Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν έχουμε μάθει ακόμα από τι πέθανε ο αδελφός μου, τι να πω στη μάνα μου;»

Χείμαρρος ο Νίκος Πολυδερόπουλος για την παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας»: «Δεν σεβάστηκαν πως έχασα τον αδελφό μου, δεν έχασα χρυσόψαρο»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Νίκος Πολυδερόπουλος, το βράδυ της Παρασκευής, όταν και συνάντησε τον #SuperFM Θέμη Γεωργαντά στο πλατό της εκπομπής #AfterDark,

Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε με λόγια τρυφερά για την πρόσφατη απώλεια του αγαπημένου του αδελφού, Παντελή για την οποία, όπως ο ίδιος παραδέχεται, ακόμα δεν έχει απάντηση να δώσει στη μητέρα τους.

O Νίκος Πολυδερόπουλος εκμυστηρεύτηκε αρχικά πως «οι άνθρωποι είναι πάρα πολύ δυνατοί. Καλό είναι να ευχηθούμε να μη μας δώσει η ζωή αυτά που αντέχουμε γιατί αντέχουμε πάρα πολλά. Από τη στιγμή που αντέχουμε τον θάνατο ενός δικού μας ανθρώπου, αντέχουμε πάρα πολλά. Γι’ αυτό εγώ εύχομαι και λέω «Θεέ μου μη μου δώσεις, δεν το χρειάζομαι, ότι δεν αντέχω». Δηλαδή αυτές οι στιγμές είναι πολύ περίεργες, ο αιφνίδιος θάνατος είναι ένας θάνατος πολύ περίεργος».

«Δηλαδή να χάσεις στα καλά καθούμενα έναν άνθρωπο που αγαπάς και πόσω μάλλον όταν είναι ο μικρότερος στην οικογένεια. Χαλάει η σειρά, κατάλαβες; Το φυσιολογικό είναι να φεύγει πρώτα ο παππούς, οι γονείς. Και έχει να κάνει με τον τρόπο, αυτό είναι. Γι’ αυτό λέω πως εκεί έρχεται η στιγμή που λες ότι είμαστε πάρα πολύ μικροί. Το έχω ξαναπεί πως το μότο μου είναι να λέω πάντα «δεν έγινε τίποτα, θα τα φτιάξουμε». Συνειδητοποίησα όμως ότι δεν μπορώ να το φτιάξω. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορούμε να τα φτιάξουμε και εκεί αναγνωρίζει στον εαυτό σου ότι είσαι πάρα πολύ μικρός. Δεν είμαστε τίποτα».

658a84403f4da

«Κρατήθηκα από μένα από τον εαυτό μου. Είμαι ο πιο μεγάλος στην οικογένεια οπότε έχω φύγει πάρα πολύ μικρός από το σπίτι μου, με πολλή αγάπη, πράγμα πολύ σημαντικό γιατί δεν πήρα άλλα εφόδια ίσως αλλά αγάπη, σεβασμό στην οικογένεια και στον Θεό και ντομπροσύνη. Πήρα δηλαδή σαν στοιχείο να έχω μπέσα, όταν θα σου δώσω τον λόγο μου να ξέρεις πως θα κρατήσω την υπόσχεση μου. Αυτά τα εφόδια είχα ,όταν έφυγα από το σπίτι μου, και με όλες τις εμπειρίες στη συνέχεια έγινα αυτό που είμαι σήμερα και πραγματικά χαίρομαι γι’ αυτό που είμαι».

«Μέχρι σήμερα δεν ξέρουμε τι έγινε (σ.σ. με τον θάνατο του αδελφού μου), είναι ένα γεγονός το οποίο δεν έχω καταλάβει. Προσπαθούμε να ψάξουμε με διάφορους ανθρώπους αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα στην Πάτρα» πρόσθεσε ακόμα ο Νίκος Πολυδερόπουλος στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη. «Αυτός είναι και ο πόνος της μάνας. Δηλαδή εγώ λέω «εντάξει, θα προχωρήσουμε» αλλά η μάνα λέει «από τι; Δεν μάθαμε από τι;». Έλα, τι να της πω εγώ τώρα; Που έχουν περάσει τόσοι μήνες και δεν μπορώ να της πω κάτι».

Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο νεαρός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στην απόφαση να μην βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην επιτυχημένη παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας», η ανακοίνωση της οποίας συνέπεσε με τον πρόωρο χαμό του αδελφού του.

Ειδικότερα, ο Νίκος Πολυδερόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχαμε συζητήσει ότι όλοι θα είμαστε στην παράσταση την επόμενη χρονιά, δεν υπήρχε κάποιο θέμα. Οπότε γνωρίζαμε όλοι πως θα είμαστε την επόμενη χρονιά. Μετά όμως προέκυψε ένα τηλέφωνο και μου ανακοινώθηκε πως δεν θα είμαι για τους λόγους που έχω πει, δεν θέλω να τους επαναλαμβάνω. Οπότε, ναι, δεν είμαι στην παράσταση. Νομίζω ότι ήταν ένας λάθος χειρισμός και είμαι σίγουρος ότι το έχουν σκεφτεί αυτό και, αν τους δινόταν μια δεύτερη ευκαιρία, δεν θα επέτρεπαν στον εαυτό τους να κάνει ξανά το ίδιο λάθος».

«Με τους δύο συντελεστές δεν θα συνεργαζόμουν ποτέ των ποτών. Είναι βαριά λέξη αλλά είμαι σίγουρος για αυτά που λέω. Κάποια πράγματα θίγουν τον εαυτό σου, την οικογένειά σου».

«Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε μπορεί να πει για κάποιον άλλον πως «δεν ταιριάζω καλλιτεχνικά με αυτόν» ή «δεν θέλω να ξαναδουλέψω του χρόνου με αυτόν». Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει το ενδεχόμενο να πεις, εντάξει, «αφού δεν θέλω να είμαι με αυτούς, αποχωρώ από την παράσταση». Οι άνθρωποι δεν ταιριάζουμε με όλους τους ανθρώπους, δεν χρειάζεται να γίνουμε και φίλοι. Να κάνουμε τη δουλειά μας ήρεμα και ωραία και να χαρούμε και την επιτυχία που έχουμε».

«Το μαθαίνω Σάββατο μεσημέρι και Σάββατο βράδυ έχω διπλή παράσταση. Ήμουν σε σοκ, δεν το είχα μετρήσει σωστά. Τότε περνούσα και το στάδιο αυτό με τον αδελφό μου, ήταν πολύ κοντά. Οπότε δεν ήμουν καθαρός, δεν το είχα πιάσει όλο αυτό, δεν είχα καταλάβει τι γίνεται. Ήμουν χαμένος και η προσοχή μου ήταν αλλού. Δεν ήταν δηλαδή σε αυτό το γεγονός, ήταν αλλού. Το άκουσα αυτό, προσπάθησα να το φιλτράρω, μου φάνηκε τελείως ανοησία και δεν μπόρεσα να το φιλτράρω. Εκεί νιώθεις μια πικρία και λες ότι είναι άδικο. Ήμουν ευάλωτος στη συγκεκριμένη περίοδο της ζωής μου. Αν το είχα πιάσει αυτό εξ αρχής το ύπουλο φαινόμενο, θα το είχα κόψει».

«Δεν σεβάστηκαν αυτό που περνούσα. Έχασα τον αδελφό μου, δεν έχασα το χρυσόψαρο. Δηλαδή ήταν κάτι πολύ βαρύ, οπότε δεν μπορεί σε αυτή τη στιγμή να έρθει ένας συνάδελφος και να πει πως «δεν ταιριάζουμε καλλιτεχνικά». Δεν γίνεται να κάνεις αυτή την κουβέντα σε αυτή τη συγκεκριμένη περίοδο. Οι αποφάσεις αυτές μου φέρνουν στο μυαλό μου έπαρση και αλαζονεία» συμπλήρωσε, εν συνεχεία, ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Αλλάζοντας κλίμα σειρά είχε το… ιντριγκαδόρικο παιχνίδι που του επιφύλαξε ο Θέμης Γεωργαντάς στον καλεσμένο του προβάλλοντάς του ορισμένες φωτογραφίες γνωστών προσώπων για να τις σχολιάσει.

Σε μία από αυτές απεικονιζόταν ο Θανάσης Κουρλαμπάς, για τον οποίο γράφτηκε ότι αυτός ήταν ο άνθρωπος που τον έδιωξε από την παράστασή Μάρτυρα Κατηγορίας – αν και ο ίδιος το διέψευσε –  και σε άλλη ο Νικορέστης Χανιωτάκης, ο σκηνοθέτης της παράστασης.

Παρότι μέχρι πρότινος ο Νίκος Πολυδερόπουλος ήταν λαλίστατος αντικρίζοντάς τους περιορίστηκε σε ένα απλό «ασχολίαστο» και συνέχισε στα υπόλοιπα καρέ.

Untitled

Στο εξομολογητήριο…

Ποιο ήταν το ποιο αμήχανο φιλί του με συνάδελφό του;

Έχει βγει ραντεβού με εφαρμογή γνωριμιών;

Υπήρξε ποτέ το τρίτο πρόσωπο σε σχέση;

Πότε και πού έδωσε το πρώτο του φιλί;

Δειτε Επισης

Αλέξανδρος Ρήγας: «Η δική μου γενιά είχε εκπαιδευτεί στο κακό. Tο ξύλο ήταν νομιμοποιημένο & εξευτελιστικό»
Η Ana Beatriz Barros ταξίδεψε ξανά στη Μύκονο με τον δισεκατομυριουχο σύζυγό της Karim El Chiaty
Ανακοίνωση «βόμβα» του Γιώργου Μαζωνάκη για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του
Αντρέας Γεωργίου: «Θα κάνω, τριήμερο, κυπριακό παραδοσιακό γάμο με την Σιμώνη»
Απόστολος Λύτρας: «Δεν έχω υπάρξει ξανά στη ζωή μου βίαιος. Θα ζητήσω βοήθεια για να θεραπευτώ»
Γιώργος Λιάγκας και Μαρία Αντωνά ετοιμάζονται να συγκατοικήσουν!
Η 6χρονη με τα καταπράσινα μάτια, κούκλα κόρη της Ήβης Αδάμου και του Stavento, έκανε πάρτι γενεθλίων
Καίτη Γαρμπή: «Ξέρω πόσο αρέσει ο Διονύσης στο γυναικείο φύλο και εκείνος ξέρει πόσο αρέσω κι εγώ»
Γιορτή του Πατέρα: Τα social media πλημμύρισαν από αναρτήσεις και συγκινητικά λόγια
Έκλεψε τις εντυπώσεις η Κate Middleton στην πρώτη της εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο