Τα «Αρκουδάκια από το σπίτι για το ΣΠΙΤΙ» συνεχίζουν τη φιλανθρωπική τους πορεία... αγκαλιάζοντας το RMHC® Κύπρου!

Μετά την άκρως επιτυχημένη πρώτη φάση, η πρωτοβουλία «Αρκουδάκια από το σπίτι για το ΣΠΙΤΙ» της κ. Εβίτας Κωνσταντίνου συνεχίζει με μια μοναδική φιλανθρωπική εκδήλωση…

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο #CelebrityNewsCyprus

Την Κυριακή, 2 Ιουνίου 2024, από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 6:00 το απόγευμα, στο Γήπεδο «Αετού» στη Λεμεσό, θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη φάση της πρωτοβουλίας, στο πλαίσιο της οποίας θα δημιουργηθεί η μεγαλύτερη αλυσίδα λούτρινων στον κόσμο, θα γίνει τελική καταμέτρηση και προσπάθεια κατάρριψης νέου Ρεκόρ Γκίνες, καθώς και…πώληση λούτρινων σε προνομιακές τιμές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου του Ronald McDonald House Charities Κύπρου, το οποίο στηρίζει οικογένειες παιδιών που νοσηλεύονται.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού κ. Νίκου Νικολαΐδη, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό και θα υπάρχουν δραστηριότητες για παιδιά, μουσική και περίπτερα με φαγητό και ποτό για όλους τους επισκέπτες.

Ronald McDonald House Charities® (RMHC®): Είναι ένας Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 65 χώρες παγκοσμίως, με στόχο τη δημιουργία και υποστήριξη προγραμμάτων που βελτιώνουν άμεσα την υγεία και ευημερία των παιδιών.

Ronald McDonald House Charities Κύπρου: Ακολουθώντας την ίδια γραμμή, το 2014 ιδρύθηκε στην Κύπρο το Ronald McDonald House Charities Κύπρου με έδρα του τη Λευκωσία!

Το όραμά του είναι να γίνει ευρέως γνωστή η προσπάθειά του, που αφορά στη βελτίωση της ζωής των οικογενειών με παιδιά που έχουν νοσήσει, προσφέροντάς τους στήριξη όπου και όταν χρειαστεί.

445735435_3286306731665814_4343351685981539378_n

Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής του μέχρι και σήμερα, το Ronald McDonald House Charities Κύπρου εργάζεται εντατικά για να κρατάει τις οικογένειες μαζί στα δύσκολα, ενώ σε συνεργασία με άλλα παραρτήματα του RMHC σε όλο τον κόσμο, βοηθάει οικογένειες να μεταβούν στο εξωτερικό για να βρίσκονται κοντά στο παιδί τους, για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσει η νοσηλεία του.

Συμπάσχοντας με τα παιδιά και τις οικογένειές τους, το Ronald McDonald House Charities Κύπρου εξασφαλίζει ζωτικούς πόρους και φροντίζει ώστε τα παιδιά να λαμβάνουν ιατρική περίθαλψη από κορυφαία νοσοκομεία παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες, κλικ εδώ ή καλέστε στο 22 525404.

445601789_742417474633584_8776372897536779755_n

Δειτε Επισης

Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
Ο Αλέξης Γεωργούλης διαψεύδει την ποινική δίωξη σε βάρος του: «Για ακόμη μία φορά πλήττομαι δημόσια»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Έκανα πολύ καιρό να ξεπεράσω που ακύρωσα την έξοδό μας και έτσι όπως φέρθηκα»
Ξεσπά η Βάνα Μπάρμπα μετά την καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ: «Να με αφήσουν έξω από τις κόντρες»
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»