Ο Στέφανος Κασσελάκης βαθμολογεί Ελληνίδες τραγουδίστριες & δείχνει το εξοχικό του στις Σπέτσες

Μαρίνα Σάττι, Κατερίνα Στικούδη, Πάολα, Κατερίνα Λιόλιου, Καλομοίρα και η Ελένη Φουρέιρα στο μικροσκόπιο - Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Στο στούντιο του Fipster φιλοξενήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης και φαίνεται πως δεν αρνήθηκε ένα challenge που του προτάθηκε.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ακολούθησε ένα γνωστό trend του TikTok, στο οποίο οι χρήστες της πλατφόρμας βαθμολογούν πρόσωπα διαφόρων κατηγοριών.

Ο τομέας που «έπαιξε» ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν οι Ελληνίδες τραγουδίστριες, ενώ πριν μερικές ημέρες επισκέφθηκε και το μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Στο βίντεο με τον Fipster - Φίλιππο Ιωάννου εμφανίζονται μεταξύ άλλων τα πρόσωπα της Μαρίνας Σάττι, της Κατερίνας Στικούδη, της Κατερίνας Λιόλιου, της Ελένης Φουρέιρα (την οποία και τοποθέτησε στην πρώτη θέση), ενώ λίγο πριν το τέλος φαίνεται πως υπήρξε κάποιο κόλλημα και δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το βίντεο επιτυχώς, με την Καλομοίρα να μένει... ξεκρέμαστη.

O Fipster διάθετει αρκετές σειρές εκπομπών στο κανάλι του στο YouTube, ωστόσο το στούντιο στο οποίο φαίνεται να γυρίστηκε το βίντεο με τον Στέφανο Κασσελάκη είναι για την εκπομπή «Θάρρος ή Αλήθεια». Πάντως, ο ίδιος δεν έχει γνωστοποιήσει μέχρι στιγμής πότε θα δημοσιευθεί το βίντεο με τον πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης άνοιξε για πρώτη φορά το σπίτι του στις Σπέτσες στην κάμερα του #ToPrwino του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Λιάγκα.

Πρόκειται για το εξοχικό που απέκτησε από τους γονείς του, οι οποίοι το αγόρασαν όταν εκείνος ήταν επτά μηνών. Στο εν λόγω αρχοντικό, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ περνούσε τα καλοκαίρια του…

«Από σεβασμό στην παράδοση, πρέπει ό,τι κάνεις σε ένα σπίτι να ταιριάζει. Έχω αναμνήσεις να κάνω ποδήλατο με βοηθητικές ρόδες και η σχέση που είχα με τον άνθρωπο που πρόσεχε τον κήπο» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες είναι δεύτερο ή τρίτο στη σειρά και έχει απεριόριστη θέα. «Η προκατάληψη ότι εγώ έχω προβάλει το lifestyle μου… Πείτε μου ένα πράγμα που το προκάλεσα εγώ. Αναγκάζομαι να καίω αυτά τα ζητήματα, να μην κρύβομαι. Δεν έχω τέτοια κόμπλεξ» είπε επίσης ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ.

Δειτε Επισης

Οι celebrities, φόρεσαν τα μαγιό τους και πόζαραν στον καυτό ήλιο
H Ζήνα Κουτσελίνη μιλησε τους τηλεθεατές με λυγμούς: «Οι φωτεινές αγκαλιές σας με κάνουν να κοιμάμαι ήσυχα»
Σοφία Κουρτίδου & Γιάννης Σεβδικαλής οι νικητές του #J2US: «Αυτό το βραβείο είναι για όσους ζουν στο περιθώριο»
Το δημόσιο μήνυμα στήριξης και αγάπης της Υβόννης Μπόσνιακ στον Αντώνη Ρέμο
Ελένη Μενεγάκη: «Το studio άδειασε, οι καναπέδες σκεπάστηκαν, τα φώτα έσβησαν, μια τελευταία στάση στη θέση μου»
Διαζύγιο μετά από 7 χρόνια γάμου για την Κατερίνα Τσάβαλου και τον Δημήτρη Στεργίου
Ναταλί Κάκκαβα: «Συναισθηματική κακοποίηση… Όσο δυνατός και αν είσαι, δυστυχώς λυγίζεις»
Ξεσπά ο Νίκος Κακλαμανάκης κατά του Λευτέρη Αυγενάκη: «Είναι καιρός να δούμε τι “κρύβει” μια κάμερα»
Αλέξης Κούγιας: «Αδιανόητο να είναι φυλακή ο Απόστολος Λύτρας. Ο Θέμης Σοφός έχει τη χειρότερη εικόνα»
Ετεοκλής Παύλου: «Οι στίχοι είναι η ιστορία μου, ο μήνας που ήμουν σε κώμα, που ξύπνησα ανάπηρος, που είμαι εδώ»