Η Ναταλί Κάκκαβα παραιτήθηκε πυροβολώντας από τη θέση της Αντιδημάρχου στον Δήμο Σαρωνικού

«Ανεχόμουν απαράδεκτες συμπεριφορές, Η ηθική & ο αξιακός μου κώδικας δεν επιτρέπουν να παραμείνω σε στην παράταξη λεπτό παραπάνω» - Ξεσπά ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Βρε κακομοίρη δεν έχεις καθόλου τσίπα;»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ναταλί Κάκκαβα ανακοίνωσε την παραίτησή της από το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Σαρωνικού, όπου είχε αναβάλει τη θέση της Αντιδημάρχου.

Η Νάταλι Κάκκαβα στις 17 Δεκεμβρίου είχε ορκιστεί μαζί με όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, στον Δήμο Σαρωνικού με Δήμαρχο τον Δημήτρη Παπαχρήστου.

Μετά από έξι μήνες περίπου, η ίδια αποφάσισε να παραιτηθεί και μέσα από την ανάρτηση που έκανε το βράδυ της Κυριακής 26/5 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τόνισε πως παρά την προσπάθειά της, υπήρξαν άνθρωποι που ήθελαν να την διαβάλουν γι’ αυτό και θα μιλήσει με αποδείξεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Ναταλί Κάκκαβα

«Επιστολή ανεξαρτητοποίησης μου.
Κυρία Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

Κύριε Δήμαρχε.
Δυστυχώς δε χωράει τίποτα καινούργιο, φρέσκο με διάθεση να προσφέρει ανιδιοτελώς, σε αυτό το παρεάκι που διοικεί τον δήμο …
Από την πρώτη στιγμή δεχόμουν και δυστυχώς ανεχόμουν απαράδεκτες συμπεριφορές (τα έχουν ζήσει και άλλοι συνδημότες), από το Δήμαρχο και από ανθρώπους πέριξ αυτού.
Έκανα υπομονή, γιατί έπαιρνα αγάπη και δύναμη από τους συνδημότες μας, αλλά και επειδή θεωρούσα ότι θα καταφέρω να αλλάξω τις συγκεκριμένες νοοτροπίες..
Η ηθική μου όμως, και ο αξιακός μου κώδικας δεν μου επιτρέπουν να παραμείνω σε αυτή την παράταξη ούτε λεπτό παραπάνω..
Θα μάθουν όλη την αλήθεια, πολύ σύντομα όλοι, με αποδείξεις και στοιχεία..
Γιατί όσο και αν προσπαθήσουν κάποιοι να με διαβάλουν, πιστέψτε με ότι η αλήθεια πάντα κερδίζει..
Για το μόνο που νιώθω άσχημα, είναι που πιστεύοντας με όλη μου τη καρδιά και τις δυνάμεις τόσο εγώ όσο και ο σύζυγος μου σε ένα σαθρό, όπως αποδείχτηκε ΑΜΕΣΩΣ μετά το εκλογικό αποτέλεσμα αφήγημα, παρέσυρα τους συνδημότες μου να στηρίξουν αυτή την παράταξη.
Δηλώνω όμως πως θα τιμήσω μέχρι την τελευταία στιγμή την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, θα είμαι δίπλα τους, όπως ήμουνα πάντα και πάντα απέναντι σε τέτοιες ακραία απολυταρχικές συμπεριφορές.. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ πολιτικός και ούτε ποτέ ερωτεύτηκα καρέκλες και αξιώματα.
Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την παραίτηση μου από τη Θέση της Αντιδημάρχου και την ανεξαρτητοποίησή μου από την παράταξη Σαρωνικός Ξεκινάμε..», έγραψε η Νάταλι Κάκκαβα.

Λίγες ώρες αργότερα από την γνωστοποίηση της παραίτησής της, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Δημήτρης Παπαχρήστος, τοποθετήθηκε δημόσια με μια ανάρτηση – κόλαφο κατά της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, Νάταλι Κάκκαβα.

«Από την πρώτη ημέρα της θητείας μας ως νέα διοίκηση του Δήμου Σαρωνικού, εργαζόμαστε σκληρά για τη διαμόρφωση ενός νέου μοντέλου διακυβέρνησης που θα βασίζεται στην ειλικρίνεια, τη διαφάνεια και το σεβασμό απέναντι στους συνδημότες μας. Ενός μοντέλου διακυβέρνησης που έχει ήδη αποφέρει καρπούς, οδηγώντας το Δήμο μας σε μία νέα τροχιά ανάπτυξης από τους πρώτους κιόλας μήνες της διοίκησής μας. Παράλληλα, ένα βασικό μας εργαλείο για την υλοποίηση του μεγάλου μας οράματος για το Σαρωνικό αποτελεί αυτό της συνεχούς αξιολόγησης των μελών μας.

Ένα εργαλείο που μας εξασφαλίζει πως οι άνθρωποί εκείνοι που κατέχουν τις “ζωές” των συνδημοτών μας στα χέρια τους ανταποκρίνονται με επιτυχία στις αρμοδιότητες που τους έχουν ανατεθεί, ενώ παράλληλα διακατέχονται και οι ίδιοι από την κουλτούρα που έχουμε εμφυσήσει σε όλο το προσωπικό και τους αιρετούς του Δήμου μας, την κουλτούρα της ενότητας και του αμοιβαίου σεβασμού.

Το τελευταίο διάστημα, με μεγάλο προβληματισμό, έχω κατ’ επανάληψη γίνει αποδέκτης πολλαπλών αναφορών κατά της κας Κάκκαβα για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά προς τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης μας, με αποκορύφωμα μία κοινή επιστολή διαμαρτυρίας από σύσσωμους τους προέδρους των ΚΑΠΗ του Δήμου μας που έφτασε στο γραφείο Δημάρχου την περασμένη Παρασκευή 17 Μαΐου, με την οποία οι 7 πρόεδροι των ΚΑΠΗ κατήγγειλαν αντιδεοντολογικές συμπεριφορές της κ. Κάκκαβα.

Μπροστά στην ασεβή στάση της κ. Κάκκαβα, η οποία παρόλες τις συνεχείς συστάσεις το τελευταίο διάστημα, όχι μόνο δεν άλλαζε αλλά εντεινόταν, θεώρησα χρέος μου να προχωρήσω σε αφαίρεση των αρμοδιοτήτων της στο κομμάτι των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, εξασφαλίζοντας πως οι χώροι αυτοί θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα, προωθώντας την ψυχολογική και κοινωνική ευημερία των συνδημοτών μας. Παράλληλα, η κ. Κάκκαβα, συνέχισε έως σήμερα να κατέχει τις αρμοδιότητές της στο κομμάτι του Πολιτισμού και του Αθλητισμού.

Παρόλα αυτά, με θλίψη αυτές τις ημέρες παρατηρούμε μια άκρως διχαστική συμπεριφορά εκ μέρους της αντιδημάρχου, μιας συμπεριφοράς που όχι μόνο δεν αντικατοπτρίζει την ωριμότητα που ένα άτομο σε θέση ευθύνης θα πρέπει να κατέχει, αλλά κυρίως αποσκοπεί στο να διχάσει τους συνδημότες μας, σε έναν “αγώνα” επιβολής κύρους και δύναμης.

Η κα. Κάκκαβα με τις ενέργειές της, ιδιαίτερα κατά τις τελευταίες ημέρες, διέσυρε την παράταξη, υπονόμευσε το δημοτικό έργο και δίχασε τους συνδημότες μας. Είναι πλέον χρέος μου, ως Δήμαρχος του Δήμου Σαρωνικού και με την ισχυρή πεποίθηση πως η μικροπολιτική και η συκοφαντία, τα στοιχεία εκείνα που καθήλωσαν για σχεδόν μία δεκαετία το Δήμο μας στη στασιμότητα και την υποανάπτυξη, δεν έχουν πλέον θέση στο Σαρωνικό, να παύσω τις αρμοδιότητες της κ. Κάκκαβα ως αντιδημάρχου του Δήμου Σαρωνικού, μέχρι την πλήρη διερεύνηση της κατάστασης.

Μία απόφαση που το σύνολο της δημοτικής ομάδας επικύρωσε σήμερα, μία απόφαση που είναι πλέον μονόδρομος, καθώς η αλλαγή έρχεται πρωτίστως και πάντα από τους ανθρώπους που απαρτίζουν μία διοίκηση. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά με ενότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό, για έναν νέο Δήμο Σαρωνικού!» έγραψε ο κ. Παπαχρήστος για την Νάταλι Κάκκαβα.

Την απόλυτη στήριξή του προς τη σύζυγό του, Νάταλι Κάκκαβα εξέφρασε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας προχώρησε και εκείνος σε μια αιχμηρή ανάρτηση στα social media, ύστερα από την παραίτηση της συζύγου του, ρίχνοντας «καρφιά» εναντίον του Δήμου Σαρωνικού.

«Η Νάταλι μου αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά γιατί αγαπάει βαθιά τους ανθρώπους… Δύο χρόνια έτρεξε, μόχθησε, πάλεψε και κατάφερε να βγει πρώτη σε σταυρούς σε Καλύβια και Λαγονήσι (κάποιους ενόχλησε πολύ αυτό‼️). Για το έργο που παρουσίασε στο σύντομο χρονικό διάστημα που τέλεσε αντιδήμαρχος μόνο καλά λόγια είχαν να πούνε ΟΛΟΙ (οι δημότες και ΜΟΝΟ εννοώ). Δυστυχώς το κατεστημένο, τα παρεάκια, οι κλίκες και πολλά άλλα δε σπάνε από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με όλο αυτό.

Τελικά είχατε δίκιο όλοι εσείς για αυτά που μου λέγατε την Κυριακή στο κατάμεστο γήπεδο Αναβύσσου στο τουρνουά φιλίας (δεν το πίστευα πως όντως θα γίνει ‼️) Υ.Γ. Βλέπω πολλούς να χαίρονται τώρα, κάποιοι άλλοι τρομαγμένοι να υποκλίνονται στον Καίσαρα (βρε θυμάστε τι μου λέγατε, γιατί φοβάστε;;;) Επίσης για να μην ξεχνιόμαστε οι αλήθειες θα μαθευτούν για να ξέρουν και οι συνδημότες… Τα καλύτερα έρχονται ‼️‼️‼️‼️‼️

Καλή εβδομάδα σε όλους με υγεία. Θα με κάνετε να έχω παραυπνίες, αλλά δε θα τα καταφέρετε… ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ …Ποιος με πήρε τηλέφωνο βαθιά μετανιωμένος για όλα και μου είπε στις 21:00 θα είμαι σπίτι σου;; Βρε κακομοίρη δεν έχεις καθόλου τσίπα;» έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε και μέσα από την εκπομπή #SuperΚατερίνα τις τελευταίες εξελίξεις μετά την απόφαση της συζύγου του, αναφέροντας πως η Ναταλί Κάκκαβα δέχτηκε συναισθηματική κακοποίησης, ευχαριστώντας στη συνέχεια για την αγάπη που έχουν λάβει εκείνος και η σύζυγός του από τον κόσμο.

«Δεχόταν συναισθηματική κακοποίηση από κάποιους και κάποιες, δεν έκανα κάτι… Έκανα κάτι, είχα πάρει διαβεβαιώσεις αλλά ουσιαστικά δεν έκανα τίποτα.

Το καλό που έκανα ήταν αυτό που της είπα στην αρχή: “πάρε ένα τετράδιο και γράφε. Θα γραφτούν και θα ακουστούν δράκοι γιατί η πολιτική είναι άγρια πίστα”, δεν το περίμενα…

Δεν φοβάμαι κανέναν, ήδη έχει γίνει η πρώτη μήνυση. Εγώ με τη Ναταλί πήγαμε στο Λαγονήσι χωρίς να έχουμε κανέναν, πήγαμε με τα παιδιά μας εκεί και κάναμε φίλους. Το γεγονός ότι κατέβηκε υποψήφια και βγήκε πρώτη σε Καλύβια και Λαγονήσι, ενόχλησε πολύ κόσμο.», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Δεν φοβάμαι κανέναν. Έχουμε πάρει τόση αγάπη. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους», κατέληξε ο Γρηγόρης Γκουντάρας

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Ρήγας: «Η δική μου γενιά είχε εκπαιδευτεί στο κακό. Tο ξύλο ήταν νομιμοποιημένο & εξευτελιστικό»
Η Ana Beatriz Barros ταξίδεψε ξανά στη Μύκονο με τον δισεκατομυριουχο σύζυγό της Karim El Chiaty
Ανακοίνωση «βόμβα» του Γιώργου Μαζωνάκη για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του
Αντρέας Γεωργίου: «Θα κάνω, τριήμερο, κυπριακό παραδοσιακό γάμο με την Σιμώνη»
Απόστολος Λύτρας: «Δεν έχω υπάρξει ξανά στη ζωή μου βίαιος. Θα ζητήσω βοήθεια για να θεραπευτώ»
Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά ετοιμάζονται να συγκατοικήσουν!
Η 6χρονη με τα καταπράσινα μάτια, κούκλα κόρη της Ήβης Αδάμου και του Stavento, έκανε πάρτι γενεθλίων
Καίτη Γαρμπή: «Ξέρω πόσο αρέσει ο Διονύσης στο γυναικείο φύλο και εκείνος ξέρει πόσο αρέσω κι εγώ»
Γιορτή του Πατέρα: Τα social media πλημμύρισαν από αναρτήσεις και συγκινητικά λόγια
Έκλεψε τις εντυπώσεις η Κate Middleton στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο