ τίποτα», τονίζει χαρακτηριστικά κοιτάζοντας την κάμερα η παρουσιάστρια, κλείνοντας το θέμα.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

kakava

Δειτε Επισης

Ζέτα Μακρυπούλια, Ευγενία Σαμαρά, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και Νίκος Μουτσινάς ταξίδεψαν στην Κένυα
Νίκος Γκέλια: «Μας έδιωχναν από τα σπίτια επειδή ήμασταν Αλβανοί»
Josephine: «Είμαστε μαζί, είμαι πολύ καλά, είμαστε 1,5 χρόνο μαζί. Ο Νίνο είναι πολύ γλυκός»
Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Aυτό που θα πρέπει να κάνει ως πατέρας για τα παιδιά του, πιστεύω ότι θα το κάνει»
Το δημόσιο μήνυμα στήριξης και αγάπης της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο
Διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου για την Κατερίνα Τσάβαλου και τον Δημήτρη Στεργίου
Ναταλί Κάκκαβα: «Συναισθηματική κακοποίηση… Όσο δυνατός και αν είσαι, δυστυχώς λυγίζεις»
Ξεσπά ο Νίκος Κακλαμανάκης κατά του Λευτέρη Αυγενάκη: «Είναι καιρός να δούμε τι “κρύβει” μια κάμερα»
Η απάντηση της Φανής Χαλκιά για την έκρηξη στο beach bar του συζύγου της: «Υπέστη ρήξη ανευρύσματος»
Ο Αντώνης Ρέμος απαντά με βίντεο για τη φοροδιαφυγή: «Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ»