Μαρίνα Σάττι: «Η απήχηση είναι πραγματικά… Ώρες ώρες λέω δεν μου αξίζει αυτό»

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την #Eurovision – Τραγούδησε στο σχολείο της αδερφής της - Τη φυγάδευσαν από την πίσω πόρτα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Ένα live στο Instagram έκανε η Μαρίνα Σάττι με αφορμή το νέο της άλμπουμ και θέλησε να πει λίγα λόγια σε όλους εκείνους που την ακολουθούν και μοιράζονται μαζί της μηνύματα αγάπης.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην ιδέα των νέων τραγουδιών που δημιουργήθηκαν την περίοδο της Eurovision, μια περίοδο αρκετά αγχωτική για την ίδια!

Όπως παραδέχθηκε, για πρώτη φορά ένιωσε πιο «ελεύθερη», δίχως να σκέφτεται τα πάντα δύο και τρεις φορές!

«Κατά τη διάρκεια της Eurovision είχαμε πολλές ιδέες. Είχαμε πολλά τραγούδια, πολλά beats που δεν ήθελα να “πετάξω”. Έτσι, είχα την ιδέα να κάνω το Mixtape. Δεν ήξερα πόσο θα βγει σε διάρκεια. Ήταν το πιο αστείο που έχουμε κάνει, γελούσαμε στο στούντιο όταν το ηχογραφούσαμε. Όλη αυτή η περίοδος ήταν αρκετά αγχωτική αλλά και fun ταυτόχρονα. Το Αχ θάλασσα είναι τραγούδι που έγραψα με τον Νίκο στο στούντιο. Ήταν ένα απόγευμα με τα πλήκτρα μπροστά μου. Γράφτηκε one take, χωρίς καμία αλλαγή! Ήταν πολύ συναισθηματικό. Ήθελα κάτι σαν ποίημα και έγραψε για τη θάλασσα.

Για μένα η δημιουργία αυτού του δίσκου ήταν μεγάλο μάθημα για μένα. Πρώτη φορά που έβγαλα κάτι τόσο δύσκολα! Αυτή η περίοδος μου έδειξε ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν γρήγορα, αβίαστα και χωρίς επικρικότητα. Ήταν η απόλυτη ελευθερία για μένα αυτό το πρότζεκτ! Χωρίς τον Ερμή δεν θα μπορούσε να είχε γίνει όλο αυτό. Και χωρίς τον Άλεξ που είναι ο συνεργάτης μου και με έχει βοηθήσει σε όλες αυτές τις τρέλες που έχουμε ζήσει τελευταία.

Θέλω να σας ευχαριστήσω γιατί όσοι με ακολουθείτε πριν από την Eurovision ξέρετε πως στεκόμουν, πως φοβόμουν! Και κάπως ένιωσα αυτή την περίοδο ότι δεν είμαι μόνη μου. Ότι με αυτά που έχω κάνει με έχετε μάθει, με καταλαβαίνετε. Νομίζω ότι εκτός από τους φίλους μου και τους κοντινούς μου ανθρώπους έχετε υπάρξει ο λόγος που είμαι έτσι, που γράφω αυτά τα τραγούδια. Ήλπιζα να σας αρέσουν, να τα γουστάρετε, να τα χορέψετε. Νιώθω ότι σας το χρωστάω και έχω ετοιμάσει κι άλλες εκπλήξεις για εσάς. Η απήχηση είναι πραγματικά. Ώρες ώρες λέω δεν μου αξίζει αυτό πραγματικά. Τελοσπάντων, δεν ξέρω πως να τα λέω αυτά με λόγια, ντρέπομαι λίγο τώρα! Μακάρι να σας συναντήσω από κοντά στις συναυλίες. Η συναυλία στην Τεχνόπολη είναι sold out, δεν μπορώ να το πιστέψω!».

Η δημοφιλής τραγουδίστρια χθες βρέθηκε στην γιορτή του σχολείου της αδελφής της και τραγούδησε το «Ζάρι» αλλά και τα νέα της κομμάτια για τους μικρούς θαυμαστές της.

Η αδελφή της φοιτά στη Β Λυκείου ενός ακριβού σχολείου στα βόρεια προάστια και η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε για την International γιορτή που διοργάνωσαν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής #PrwinoSousou, η Μαρίνα Σάττι έφυγε από την πίσω πόρτα του σχολείου, αποφεύγοντας να κάνει δηλώσεις. Όπως φαίνεται, όταν κατάλαβε ότι υπήρχαν κάμερες στον χώρο, τη φυγάδευσαν, καθώς δεν ήθελε να μιλήσει στους δημοσιογράφους.

Δειτε Επισης

Η νέα φωτό της νεογέννητης κόρης της Ιλάειρα Ζήση: «Μέσα από εσένα, αγάπησα ξανά και εμένα»
Δώρα Χρυσικού: «Αναλογίζομαι τα όσα πάλεψα & παλεύω, όσα ονειρεύτηκα & γίνονται πραγματικότητα»
Χριστίνα Σάλτη: «Δεν ξέρω αν μπορώ να ζήσω μια ρομαντική σχέση στην εποχή μας, δεν εμπιστεύομαι»
Θάνος Μπίρκος: «Μπαίνω σε μαγαζιά που δεν έχει νούμερα για μένα και λέω… απλώς κοιτάζω»
Aποθέωση της iconic Celine Dion έξω από το ξενοδοχείο της στο Παρίσι
Η ερώτηση που την εξόργισε την Ιωάννα Τούνη: «Ως εδώ και μη παρέκει! Πόσο να αντέξω»
Η Βάνα Μπάρμπα ξεσπά ξανά για την καταγγελία εις βάρος της: «Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός»
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Γιώργο Λιάγκα: «Θα χαιρετηθούμε, εκτός αν γυρίσει & φύγει»
Ο Πύρρος Δήμας φωτογραφίζεται με τον Snoop Dogg λίγο πριν από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»